Mewujudkan kupon buku sebagai Hadiah

Mewujudkan kupon buku sebagai Hadiah

Jika anda memerlukan idea-idea hadiah holiday tapi bajet ketat newlywed satu atau seorang pelajar, mempertimbangkan untuk memberi Hadiah Perkhidmatan, masa dan kasih sayang. Walaupun ini tidak mungkin datang dalam satu pakej besar, gift-wrapped yang anda boleh membeli dari kedai, hadiah ini akan akhirnya lebih menunjukkan kasih sayang, kebaikan dan Keluhuran yang perlu ditunjukkan semasa cuti.

Anda boleh menyesuaikan Perkhidmatan peribadi tertentu yang anda akan memberikan penerima berdasarkan hubungan anda kepada mereka, sama ada suami/isteri, rakan, ibu bapa, adik-beradik atau jiran juga. Konsep yang manis, menarik, dan dijamin akan dinilai dan dihargai.

Sebagai contoh, jika anda isteri, teman wanita atau anda ingin memberi hadiah kepada sweetheart, mempertimbangkan salah satu ini penuh dengan madu-Adakah anda akan lengkap tanpa diminta, urutan yang menenangkan, malam yang di mana beliau makan malam kegemaran akan dimasak untuk dia, seekor anak ayam kuis pilihan beliau tanpa mengadu, atau walaupun hanya satu malam daripada godaan, cara yang dia suka. Akan menjadi kreatif kerana anda hanya mahu memastikan bahawa anda tidak mempunyai apa-apa yang anda tidak akan mahu memenuhi!

Dan Jangan cuba untuk membuat apa-apa tentang anda-ingat, ini adalah untuk dia, jadi malam yang menonton sukan dengan dia keluar. Menawarkan untuk pergi ke Muzium pilihan beliau, atau Baca buku dengan dia yang dia telah lama ingin membaca.

Memberi suatu malam dengan teman wanita atau adik-beradik sambil menonton kanak-kanak boleh menjadi syurga yang dihantar. Mempunyai anak-anak dan memberi makan, memandikan, dan katil apabila dia pulang ke rumah.

Perhatian anda akan menunjukkan yang anda membuktikan bahawa anda tahu apa itu kehendak dia, dan RELA memberikan kepada beliau. Cuba Hadiah “fizikal” untuk sekurang-kurangnya sebuah!

Jika suami anda telah memberikan Hadiah Perkhidmatan, pertimbangkan untuk menawarkan untuk membantu dia dengan mana-mana projek-projek beliau. Urut belakang dan leher sentiasa dihargai, dan anda bahkan boleh untuk menggoda dia. ke dalam mandian gelembung yang santai selepas kerja-kerja untuk berehat.

Sebagaimana yang mereka katakan, makanan adalah cara untuk hati seorang lelaki, jadi jangan berpegang kembali makanan! Tawaran untuk beliau makan malam kegemaran dan pencuci mulut yang sedia atas meja apabila dia pulang ke rumah, atau membawanya ke restoran pilihan beliau pada malam Nya.

Bermalam di menonton filem-filem sukan yang dia suka, dan benar-benar bertindak berminat. Tawaran tidak meminta dia untuk melakukan apa-apa untuk sehari suntuk- atau membentangkan satu hari di mana semua yang anda lakukan adalah mandi dia dengan pujian dan kasih sayang.

Menawarkan untuk membeli-belah bagi Hadiah ibu bapa tahun ini, dan melakukannya tanpa apa-apa aduan, atau jangkaan kesyukuran. Memberinya satu malam menonton permainan besar dengan kawan-kawannya, sementara anda Menjaga Kanak-kanak di tempat lain.

Memberinya “keluar dari penjara” Pas percuma untuk masa akan datang dia melakukan sesuatu yang mengganggu anda. Jika anda mengambil masa untuk benar-benar berfikir tentang hal itu, anda boleh memikirkan senarai tanpa perkara-perkara yang akan membawa senyuman ke mukanya.

Menggunakan buku-buku kupon ini untuk anak-anak anda untuk memberi kepada Datuk dan nenek adalah baik lagi perkhidmatan idea-yang dengan mudah boleh disesuaikan untuk apa jua keadaan. Misalnya, menggalakkan anak anda untuk menghabiskan petang dengan Datuk nenek mereka, mendengar cerita-cerita, atau melihat gambar-gambar masa lalu dengan mereka.

Pertimbangkan untuk membantu mereka Bakar cookies untuk nenek, atau mengambil mereka untuk berjalan kaki di Taman. Apabila ia datang kepada Datuk nenek, Hadiah yang mereka kehendaki secara amnya adalah Hadiah masa-memikirkan cara-cara yang difikirkan dengan teliti di mana anak-anak anda boleh menghabiskan masa yang berkualiti, menyeronokkan dengan mereka.

Jika anda tidak terlalu malu, anda boleh membuat buku kupon yang sedikit ini untuk jiran-jiran yang anda berada dekat dengan. Sebagai contoh, anda boleh menawarkan kepada KKR rumput di depan mereka, jangan cabut rumpai beberapa, membawa ke atas kuki, babysit anak-anak mereka, atau bahkan menawarkan untuk mencuci kereta pada masa yang sama seperti anda sendiri.

Seperti yang anda lihat, Terdapat banyak cara untuk memberi perkhidmatan dan masa sebagai Hadiah, tanpa perlu menghabiskan sepicis. Hadiah ini akan berlangsung penerima melalui sepanjang tahun, membawa kegembiraan dan kasih sayang, bukan Hadiah yang dibuka dan lupa dalam hitungan minit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *