Menyemak tahap Tds untuk mendapatkan penulen air rumah hak

Menyemak tahap Tds untuk mendapatkan penulen air rumah hak

Anda mungkin telah diketahui betapa pentingnya ia adalah untuk minum air tulen untuk mengekalkan tubuh yang sihat. Kebanyakan orang akan didorong oleh yang membeli rumah air penulen dan mengekalkan dalam jangka panjang ianya mahal. Well, ini adalah tidak begitu sebenarnya. Apabila anda benar-benar akan membeli, anda akan tahu hakikat. Selain itu, Terdapat banyak penulen air yang di India yang disediakan seperti orang-orang bajet dan keutamaan. Satu perkara yang perlu disimpan dalam minda, iaitu tidak hanya secara membuta tuli beli penulen air. Untuk mendapatkan satu sistem yang berkesan yang selari dengan air yang anda terima di paip anda, anda perlu mendapatkan air yang diuji. Tiada dikira beberapa syarikat yang menawarkan kemudahan-kemudahan ini juga. Mereka telah melatih pakar-pakar yang menguji air di rumah anda dan sewajarnya menetapkan penulen air betul-betul rumah.

Purifiers air RO adalah buzzwords hari dalam kebanyakan rumah. Di zaman di mana Kumpulan perumahan adalah satu fenomena yang biasa, pembina yang menyediakan sepenuhnya dilengkapi rumah pangsa Dapatkan RO air purifiers dipasang di di apartments and villas. Mereka mula menyemak tahap TDS dan kemudian mendapatkan sistem yang dipasang seperti RO purifiers adalah yang terbaik yang menulenkan penyelesaian untuk mengurangkan kandungan permit dalam air.

Di India, air di kebanyakan rantau ini penuh dengan kandungan permit; ini adalah sebab mengapa banyak rumah menggunakan penulen air rumah RO di India. Tetapi jika anda memasang sistem RO yang di mana tahap TDS adalah rendah, anda hanya akan membazirkan wang kerana sistem ini tidak akan berkesan; mineral dari air minuman anda

Terdapat TDS meter di pasaran; anda boleh membeli salah satu air yang diuji oleh diri sendiri. Selain memeriksa air paip, anda juga boleh menyemak air tulen atau botol air mineral untuk menyemak peringkat Pemurnian. Jika air bersih atau dalam botol yang tinggi dalam kandungan permit, maka anda akan harboring penyakit-penyakit yang minum air tersebut. Sebelum ia mengambil tol pada kesihatan anda mendapatkan penulen air betul-betul rumah yang dipasang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *