Menyelidik penipuan jus Monavie berbanding Arbonne

Menyelidik penipuan jus Monavie berbanding Arbonne

Mona vie adalah sebuah syarikat yang agak segar yang hanya bermula pada Januari 2005. Syarikat menumpukan jualan bermula pada bulan Januari 2005. Syarikat memberi tumpuan kepada penjualan jus Acai Berry tambahan yang unik dirumus. Produk jus tambahan mereka tidak mahupun hanya menggalakkan banyak manfaat kesihatan tetapi pada masa yang sama, ia menawarkan peluang-peluang yang lebih baik untuk memasarkan produk mereka sebagai pengedar bebas menggunakan atur cara pemasaran berbilang tingkat.

MonaVie boleh menolak anda semata-mata $ 42 sambil mengingati bahawa anda tidak boleh memulakan perniagaan anda sendiri tanpa menghabiskan wang di atasnya. Daripada $42, anda akan mendapat kit perniagaan anda yang termasuk Surat dan DVD yang menggunakan parti anda merasa yang akan membantu anda mempromosikan produk anda. Ini kelihatan begitu mudah tetapi bagi anda untuk membuat wang anda perlu membeli produk dan diletakkan pada kapal auto setiap bulan. Tetapi ini adalah hanya permulaan perniagaan yang baik juga.

Anda masih perlu melakukan beberapa pusingan kerja untuk mendapatkan wang walaupun anda berada di program auto-kapal Mona vie. Anda perlu mengambil dua orang lain untuk membawa kapal dan membeli Monavie ini dan juga mesti auto-kapal. Orang yang mendorong anda untuk berada di Monavie boleh meletakkan orang-orang di bawah anda yang akan membantu anda membuat wang tetapi ia masih tidak berfungsi untuk mendapatkan keuntungan tambahan jika anda tidak boleh meletakkan dua orang yang lain di bawah tahap anda. Ini dua orang yang anda rekrut akan dua kaki anda dalam program berbilang tingkat jus Monavie.

Anda akan dibayar melalui komisen dari membeli produk anda secara borong dan menjual kepada orang lain secara runcit. Dari membeli produk secara borong, anda boleh menetapkan harga sendiri bagi produk dan perbezaan antara apa yang anda bayar untuk daripada apa yang anda mengenakan bayaran adalah keuntungan anda. Sistem ini membuat menggunakan sistem pampasan perduaan
Pelan pampasan perduaan ini ditetapkan oleh jus Monavie mewajibkan anda kepada kira-kira dua kaki anda mempunyai yang bermaksud bahawa jika satu kaki anda mempunyai isipadu mingguan $400, gaji anda akan $200. Tertanya-anda mungkin tanya bahawa Syarikat individu Monavie anda menjual lebih daripada $40,000 seminggu dan anda hanya membuat $100 maka di mana tidak seluruh pendapatan 50% Syarikat ini menawarkan pergi? Pendapatan 50% pergi ke atas pengedar Monavie.

Ini pelan pampasan yang ditetapkan oleh Monavie boleh berfungsi untuk sesetengah orang tetapi untuk orang lain, mereka perlu menghadapi sedikit kesulitan dalam menghadapi dengan pelan pampasan perduaan yang ditawarkan kepada Pengedar individu mereka.

Ia adalah penting untuk benar-benar Menyelam ke dalam penyelidikan anda dengan berhati-hati apabila melihat ke dalam Monavie. Sebagai contoh, saya akan tutup dengan Monavie ini, berbanding dengan Syarikat seperti Arbonne, cara berbeza. Arbonne mempunyai produk-produk yang banyak, di mana Monavie hanya menawarkan satu jus buah-buahan. Jadi mengambil masa untuk mengetahui peluang-peluang perniagaan dari rumah yang di dalam dan luar sebelum menyertai kerja-kerja anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *