Menyembuhkan kencing – Tips untuk menyembuhkan jangkitan saluran kencing

Menyembuhkan kencing – Tips untuk menyembuhkan jangkitan saluran kencing

Apa ubat menyembuhkan masalah kencing? Kerana lebih ramai orang akan beralih kepada kesihatan semulajadi dari antibiotik, ramai pesakit mencari Petua untuk menyembuhkan jangkitan saluran kencing secara semula jadi. Walaupun antibiotik boleh menyediakan anda dengan menetapkan sementara, mereka boleh melakukan lebih banyak mudarat daripada kebaikan.

Pada penghujung artikel ini, anda akan belajar 5 tips mudah dan berkesan yang akan membantu anda dalam memerangi jangkitan saluran kencing anda. Dan kerana U.T.I. adalah disebabkan oleh jangkitan bakteria, ia adalah sangat mudah untuk merawat tanpa menggunakan antibiotik.

Biar saya jelaskan!

Apakah penawar saluran kencing?

Jangkitan saluran kencing biasanya disebabkan oleh coli bakteria E. Terdapat pelbagai sebab mengapa sesetengah orang akan lebih mudah terdedah kepada jangkitan ini. Buat masa ini, antibiotik adalah rawatan yang paling popular untuk melawan jangkitan ini. Walau bagaimanapun, antibiotik tidak bekerja untuk kira-kira 1 dan 4 orang.

Fakta! Kira-kira 25% daripada pengguna antibiotik akan membangunkan jangkitan dalam tempoh 1 minggu untuk beberapa bulan.

Hakikat ini menjadikan rawatan alternatif popular sepanjang dekad yang lepas U.T.I.s. Kerana rawatan alternatif yang terdiri daripada diet anda, untuk apa yang anda minum, walaupun vitamin dan herba, Terdapat pelbagai cara untuk membantu tubuh anda melawan dan flush bakteria. Jadi apa menyembuhkan kencing?

Petua untuk menyembuhkan jangkitan saluran kencing

1. Mengelakkan antibiotik kerana mereka akan membunuh bakteria baik dan buruk. Sihat kencing trek adalah orang-orang yang mempunyai keseimbangan bakteria baik dan buruk. Bakteria baik akan menyimpan bakteria jahat dalam semak. Walau bagaimanapun, apabila antibiotik membunuh semua bakteria, ada lagi satu barisan pertahanan jika bakteria semula. Ini adalah sebab mengapa begitu ramai orang mendapat berbilang jangkitan.

2. Anda juga perlu pastikan pundi kencing anda memerah dengan minum air yang banyak setiap hari. Anda perlu cuba untuk minum air sekurang-kurangnya 2 cawan setiap 2 jam anda akan bangun. Petua ini boleh membantu dengan rawatan dan pencegahan.

3. Mengelakkan gula ini juga sangat berguna. Gula akan sering membuat coli E yang bakteria membiak. Ia adalah penting untuk menjauhkan diri daripada makanan ringan gula dan makanan sehingga jangkitan anda pergi.

4. Diet juga amat penting untuk mempunyai saluran kencing yang sihat dan seimbang. Dengan makan banyak serat larut air (kebanyakannya dalam sayur-sayuran), anda akan dapat dengan saluran kencing anda. Tetapi anda akan juga mewujudkan yang sihat kiraan bakteria yang seimbang. Ia adalah penting untuk mengelakkan makan banyak buah-buahan kerana kandungan gula.

5. Tambahan vitamin C juga boleh menjadi sangat berfaedah kerana ia akan mengukuhkan lagi sistem imun anda melawan jangkitan. Anda juga boleh menambah tidak zink yang akan membantu tubuh menyerap vitamin C (juga dikenali sebagai asid askorbik).

6. Terdapat juga beberapa tips gaya hidup yang mudah yang boleh anda cuba. Anda perlu sentiasa rasa apabila anda mempunyai dorongan. Anda juga perlu Elakkan pakaian sesuai yang ketat. Akhirnya, tidak menggunakan sebarang semburan kebersihan kawasan-kawasan yang dijangkiti.

7. Akhir sekali, jangan hanya cuba minum jus kranberi atau menambah tablet kranberi. Walaupun cranberries mengandungi kompaun yang akan menanggalkan bakteria daripada lapisan saluran kencing. Ini adalah tidak mencukupi untuk memastikan jangkitan jauhnya. Ubat berkualiti yang biasanya akan melibatkan cranberries, tablet dan bahan-bahan lain dengan E coli.

Bagaimana dia menyembuhkan masalah kencing dalam 12 jam

Beribu-ribu wanita akan menyembuhkan jangkitan saluran kencing mereka secara semula jadi minggu ini. Anda akan menjadi salah seorang daripada mereka? Jika anda berminat dengan jaminan tanpa risiko 100% laporan ubat jangkitan saluran kencing yang mengajar anda bagaimana untuk menyembuhkan jangkitan anda, sila lawati kami semalam.

Kami berasaskan penyelidikan, langkah demi langkah, muat turun laporan telah membantu beribu-ribu dengan kadar yang hampir sempurna kepuasan dan dapat membantu anda!

Penawar kencing

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *