Metastatik malignan pesakit di seluruh dunia kini boleh mendapat manfaat daripada rawatan Israel yang inovatif

Metastatik malignan pesakit di seluruh dunia kini boleh mendapat manfaat daripada rawatan Israel yang inovatif

Pusat Perubatan Shemer memudahkan penjagaan dan sokongan psikologi dan perubatan yang menyeluruh bagi metastatik pesakit dan keluarga mereka.

Westport, Amerika Syarikat – 15 Jun 2010 sehingga kebelakangan ini, pesakit-pesakit yang mengidap penyakit metastatik malignan tidak mempunyai harapan jika kanser mereka telah metastasized, dan semua pilihan rawatan konvensional termasuk pembedahan dan rawatan kemoterapi, telah gagal.

Penyedia Kemudahan perubatan Israel dilaporkan di Mei isu Penyelidikan Kanser yang mereka mendapati rawatan untuk eksperimen dengan kadar kejayaan yang tinggi untuk pesakit-pesakit metastatik, walaupun orang-orang yang telah memberitahu mereka hanya mempunyai beberapa bulan untuk hidup. Rawatan inovatif ini menggunakan sel-sel daripada sistem imun sakit pesakit sendiri menyerang dan membunuh sel-sel kanser.

Rawatan ini melibatkan mengambil sel-sel daripada sistem imun pesakit (dikenali sebagai tumor – limfosit infiltrating). Sel-sel yang membunuh sel-sel kanser ditemui dalam organ-organ kanser, dibangunkan di dalam makmal dan kemudian kembali ke badan pesakit untuk menyerang kanser. Israel penyelidik telah mendapati bahawa rawatan kanser kulit eksperimen ini boleh mengurangkan sesetengah tumor dan menyebabkan orang lain untuk hilang sepenuhnya, memberikan harapan baru dan kualiti hidup kepada penghidap metastatik Israel.

Pusat Rawatan yang mengemukakan permohonan kepada Kementerian Kesihatan untuk mengenal pasti rawatan sebagai bebas-eksperimen pada pesakit dengan kanser.

Implikasi daripada penemuan ini adalah berjulat luas, ia akan membolehkan pesakit metastatik seluruh dunia, kini dianggap sebagai terminal, mempunyai peluang untuk datang ke Israel, menjalani rawatan dan pulih secara optimum, untuk menikmati peningkatan umur panjang.

Israel rekod kerja yang hebat dalam bidang onkologi telah menarik beribu-ribu pesakit kanser dari seluruh dunia, yang berduyun-duyun ke negara ini untuk menerima rawatan kanser. Pusat Perubatan Shemer-pembekal perubatan pelancongan yang terkemuka di Israel selama hampir 20 tahun, mengkhusus dalam menyediakan pesakit-pesakit dari seluruh dunia dengan rawatan onkologi bertaraf tinggi. Di pusat hubungan yang erat dengan semua kemudahan onkologi dan pakar-pakar di Israel yang terkemuka membolehkan pesakit-pesakit yang menerima rawatan segera, dilakukan oleh pakar-pakar perubatan yang paling berpengalaman di kemudahan yang sesuai, berdasarkan jenis rawatan kanser yang memerlukan pesakit.

Shemer pakar dalam rawatan semua jenis kanser. Selain daripada aspek kesihatan yang sering sukar penjagaan onkologik, Shemer dan lutsinar-onkologi unit menyediakan program-program kegiatan Kumpulan, sesi karate, urut terapi, campur tangan Keluarga, dan psikologi individu dan behavioral terapi – semua direka untuk membantu pesakit dan keluarga mereka menghadapi kebimbangan hangat yang berkaitan dengan penyakit dan rawatan yang.

Selain itu, setiap pesakit diiringi oleh sekutu perubatan peribadi, fasih dalam lidah ibunda mereka, sepanjang seluruh penginapan: dari masa mereka tiba di Lapangan Terbang, melalui urusan hotel, dan sehingga mereka meninggalkan negara ini, pesakit-pesakit di Shemer pernah merasa “sahaja.”

Manakala di Israel, pesakit Shemer, dan saudara-mara mereka yang disertakan boleh memilih untuk menerima V.I.P. Perkhidmatan penginapan yang selesa dan mengambil bahagian dalam lawatan negara pelbagai budaya dan agama tarikan, dalam suasana yang menggabungkan sangat kuno dengan ultra high-tech.

Onkologi pesakit dan keluarga mereka di seluruh dunia telah mendapati bahawa peribadi dan perubatan rawatan disediakan di Pusat Perubatan Shemer menjadikan ia pilihan yang menguntungkan untuk menerima perkhidmatan pelancongan perubatan di Israel.

Sila lawati kami di rawatan onkologi Pusat Perubatan Shemer untuk maklumat lanjut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *