Merebut satu salinan rekod perkahwinan Ohio dalam talian yang percuma

Merebut satu salinan rekod perkahwinan Ohio dalam talian yang percuma

Tengah-tengah itu semua, yang lebih dikenali di merata Amerika Syarikat sebagai Ohio, dianggap sebagai salah satu tempat yang paling ramai penduduk di negara ini. Jadi jika anda bertemu seseorang dan ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai orang itu, ia boleh menjadi agak sukar. Menyemak sejarah peribadi seseorang individu, terutamanya jika anda merancang untuk menghabiskan banyak masa anda dengan beliau, adalah penting dalam dunia yang tidak dapat diramalkan seperti kita. Ia tidak akan menjadi sukar untuk lakukan ini jika anda merancang untuk melakukan latar belakang menyemak, terutamanya kerana kerajaan Amerika sekarang mandat Negeri untuk membuka rekod-rekod yang penting untuk tatapan umum. Untuk mendapatkan salinan rekod awam yang anda perlukan, anda perlu ikut beberapa peraturan dan mengemukakan syarat-syarat. Seperti jika anda perlu untuk mengakses rekod perkahwinan Ohio, di Pejabat pertama anda adalah Jabatan Kesihatan Negeri dan Pejabat Perangkaan penting.

Pejabat Perangkaan penting Jabatan Ohio Kesihatan ditugaskan untuk menjaga dan menguruskan rekod-rekod awam di semua negeri. Dossiers yang ditemui di Pejabat kembali seawal lebih awal daripada tahun 1949. Walau bagaimanapun, jika ia telah disahkan salinan rekod perkahwinan yang anda perlukan, anda akan kecewa untuk tahu bahawa anda tidak akan mendapat ini dari Pejabat Negeri. Anda akan mempunyai untuk mencari daerah di mana perkahwinan itu berlaku dan meminta bantuan dari Mahkamah Probet.

Di samping itu, anda harus memfailkan permintaan anda melalui kerani di Pejabat Daerah tersebut. Akan ada beberapa keperluan, terutamanya maklumat mengenai rekod yang anda cari. Anda harus mempunyai semua ini bersedia. Selain itu, anda perlu menyediakan bayaran anda. Yuran berbeza-beza dari satu county lain.

Dalam keadaan Buckeye, ianya juga boleh didapati untuk mendapatkan rekod perkahwinan atau maklumat lesen perkahwinan melalui OHS di, atau Persatuan sejarah Ohio. OHS ini terutamanya membantu dengan rekod-rekod kelahiran dan kematian, tetapi anda juga akan mampu untuk mencari rekod perkahwinan. Anda akan perlu membayar OHS yang melawat untuk menghantar permintaan anda, walaupun; atau anda boleh hanya menghantarnya melalui e-mel.

Walau bagaimanapun, sebagai pengetahuan umum kepada hampir semua orang, pejabat-pejabat kerajaan dan agensi-agensi menerima beribu-ribu permohonan dan permintaan hari demi hari, jadi anda mungkin perlu menunggu sebelum anda bertindak atas. Jadi ini ada jaminan apabila anda akan mendapat Ohio di rekod perkahwinan yang anda perlukan untuk mendapatkan tangan anda.

Jika anda mahu alternatif yang lebih cepat, cekap dan menjimatkan wang, anda perlu menyemak rekod pembekal talian. Pencari dalam talian ini bekerja secara bebas, jadi anda tidak perlu bimbang tentang peraturan kerajaan dan apa yang miskin. Dengan pangkalan mereka lengkap data dalam talian yang anda boleh mengakses bila-bila masa sahaja, di mana sahaja anda berada di dunia ini, anda akan mendapat rekod yang anda perlukan selepas hanya beberapa minit. Terbaik dari semua, anda dapat menjimatkan wang kerana anda tidak perlu membayar setiap kali anda membuat permintaan. Pembayaran satu jumlah yang sangat minimum sekali adalah baik untuk selama-lamanya. Dan sebagai pertukaran, anda dapat menikmati akses tanpa had ke pangkalan data mereka, yang bermakna anda boleh mengakses semua perkahwinan lesen maklumat yang anda perlukan bila-bila masa yang anda perlukan untuk! Tidak bahawa apa yang praktikal adalah semua tentang?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *