Menyewa untuk jurulatih Elliptical dengan betul

Menyewa untuk jurulatih Elliptical dengan betul

Jurulatih elliptical adalah cara yang baik untuk badan anda berpeluh. Itulah sebabnya mereka telah menjadi begitu popular di seluruh dunia.

Anda boleh melangkah ke pada dasarnya mana-mana gimnasium dan anda akan melihat tentera elliptical mesin yang hanya menunggu untuk anda untuk melangkah ke. Mereka juga menjadi begitu popular bahawa exercisers banyak membeli mesin mereka sendiri dan memasang mereka di rumah masing-masing.

Ini boleh menjadi amat memudahkan untuk orang-orang yang mempunyai kehidupan yang sibuk tetapi masih mahu terus aktif dan menjadi sihat. Malangnya, elliptical jurulatih menjalankan tag harga yang cukup tinggi.

Anda boleh menghabiskan beberapa ratus ringgit untuk model, tetapi jenis yang hanya akan merangkumi ciri-ciri utama yang terdedah. Jika anda mahu untuk membeli sekeping kualiti peralatan yang mempunyai ciri-ciri kelebihan yang banyak dan akan berlangsung lama, anda mungkin perlu dikeluarkan lebih daripada beberapa ribu dolar.

Bagi kebanyakan orang, ini adalah cara mereka, tetapi memikirkan bagi yang lain daripada kami, anda mungkin akan semula idea anda. Terutama sekali dengan kemelesetan ekonomi hari, wang adalah sukar diperoleh dan tidak boleh berterbangan seperti seorang jutawan.

Bagi mereka yang akan diikat untuk tunai tetapi masih mahu melihat faedah yang elliptical, nasib baik ada penyelesaian. Ia melibatkan menyewa elliptical daripada membeli.

Terdapat beberapa tempat yang anda boleh pergi untuk bertanya tentang menyewa sebuah mesin. Yang pertama ialah di gimnasium.

Anda boleh pergi ke Pengurus Pusat Kecergasan anda dan melihat jika mereka mempunyai sebarang keping peralatan untuk disewa. Banyak masa, gimnasium akan telah lapuk peralatan yang mereka akan menggantikan dengan model yang lebih baru.

Berkali-kali, mereka akan menawarkan sewa yang lebih tua kepada pelanggan. Semak dengan sendiri gim atau gimnasium di kawasan ini untuk melihat jika mereka menawarkan perkhidmatan ini.

Anda boleh melihat tempat kedua adalah pembekal peralatan standard kecergasan. Mengendahkan jurujual di sana akan memberikan anda semua maklumat yang anda perlu tahu tentang menyewa sebuah mesin yang baik.

Pertama, anda perlu memutuskan jika anda mahu untuk melakukan jangka yang pendek atau kontrak jangka panjang. Salah satu yang anda pilih bergantung pada bajet anda berapa ketat adalah atau apa jenis pelan pembayaran yang anda suka.

Kontrak jangka pendek jelas akan lebih murah daripada membeli sebuah mesin seluruh, tetapi bayaran berkala mungkin masih tidak cukup tinggi kerana jumlah masa yang singkat. Jika anda sedang mencari untuk menyewa peralatan bagi masa yang lebih lama kerana anda akan exerciser yang komited, kontrak jangka panjang yang akan memberi anda lebih banyak masa kepada anda dan juga membuat bayaran yang lebih murah.

Anda juga akan membincangkan cadangan insurans peralatan. Ini akan memastikan anda dilindungi jika dalam rehat elliptical turun semasa anda menggunakannya atau anda merosakkan ia sementara anda akan pindahkannya ke dan dari ruang hidup anda.

Mengkaji perjanjian insurans yang diberi oleh syarikat jualan. Anda juga boleh mencari dan melihat jika polisi insurans rumah anda melindungi kerosakan peralatan. Dalam kedua kes, anda boleh memilih salah satu yang termurah.

Sebaik sahaja anda membincangkan perkara-perkara ini, ia adalah masa untuk memilih jurulatih kanan elliptical. Seperti yang anda akan lihat di mana-mana gimnasium, terdapat begitu banyak jenis model semua dengan ciri-ciri yang berbeza-beza.

Tidak ada seorang individu mempunyai kecergasan keutamaan yang sama atau gaya, jadi anda perlu mencuba beberapa tenaga pengajar yang berbeza untuk melihat yang mana satu akan sesuai untuk anda dan sesuai dengan gaya anda sendiri.

Sebaik sahaja anda memilih jurulatih elliptical yang sempurna, anda akhirnya perlu mencari jalan untuk masuk ke dalam ruang hidup anda. Mesin ini adalah besar dan besar, jadi anda mungkin akan perlu kaedah penghantaran yang profesional untuk membantu anda.

Tanya penjual Berapa kos akan bagi mereka untuk menghantarnya untuk anda. Kadang-kadang, kos penghantaran boleh cukup tinggi dan akan menambah sebahagian besar pembayaran ke dalam Penyewaan awal.

Jika anda fikir ia akan menjadi terlalu mahal, anda boleh cuba untuk mencari rakan atau ahli keluarga dengan lori atau van yang boleh membantu anda dengan jurulatih kikuk. Ia mungkin sukar untuk pengangkutan, tetapi anda boleh pasti menjimatkan wang yang banyak dengan melakukannya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *