Mesin urut G5

Mesin urut G5

Mesin ini menakjubkan telah membantu banyak otot-otot yang sakit sejak ia mula diperkenalkan di dalam 1950’s oleh Henri Cuinier Monsier di Perancis. Hari ini, terdapat lebih 100,000 Mesin urut G5 dijual seluruh dunia.

Pengalaman pertama saya pada tahun kemudian sebuah pejabat kiropraktik. Bapa saya adalah Chiropractor dan ibu saya, yang bekerja sebagai Pembantu beliau adalah benar-benar orang yang menjaga pesakit dengan G5 indah yang menenangkan. Dia memberitahu saya bagaimana hampir setiap pesakit yang datang hanya menjangkakan berbaring muka Meja itu sementara dia diurut pada otot belakang mereka. Ia membawa pesakit ke dalam itu negeri yang santai bahawa mereka kadang-kadang merasakan mereka tidak perlu “pelarasan” oleh tidak Dr. untuk membatalkan keputusan yang hebat diterima daripada penjagaan bapa saya. Keputusan peribadi berinternet tisu yang mendalam yang benar-benar membantu dengan otot-otot penat atau pengurangan otot oleh penjelasan dari cecair untuk membantu darah baru dan kolagen untuk borang tidak diingini. Peribadi-berinternet G5 pergi jauh ke dalam otot tidak sihat dan membantu ia untuk sembuh lebih cepat.

G5 yang digunakan di seluruh bidang perubatan dan kesihatan. Hari ini anda boleh mencari sebuah peribadi berinternet G5 yang sedang digunakan dalam terapi urut tempatan anda, terapi pernafasan, kiropraktik, perubatan sukan dan juga kegemaran anda Spa atau Salun Kecantikan. Ia adalah peranti yang profesional dan sesuai digunakan pada pesakit setiap hari untuk melegakan mereka sakit otot tetapi terdapat begitu banyak faedah-faedah lain. Kini terdapat model G5 yang digunakan untuk mengurangkan selulit. Produk ini benar-benar akan membantu untuk mengurangkan penampilan selulit. Banyak perkhidmatan estetik lain termasuk badan selepas-pirau, toning kulit dan Saliran limfa.

Urutan G5 tadi telah kebanyakannya hanya peranti tangan yang telah lebih janggal dan boleh menjadi sangat berat. Tetapi hari ini, anda boleh menemui mereka berdiri atau jadual yang anda boleh dengan mudah bergerak dari bilik ke bilik. Mereka juga termasuk dulang untuk aksesori dan jadi lebih ringan dalam berat badan.
Anda juga boleh pergi ke dalam talian dan mencari banyak model dan gaya peribadi berinternet G5 yang boleh dibeli untuk kegunaan peribadi. Pasangan anda akan jadi senang untuk menerima ini sebagai hadiah peribadi dalam berinternet di yang anda boleh beli di kebanyakan Kedai-kedai tidak membandingkan. Anda hanya perlu membuat perjanjian dengan lain-lain penting anda. Saya akan memberikan anda urutan malam ini tetapi anda perlu membayar saya dengan memberikan saya satu esok! Anda lihat, selepas menjadi penerima Mesin hebat ini anda hanya mahu melayang keluar ke negeri yang santai tidur.

Terdapat beberapa perhatian yang lain anda boleh menyemak termasuk:
Ahli terapi Homedics Pilih peribadi berinternet tisu yang mendalam-

Tindakan berkuasa Rebana menyediakan urutan gaya mendalam-tisu
Pembolehubah intensiti memberikan anda 2 seting untuk menyesuaikan urutan anda dengan sehingga 6,200 denyutan seminit

Haba inframerah yang menenangkan menambah untuk anda berehat
Termasuk lampiran ditukar ganti 4: lembut, sederhana, sukar dan dipanaskan
Reka bentuk ringan keboleh-kendalian yang mudah dan selesa grip gel untuk pengendalian mudah

Peribadi berinternet Acuvibe sentuhan manusia dan Rebana peribadi berinternet dari Obus – Model #: AV-75
Perkhidmatan Urutan jenis: berayun
Kelajuan Perkhidmatan Urutan: kelajuan 1
Masa untuk suhu optimum: 15 minit
Pemanas jenis: Dipaksa dipanaskan Penyaman
Dipanaskan keluasan: Kira-kira 15 kuasa dua
Hubungi suhu di kawasan panas: 115-130 darjah Fahrenheit
Masa cas: 8 jam (cas) menjalankan masa: 45 minit
Hitachi tangan ajaib peribadi berinternet-
Tongkat sihir Hitachi telah menjadi satu peribadi berinternet Perdana selama lebih 30 tahun.
Suis dua kelajuan membolehkan anda menentukan tahap getaran.
Motor elektrik yang kuat boleh bertahan untuk seberapa lama yang anda mahu.
Reka bentuk ergonomik yang ramping membenarkan anda menggunakan Hitachi itu dengan satu tangan. Ia juga merupakan alat ringan, mempunyai berat badan hanya 1.28 kg

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *