Menyimpan buah-buahan beku

Menyimpan buah-buahan beku

Buah-buahan dan sayur-sayuran adalah produk-produk yang menakjubkan seperti yang mungkin mempunyai begitu banyak manfaat yang menakjubkan apabila diambil dalam. Mereka yang kaya dengan vitamin dan mineral yang baik untuk seluruh badan anda ini. Anti-oksidan terdapat mereka yang menentang yang free-radikal yang menyebabkan kebanyakan masalah badan dan Kesihatan umum.

Buah-buahan sangat baik boleh disediakan dalam beberapa aspek yang berbeza. Anda mungkin mempunyai mereka kerana ianya atau sebagai Pai, shake, pastri, dan banyak lagi. Anda juga mungkin menyimpan mereka supaya apabila anda memerlukannya, anda mungkin boleh hanya keluarkan mereka dan menggunakan buah-buahan untuk mana-mana faktor yang mereka berkhidmat.

Pembekuan buah-buahan adalah antara langkah-langkah yang terbaik untuk menyimpan dan memelihara ia. Cara pembekuan sama ada membunuh dan berhenti bakteria dan pelbagai organisma lain daripada merebak. Ini membolehkan buah-buahan nak makan untuk tempoh yang lama.

Apa yang anda mungkin lakukan selepas mengelupas dan menghiris buah-buahan adalah simpan dalam beg plastik zip-kunci ini. Anda juga boleh menyimpan buah-buahan bakal dibekukan dalam bekas plastik. Hanya pastikan bahawa meterai itu adalah cukup stabil untuk pastikan buah-buahan yang tidak terdedah kepada perkara-perkara lain yang ditemui di dalam penyejuk beku yang menyerupai darah ikan atau daging. Anda tidak mahu contaminate buah-buahan anda!

Anda ingin buah-buahan untuk menjadi sihat kerana mereka. Dengan pembekuan, yang mungkin. Kebanyakan buah-buahan kekal dalam kualiti yang baik sehingga 12 bulan pada suhu 0 darjah Fahrenheit dan ke bawah. Bagi buah-buahan citrus dan jus, mereka mungkin disimpan di dalam penyejuk beku untuk selama enam (6) bulan. Untuk mengesan waktu, menandakan tarikh sebaik sahaja anda telah menyediakan makanan untuk beku. Ini akan membantu anda menentukan dalam kes buah-buahan adalah masih eatable atau tidak.

Buah-buahan akan berlangsung untuk masa yang sangat lama. Anda akan hanya membawa mereka keluar dalam penyejuk beku apabila anda memerlukan. Hanya dalam kes anda bersedia yang bermulut manis, maka anda tidak perlu menjadi lebih lincah buah-buahan yang dibekukan terutamanya kerana anda hanya boleh pop mereka dalam mesin pengisar dan tambah serbuk protein anda, kiub ais, et cetera. Seperti bermulut manis atau shake adalah banyak lebih baik daripada minuman kalori tinggi orang-orang yang besar-besaran yang dihasilkan. Mereka akan disumbat dengan gula berlebihan yang anda tidak perlukan.

Mereka lebih banyak pengisian dan mereka adalah baik untuk badan. Perlu diingat bahawa untuk tidak menggunakan gula tambahan. Buah-buahan itu sendiri mempunyai gula sendiri. Buah-buahan yang dibekukan adalah mudah untuk mengekalkan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *