Metathione dan Glutathione

Metathione dan Glutathione

Metathione, juga dipanggil Tathione bertemu, mempunyai kesan khas sangat sebenarnya pemutihan berjeragat kulit dari semasa ke semasa. Ini terkejut saya bahawa orang hendak mengambil bagi tujuan itu, sejak, dari sebuah bandar pantai, Semua orang ingin tan, bukan sebaliknya. Jadi saya tertarik dan melakukan beberapa kajian ke dalam metathione dan membaca testimoni untuk mengetahui dengan tepat apa yang digunakan untuk dan jika ia bekerja. Saya mendapati bahawa bukan sahaja metathione yang digunakan secara meluas untuk mengurangkan kulit berjeragat, tetapi bahawa ia juga mempunyai pelbagai faedah kesihatan yang lain. Metathione mempunyai bahan aktif glutathione, yang secara teknikalnya protein, dibuat dari rantaian 3 asid amino, asid glutamik, cysteine dan glycine. Protein mudah ini sebenarnya dihasilkan sering oleh badan dan antara lain, mempunyai sifat antioksidan yang sangat kuat. Tetapi kami akan masuk ke dalam yang lebih kemudian.

Metathione mempunyai Glutathione di dalamnya, maka mereka adalah hampir sama dalam alam semula jadi, walaupun bergantung kepada apa anda gunakan bagi, metathione mungkin akan lebih berkesan. Metathione datang dalam bentuk yang berbeza termasuk sabun, losyen dan pil makanan tambahan dan kerja-kerja dengan sebenarnya pemutihan pigmen kulit dan mengembalikan kulit rosier yang ringan, yang berfikir untuk menjadi lebih muda dan cantik untuk sesetengah kulit complexions. Bahan aktif dalam L-Glutathione, dan mempunyai beberapa Kata majmuk seperti Alpha Lipoic asid L-Cysteine, dan Vitamin C juga. Jadi anda melihat metathione itu pada dasarnya hanya versi dipertingkatkan glutathione.

Berikut adalah beberapa faedah dilaporkan Metathione, atau bertemu Tathione:

Mengurangkan penuaan
Mengurangkan tompok gelap
Mengurangkan tompok-tompok kulit dan kecacatan
Pulangan cahaya semulajadi kulit yang
Tinggi antioksidan
AIDS terhadap penyakit degeneratif seperti Alzheimers dan Parkinsons
Penggalak sistem imun

Metathione sebenarnya telah digunakan untuk merawat beberapa penyakit darah sebagai ejen pembersihan, menyokong hati dan detoksifikasi ia logam berat dan toksin lain. Ia juga telah digunakan oleh doktor untuk mengurangkan kerosakan dan gejala pendedahan radiasi dan kemoterapi untuk kanser. Metathione adalah kuat dalam badan kerana ia membantu untuk melindungi sel-sel dari jenis tertentu pengoksidaan yang berbahaya. Dermatologi juga menetapkan metathione bersama-sama dengan Vitamin C untuk mengurangkan kulit berjeragat. Tempoh purata penggunaan adalah 3-6 bulan untuk melihat kesan.

Metathione, seperti yang telah kita bahas, mempunyai glutathione kerana ia merupakan bahan utama dan aktif. Tapi mengapa Alpha Lipoic asid sebagai bahan kedua? Sebabnya ialah sesuatu yang anda mungkin tidak fikir. Glutathione telah ditunjukkan dalam ujian klinikal untuk tidak sangat bio-tersedia, yang bermaksud bahawa sistem penghadaman tidak dapat menyerap banyak ia ke dalam aliran darah melalui tambahan. Bahawa yang berkata bagaimanapun, komponen-komponen lain, seperti Alpha Lipoic asid, merangsang pengeluaran glutathione dalam badan. Itulah sebabnya mengapa mereka berada di sana. Bukan metathione tambahan, anda mungkin ingin mempertimbangkan tambahan glutathione yang ditambah sebatian seperti ALA atau Thistle susu, atau perkara-perkara seperti itu.

Sangat menarik, tetapi kehilangan berjeragat dan pemutihan kulit sebenarnya teknikal salah satu kesan sampingan glutathione dan metathione. Walaupun ramai orang, terutamanya di negara-negara seperti Jepun dan China, gunakan glutathione untuk meringankan kompleksi kulit dan kembali rosiness yang muda itu, itulah sebenarnya salah satu kesan sampingan tambahan. Ianya bukan kesan sampingan yang berbahaya, fikiran anda, tetapi tidak di kesan utama yang badan menggunakan glutathione untuk. Badan menggunakan glutathione terutamanya sebagai antioksidan dalam sel dan sebagai agen detoxifying.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *