Merentasi halangan untuk kekal tenang.

Merentasi halangan untuk kekal tenang.

Dan hari ini anda telah memutuskan untuk berhenti minum. Ia adalah satu kejadian yang biasa. Kita mahukan sesuatu, tetapi tidak benar-benar yakin bagaimana untuk pergi tentang itu. Berhenti minum keputusan juga tidak terkecuali kepadanya. Bagaimana untuk berhenti minum? Tidak mendengar fikiran anda sendiri dari awal lagi sebaik sahaja anda telah membuat fikiran anda untuk berhenti minum. Menjadi seperti degil seperti batu yang anda akan berhenti alkohol. Jangan sekali-kali menoleh ke belakang. Membaling botol setiap dalam sampah; penuh, separuh penuh, dan suku penuh, membuang segala-galanya ke dalam Tong. Kosongkan bar anda rumah ke singki.

Berulang; juga anda boleh sensitized oleh glamour botol dalam iklan, kawan-kawan anda berpesta di seluruh, dan anda mungkin akan terdorong untuk kembali lagi. Ia adalah satu kejadian yang biasa. Banyak orang jatuh semula sekurang-kurangnya dua kali atau tiga kali kambuh dalam cubaan mereka untuk berhenti minum. Menjadi kuat kehendaki. Jelas bahawa anda akan keluar dan tidak kembali dari idea itu! Bayangkan jika anda pergi seperti ini akan ibu bapa anda tidak lama lagi jangka pendek dana insurans perubatan mereka, isteri anda akan perlu bekerja secara sambilan atau sepenuh masa untuk hidup; anak-anak anda mungkin perlu meninggalkan pelajaran sekolah swasta.

Isteri anda mahu berehat dari kerja-kerja untuk bayi duduk, tetapi dia tidak mampu untuk mampu kerana anda tidak pula mendapat cukup. Beliau terpaksa meninggalkan anak anda 30 – hari lama dalam rawatan pesakit seharian! Beliau telah bekerja di rumah, bekerja di Pejabat beliau, duduk bayi dan penjagaan untuk bayi sepanjang malam; Beliau telah membentuk bulatan hitam kerana tidur terganggu. Dia tidak benci anda selepas semua peristiwa-peristiwa pahit ini; dia masih suka anda menunggu anda untuk menukar satu hari. Akhirnya anda telah memutuskan untuk berhenti minum. Melalui anda berhenti seluruh minum percutian bermeditasi bahawa anda akan tidak pernah minum lagi.

Berhenti minum keputusan merupakan satu rangsangan besar kepada kesihatan anda. Anda kehilangan banyak kalori. Anda mendapatkan hati yang sihat. Pemindahan hati! Baik anda terlepas. Pemindahan buah pinggang! Ya anda menginap km dari. Kencing manis! Sudah tentu Ya, tetapi sedikit diet juga. Pergi program senaman yang kerap. Yang memberitahu anda latihan harus sahaja pada waktu pagi. Hubungi doktor anda! Kajian terkini membuktikan bersenam leisure adalah lebih bermanfaat daripada agama dan half-hearted. Membayar pampasan jam anda minum dengan senaman. Yang sihat dan perubahan gaya hidup yang wajar.

Berbincang dengan rakan-rakan anda tentang bagaimana untuk berhenti minum. Anda boleh Minta isteri anda untuk mengingatkan anda jika dia melihat anda yang mungkin berulang. Beritahu dia untuk memberi anda amaran. Dia tidak akan menolak. Anda tahu dia akan gembira melakukannya untuk anda.

Mengapa anda tidak mendapat bimbingan beberapa daripada penyedia penjagaan primer. Beliau adalah mungkin untuk membimbing anda di landasan yang betul ke arah soberity. Dia boleh membantu anda membuang godaan anda. Dia boleh mencadangkan kepada anda beberapa ubat-ubatan yang benar-benar membantu.

Elakkan daripada rakan-rakan yang membuat menyeronokkan melalui idea anda keluar alkohol. Buang mereka untuk sementara waktu sehingga anda telah selesai dengan matlamat anda. Mewujudkan persekitaran orang-orang yang telah berjaya keluar alkohol. Senaraikan pada kawasan yang dapat dilihat dengan jelas pencapaian kecil di rumah, di Pejabat, di Kesihatan, Romantik yang anda terserempak selepas berhenti alkohol anda akan digalakkan dengan cara perkara yang telah berubah. Amalan ini, sentimen anda, anda kuat akan, doktor anda, masyarakat anda bersama-sama akan membantu anda pulih tidak lama lagi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *