Merupakan sumber maklumat kesihatan yang baik Usenet A?

Merupakan sumber maklumat kesihatan yang baik Usenet A?

Kumpulan berita Usenet termasuk sejumlah besar pilihan yang mempunyai kaitan khusus dengan sains. Perkhidmatan sentiasa menjadi seperti ini, sejak hari yang pertama pada tahun 1981. Antara topik-topik yang dibincangkan agak aktif pada sistem Usenet adalah topik kesihatan. Anda akan dapati banyak kumpulan berita yang dikhaskan untuk pelbagai penyakit, dan antara berita tersebut khususnya disasarkan kepada peristiwa-peristiwa semasa, anda akan mendapati banyak maklumat tentang isu-isu kesihatan yang berada di dalam berita.

Terdapat beberapa kumpulan berita yang sangat baik untuk maklumat asas kesihatan. Jika anda mempunyai masalah kesihatan, kemungkinannya adalah bahawa terdapat banyak Usenet pengguna lain yang berkongsi. Apabila anda hidup dengan keadaan tersebut, ia adalah semulajadi ingin maklumat sebanyak mungkin. Keadaan seperti tekanan darah tinggi, kencing manis atau artritis adalah satu topik yang asli untuk Kumpulan ini. Syarat-syarat ini adalah serius, tetapi banyak rawatan mereka melibatkan mengekalkan pilihan gaya hidup yang tertentu yang membawa kepada kualiti hidup yang lebih tinggi. Ramai orang ke atas Kumpulan-kumpulan berita yang berkongsi maklumat ini agak bebas dan anda boleh mencari sesuatu Kumpulan-Kumpulan yang boleh membantu anda menghadapi keadaan anda.

Salah satu kelebihan kumpulan berita Usenet adalah, lebih sering daripada tidak, anda akan dapati bahawa poster menggunakan sumber-sumber yang lebih baik untuk maklumat mereka. Dalam talian, terdapat sebahagian kempen pemasaran bagi produk alternatif, agak beberapa orang yang suka berpura-pura mereka tahu perkara-perkara yang mereka tidak dan contoh beberapa yang berharga di mana forum dan laman rangkaian sosial menguruskan untuk menapis maklumat kualiti yang banyak. Usenet adalah semua tentang pengguna dan, menurut kajian, Usenet pengguna mempunyai toleransi yang sangat rendah untuk maklumat yang tidak baik dan cenderung untuk menunjukkan ia agak cepat.

Pastikan, bagaimanapun, bahawa anda memeriksa sumber-sumber maklumat yang menyediakan orang. Sering kali, mereka akan menyediakan link dalam artikel terakhir kumpulan berita. Anda boleh semak sumber-sumber mereka dan melihat jika mereka seolah-olah sah kepada anda. Salah satu perkara yang paling ‘ cool ‘ tentang Perkhidmatan Usenet adalah bahawa pautan ini akan menjadi sangat tidak mungkin membawa anda ke tapak jualan camouflaged dan bahawa orang-orang benar-benar akan menggalakkan anda untuk mereka keluar, dan melibatkan diri mereka dengan soalan-soalan jika anda memilikinya.

Usenet menyediakan Peti Deposit Keselamatan pelabuhan yang baik dari yang tidak berkesudahan maklumat pemasaran dan buruk ditemui di Internet. Ia adalah sangat sukar untuk “spam” sistem Usenet, supaya anda boleh semunasabahnya kepastian bahawa sesiapa yang membalas soalan anda adalah hanya di bawah kesan bahawa mereka boleh membantu anda. Pengertian ini masyarakat dan, setakat, akauntabiliti, membuat sistem terbaik.

Jika anda sedang mencari sumber maklumat dari rakan-rakan anda, Usenet yang mempunyai banyak untuk ditawarkan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *