Messagesolution ™ melepaskan Enterprise e-mel arkib ™ 5.6 Microsoft Teched persidangan

Messagesolution ™ melepaskan Enterprise e-mel arkib ™ 5.6 Microsoft Teched persidangan

MessageSolution, Inc., inovator terkemuka dalam e-mel dan fail Arkib untuk penemuan elektronik, sokongan tindakan undang-undang, pematuhan dan pengurusan Menyimpan melancarkan versi seterusnya iaitu Anugerah arkib e-mel Enterprise ™ produk barisnya – 5.6 arkib-e mel Enterprise – pada Microsoft TechEd © 2008 di Orlando, Florida. Diadakan setiap tahun, TechEd © adalah persidangan pendidikan teknikal yang terulung.

“Dengan pelancaran 5.6 arkib e-mel MessageSolution Enterprise, jaksa penuntut umum undang-undang, Juruaudit, Eksekutif, dan Pentadbir mempunyai akses kepada Reka bentuk yang lebih mesra pengguna dan yang amat kaya dengan pelbagai ciri-ciri aliran kerja,” kata MessageSolution CTO Jeff Liang.

Versi baru Enterprise arkib e-mel menyampaikan Arkib lebih berkuasa, alat-alat perisikan untuk juruaudit dalaman dan Eksekutif, termasuk gerudi turun analisa dan laporan komprehensif. Menambah kepada arkib e-mel Enterprise 5.6 dan rayuan visual adalah keupayaan untuk membuat ad hoc profesional-gaya laporan dari arkib yang terbina dalam log dan audit laluan. Perniagaan boleh kini jelas menggambarkan dalaman penyimpanan rekod statistik dan dengan mudah berkongsi laporan dengan rakan-rakan.

“Bersama-sama dengan laporan perisikan perniagaan yang bertambah baik, ciri-ciri sokongan diperluaskan litigasi arkib e-mel Enterprise 5.6 membolehkan perniagaan untuk melindungi korporat perisikan ketika mengoptimumkan sumber penstoran,” Liang terus.

Arkib e-mel Enterprise 5.6 litigasi yang dipertingkatkan ciri-ciri sokongan termasuk keupayaan membuat klasifikasi dan memegang dasar pengekalan yang unik untuk e-mel yang berkaitan kes untuk tindakan undang-undang. Arkib e-mel Enterprise di 5.6 pengelasan e-mel, hak istimewa pengurusan e-mel, dan lanjutan tag fungsi akan membantu menyelaraskan pemprosesan jilid besar data perniagaan.

“MessageSolution telah membantu pertubuhan-pertubuhan di seluruh dunia, memudahkan proses keseluruhan penemuan undang-undang, dengan segala-galanya dari carian data yang disasarkan untuk koleksi dokumen elektronik, tahan pemendapan dan persediaan yang lengkap untuk persembahan akhir perbicaraan,” kata Liang.

Arkib e-mel Enterprise 5.6 tatatanda ciri juga membolehkan jaksa penuntut umum undang-undang untuk berkongsi maklumat berkaitan kes mengenai Arkib item tanpa memberi kesan kepada data yang direkodkan dalam apa-apa cara. Profesional undang-undang, Juruaudit Dalaman, dan pengguna boleh mempercepatkan sepanjang perbincangan data Arkib peristiwa litigasi, Audit Dalaman, atau projek-projek yang lebih kritikal perniagaan.

Tentang MessageSolution:

MessageSolution adalah pembekal atas e-mel, fail dan Arkib mesej segera, penemuan elektronik, pematuhan dan pengurusan Menyimpan kandungan. Produk-produk di MessageSolution membolehkan organisasi untuk mengurangkan risiko, mengurangkan kos dan keperluan penyimpanan, mengoptimumkan prestasi pelayan dan mematuhi peraturan-peraturan Persekutuan dan industri. Berpangkalan di Lembah Silikon, California, MessageSolution mengekalkan operasi di Amerika Utara, Eropah, dan tanah besar China, bersama-sama dengan saluran pengedaran di Eropah, Afrika Selatan, Australia dan Asia Pasifik.

MessageSolution yang memenangi Anugerah produk, arkib e-mel Enterprise dan arkib fail Enterprise, boleh cross-pelayan tempat Arkib aplikasi perisian. Kedua-dua produk organisasi yang berkhidmat di semua industri termasuk kewangan, penjagaan kesihatan, pendidikan, pembuatan, agensi-agensi kerajaan dan pertubuhan bukan kerajaan di seluruh dunia. Produk-produk di MessageSolution pentadbir IT dari penyelenggaraan harian percuma dan meningkatkan keseluruhan produktiviti pekerja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *