Mesej kepada pemilik gimnasium, pelatih peribadi dan kecergasan pemilik laman web

Mesej kepada pemilik gimnasium, pelatih peribadi dan kecergasan pemilik laman web

Apabila anda membuat keputusan untuk melangkah ke bidang kecergasan sebagai kerjaya anda mengambil tanggungjawab untuk orang-orang yang memutuskan untuk menggunakan perkhidmatan anda. Ini adalah suatu obligasi yang serius, seperti seorang doktor, peguam atau pegawai polis. Anda adalah bertanggungjawab secara peribadi untuk pelanggan-pelanggan anda yang baik. Ia menjadi tanggungjawab anda untuk memastikan bahawa mereka telah disajikan dengan penyelesaian masalah mereka sah dan betul.

Ini adalah perbezaan di antara perkhidmatan yang buruk (gimnasium, latihan dalam Perkhidmatan, laman web dan lain-lain) dan yang baik. Industri ini sedang berleluasa dengan orang di luar sana yang semata-mata bertujuan untuk membuat duit dari naive yang. Orang ini melihat kepada kecergasan profesional nasihat atau panduan untuk kecergasan fizikal dan kesihatan diri mereka. Ia adalah sangat penting untuk memberi maklumat atau utiliti yang selamat dan mempunyai kepentingan mereka di rumah.

Setiap hari apabila anda melihat sekitar di gimnasium adalah lebih daripada apa yang anda boleh mengira hanya melakukan perkara yang betul. Saya menyalahkan ini pada hakikat bahawa terdapat tiada latihan rujukan luar sana. Tenaga pengajar yang paling peribadi sana menghabiskan lebih banyak masa pada mereka blackberry daripada sebenarnya bimbingan atau arahan. Kebanyakan laman web di luar sana terutamanya memberi tumpuan menjual mahal di bawah suplemen yang berkesan dan gimmick Mesin.

Sila sebagai profesional Kecergasan, yang suka atau tidak bertanggungjawab secara peribadi untuk ramai orang kesihatan diri dan kecergasan fizikal, ia adalah penting bahawa anda menawarkan maklumat yang selamat dan berkesan. Ia mengambil masa suara ramai betul mengubah industri yang jadi offbeat pada masa kini yang ramai tidak mempunyai peluang untuk mendapatkan nasihat dan latihan yang mereka perlukan untuk berjaya.

Jadi orang yang seterusnya yang langkah kaki di gimnasium anda, atau orang yang seterusnya yang klik ke membuat ia matlamat peribadi anda untuk melatih mereka dengan betul. Membantu mereka untuk memahami apa yang mereka perlu lakukan untuk hidup kesihatan dan mencapai badan yang mereka mahu. Jangan hanya cuba untuk memikirkan bagaimana anda boleh membuat duit dari mereka dan menghantar mereka cara mereka. Berikan maklumat yang mereka perlukan untuk berjaya, memberi tempat yang selamat dan berkesan atau cara untuk bersenam.

Sebagai sebuah Kumpulan, kami boleh mengubah persepsi industri Kecergasan, idea bahawa ianya hanya penuh dengan sekumpulan meathead atau airheads yang benar-benar tidak tahu. Kita sendiri boleh cuba mengubah wabak ini yang berlaku sekitar, wabak tidak yang plaguing kehidupan harian moden. Langkah pertama adalah milik anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *