Mesin Microdermabrasion Diamond profesional yang kini dengan harga yang berpatutan untuk kegunaan rumah

Mesin Microdermabrasion Diamond profesional yang kini dengan harga yang berpatutan untuk kegunaan rumah

Adakah anda membayangkan bahawa ia mungkin boleh letakkan semua wang yang anda berbelanja anda rawatan microdermabrasion kembali di poket anda?

Rawatan microdermabrasion ditadbir, biasanya oleh profesional terlatih Gunting, atau doktor, tetapi terdapat tiada keperluan. Kit microdermabrasion rumah datang dalam pelbagai bentuk dan saiz. Dan boleh terdiri daripada pakej-pakej murah losyen do-it-yourself kepada mesin-mesin perubatan dan spa yang berharga beberapa beribu dolar. Anda boleh membahagikan Microdermabrasi Mesin ke dalam dua kategori berasingan: 1) Crystal mikro dermabrasion mesin dan mesin Microdermabrasion Diamond.

Kos microdermabrasion dalam suasana perubatan yang biasanya lebih mahal kerana kehadiran dan kepakaran pakar bedah dermatologi atau kosmetik. Berbagai perkara dan Juruteknik perubatan lain boleh dilatih untuk menyediakan rawatan ini. Rawatan microdermabrasion perubatan selalunya disediakan sebagai pujian yang lain-lain prosedur lebih invasif. Sistem perubatan microdermabrasion adalah yang termahal, menjadi Tempahan khusus, berharga sehingga $25,000. Harga rawatan terdiri daripada $100 untuk $200, dan sering diimbangi dengan menggabungkan perkhidmatan-perkhidmatan lain. Maklumat industri atas rahsia penjual mesin ini tidak mahu anda tahu. Spesifikasi hanya asas Mesin microdermabrasion yang penting dari sudut rawatan dan klinikal adalah kuasa sedutan dan di diamond tips vs Kristal tips. Mesin microdermabrasion perubatan berkualiti tinggi mempunyai kuasa sedutan yang 30N atau 68mmHG. Diamond dermabrasion dengan cepat menjadi standard pilihan atas sebab-sebab yang banyak.

Memberi kuasa begitu sama ada di dalam keselesaan rumah anda sendiri, spa kesihatan, atau di bawah seliaan pakar perubatan, microdermabrasion teknologi kepada anda untuk serius mencantikkan kulit anda dengan kos yang munasabah, tanpa risiko-risiko yang terlibat dalam terapi laser, bahan kimia atau pembedahan. Teknologi ini memberi kuasa kepada anda untuk mengalami peningkatan kulit yang serius dari rumah, di salon, atau di Pejabat dermatologi anda tanpa kesulitan dan risiko-risiko yang terlibat dengan pembedahan, laser, dan chemical peels. Diamond dermabrasion kini boleh didapati dari aestheticians di salon, atau terdapat beberapa Mesin microdermabrasion Diamond klinikal gred untuk di bawah $600. Bukankah hebat untuk mempunyai mesin microdermabrasion profesional yang akan membayar sendiri dalam 4-6 rawatan?

Terima kasih kepada Sylvan Syarikat NV – 07 D anda boleh memiliki Mesin microdermabrasion sendiri siri profesional anda untuk harga beberapa rawatan. Rawatan microdermabrasion purata di spa atau pejabat doktor bayaran $100 $300 setiap dan biasanya memerlukan 6 hingga 10 sesi (termasuk penyelenggaraan bulanan selepas itu). Anda akan kagum dengan keputusan yang Mesin anda sendiri akan memberikan anda–di dalam privasi di rumah anda sendiri dan anda.

Mesin microdermabrasion biasanya dibungkus dengan mikro-Kristal atau bahkan diamond applicators petua yang boleh sama ada semulajadi atau sintetik. Ini adalah mudah “gimmiky” kit rumah yang tidak layak sebagai rawatan Mesin microdermabrasion. Dengan kuasa mikro-Kristal atau berlian yang bercampur dengan emulsions berkrim, yang dikawal melaui sumpahan itu direka khas untuk mencapai dan buff keras untuk mencapai tahap yang dermis. Kelebihan kepada semua termasuk diamond dermabrasion rumah atau klinikal sistem ini adalah bahawa tongkat resurfacing membolehkan anda untuk lebih mendalam membersih dan Menggilap liang sambil memberi edaran anda rangsangan yang sihat. Pada masa yang sama perlahan-lahan abrading gerakan juga merangsang aliran darah dan pembaharuan sel kulit yang pesat melalui urutan tisu terapeutik yang. Mikro-segera tongkat ini dikawal secara elektronik boleh menawarkan pilihan luas kuasa wattage, pelembap, dan boleh menerima pelbagai jenis kepala. Tindakan Perkhidmatan Urutan tongkat itu sebenarnya kelajuan proses selular generasi, meninggalkan kulit anda rasa baru.

Rawatan Microdermabrasion berlian yang dikenali sebagai prosedur invasif minimum dermatologi berbanding pelapisan laser atau kulit walaupun kimia. Ada keraguan bahawa ia adalah lebih berpatutan daripada pembedahan kosmetik. Microdermabrasion akan meningkatkan kulit anda dengan kualiti tinggi profesional melaksanakan tersedia di denda salon, spa dan pejabat-pejabat doktor. Buat pertama kalinya sebuah mesin microdermabrasion perdagangan berlian terdapat kos rawatan hanya sedikit. NV – 07D adalah syarikat Sylvan dipatenkan 4 dalam 1 pelbagai fungsi diamond dermabrasion mikro Mesin dengan ultrasound, kulit mengelupas, fungsi tukul panas/sejuk serta untuk di bawah $600.

Ketahui lebih lanjut mengenai microdermabrasion dan mesin microdermabrasion dalam panduan maklumat kami, atau berunding dengan seorang pakar anti-penuaan di kawasan anda untuk rundingan mengenai prosedur anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *