Meredakan sakit belakang Pinched saraf anda

Meredakan sakit belakang Pinched saraf anda

Kebanyakan orang telah mengalami beberapa bentuk sakit belakang apabila mereka menjadikan seorang warga emas, dengan punca tekanan otot yang tidak bermasalah, atau pinched saraf, cakera herniated, atau tulang yang retak, atau beberapa perkara yang lain. Mencetuskan apa-apa, anda mungkin tahu bagaimana excruciatingly melemahkan kembali keadaan. Oleh itu akal yang kita semua patut menjaga belakang kami lebih banyak daripada kita sedang lakukan, tetapi kemudian yang terpakai kepada kesihatan umum kita juga. Pencegahan adalah satu perkara, tetapi juga berada dalam kedudukan untuk mengurangkan tahap kembali ketidakselesaan yang anda telah mendapat juga perlu, dan anda mempunyai beberapa penyelesaian, juga sebagai pilihan untuk mengambil ubat-ubatan untuk membunuh kesakitan.

Sebelum ini, doktor-doktor yang digunakan untuk menasihati tidur rehat setiap kali ada kerosakan belakang, tetapi kini pemikiran adalah bahawa oleh rehatkan otot-otot anda di katil, ia sebenarnya melemahkan sebahagian daripada tempat-tempat yang un-damaged, dan ini boleh merosakkan kesihatan tulang belakang anda. Sektor penjagaan kesihatan kerana sekarang, banyak situasi, menasihati bahawa senaman fizikal yang lembut adalah berharga bagi anda kembali. Ini tidak bermakna menuju ke gimnasium, sebaliknya, hanya berjalan kaki sedikit untuk mengekalkan tisu otot anda dalam keadaan yang baik. Walaupun begitu, anda harus melawat anda perubatan profesional pada mulanya untuk melihat apakah dia mencadangkan untuk keadaan anda kembali. Mulakan dengan berjalan kaki singkat, sesuatu yang membawa kesakitan yang tidak atau sangat sedikit. Maka anda boleh membina rangkaian yang anda boleh mengendalikan, pelbagai ia.

Untuk rawatan tambahan adalah penggunaan ais pada tanda pertama sakit. Pek ais yang diletakkan di belakang boleh membantu untuk mengurangkan bengkak dan kerengsaan di kawasan yang boleh membawa kepada penyembuhan yang lebih cepat, tetapi tidak semua orang yang peduli untuk terapi ini. Sekarang, anda juga mungkin bertindak lebih baik untuk pek panas, tetapi sekali lagi, anda perlu sahkan dengan doktor anda untuk melihat sama ada ini adalah sesuai untuk anda atau tidak. Tidak kira sama ada anda membuat penggunaan aplikasi panas atau sejuk bagi sakit belakang, ia adalah satu terapi yang murah. Pek gel adalah produk-produk yang berguna untuk memiliki di rumah untuk kecemasan, dan kebanyakan boleh digunakan sejuk atau panas. Ianya sering rancangan besar untuk mengekalkan satu beku dalam kes kecemasan, kerana ianya lebih mudah untuk satu hangat sehingga daripada untuk mendapatkan satu sejuk cukup untuk mendapatkan dari itu. Untuk Pek ais yang segera, anda boleh selalu menggunakan paket dan beku peas, jagung, tetapi menyedari bahawa mereka tidak akan sihat untuk makan kerana mereka akan mempunyai thawed semasa penyejukan anda sakit belakang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *