Merupakan ubat semulajadi untuk Gout – mengapa anda harus membuat Strawberi sebahagian daripada diet gout anda.

Merupakan ubat semulajadi untuk Gout – mengapa anda harus membuat Strawberi sebahagian daripada diet gout anda.

Mungkin ada cara yang lebih bagus untuk mengalahkan gout daripada dengan makan beberapa mangkuk Strawberi sehari?
Ia adalah, selepas semua, salah satu buah-buahan paling popular dan lazat di dunia. Begitu juga idea ini, yang cukup terkenal dalam dunia gout rawatan, mitos atau sihir? Apa yang tidak bukti jumlah ke?

PROFIL PEMAKANAN POSITIF GOUT

Memang benar bahawa profil pemakanan Strawberi adalah positif untuk rawatan gout semulajadi. Mungkin fakta paling penting ialah mereka kandungan Vitamin C yang tinggi, kira-kira 59 mg per 100 gram buah-buahan. Ini meletakkan mereka ke arah bahagian atas Jadual tinggi dalam Vitamin C buah. Cara di atas buah ceri. Mereka adalah neutral beralkali sederhana, beralkali atau hanya sedikit berasid jadi kesan jumlah pH badan mereka tidak mungkin akan banyak, dan mungkin sedikit positif. Ia mengandungi kira-kira 91% air, akan purine rendah dan sederhana pada indeks glisemik. Semua fakta-fakta ini menjadikan mereka makanan yang baik gout.

Dan kerana amaun flavonoid yang tinggi, mereka flavonoid untuk Vitamin C nisbah yang cukup baik yang bermaksud mereka Vitamin C yang mungkin lebih baik diserap dan oleh itu mempunyai kesan terapeutik yang lebih kuat.

Beberapa kajian telah menunjukkan bahawa Vitamin C mengurangkan tahap asid urik, yang menjadikan Vitamin C untuk gout satu idea yang baik. Dalam kajian ini jumlah terendah yang diperlukan untuk melakukan ini ialah 500 mg sehari. Ianya tidak sukar untuk mendapat 500 mg Vitamin c semulajadi dari makanan dan minuman.

Flavonoid Strawberi adalah anthocyanidins, flavan-3-ols dan flavonols. Quercetin, yang telah telah berfikir untuk mengurangkan tahap asid urik, adalah sebuah flavonol. Terdapat beberapa Quercetin Strawberi.

Lebih baik diketahui dan diteliti adalah anthocyanidins yang juga berfikir untuk mengurangkan paras asid urik. Penyelidik telah mempertimbangkan bahawa ianya anthocyanidins di ceri contohnya, yang mungkin merangkumi asid urik mereka merendahkan kejayaan dalam beberapa kajian yang kecil. Profil anthocyanidin Strawberi adalah tidak tepat sama seperti buah ceri, tapi manis buah ceri dan Strawberi berkongsi beberapa daripada mereka.

Terdapat satu lagi Kesihatan positif fakta tentang Strawberi. Mereka proanthocyanidin (disingkatkan PCO di atau di OPC kepada) tahap yang tinggi, lebih tinggi daripada di buah ceri.

TESTIMONI STRAWBERI

Jika anda sedang mencari penawar gout semulajadi, dan tidak mana penghidap gout, Semua ini adalah sangat menarik, tetapi Adakah terdapat mana-mana testimonial dunia sebenar?

Tempahan disebut watak sejarah yang mendesak Strawberi untuk gout adalah ahli botani Sweden, Carl Linnaeus (1707-1778). Beliau berkata bahawa diet Strawberi sahaja beliau telah sembuh atau berkurangan gout Nya. Akaun yang berbeza tentang apa yang beliau tepat berkata, tetapi tidak ada sebarang syak bahawa dia fikir Strawberi yang berguna, dan di zamannya, beliau merupakan ahli botani yang terkenal dan dihormati. Jadi dia banyak tahu tentang Strawberi. Tetapi jangan makan diet yang Strawberi-sahaja. Ini adalah diet kemalangan dan crash Diet sekarang fikir mungkin meningkatkan serangan gout. Anda boleh mendapatkan Strawberi ke dalam diet gout purine rendah. Atau ke dalam karbohidrat yang terhad diet, seperti diet zon, kerana mereka adalah sederhana pada indeks glisemik.

Testimonial sebenar dunia moden dengan nilai Strawberi dalam rawatan gout boleh dibaca di internet. Dan untuk mengurangkan kesakitan juga. Sudah tentu anda juga boleh membaca bahawa Strawberi mempunyai kesan tidak.

Sayang bahawa banyak lagi tidak diketahui tentang Strawberi untuk gout. Tetapi semua ini petunjuk dan tanda-tanda, dan bagi Vitamin C untuk gout, kajian juga, menyarankan bahawa dalam mangkuk harian Strawberi adalah satu idea yang baik untuk gout diet, terutama apabila digabungkan dengan ubat lain semula jadi untuk gout.

NB. Kandungan artikel ini mengandungi maklumat perubatan nasihat perubatan yang tidak. Sila sentiasa membincangkan rawatan gout dengan doktor anda atau lain-lain pakar kesihatan, sebelum melaksanakan apa-apa rawatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *