Menurunkan berat badan dan mendapat kesihatan yang menggunakan naluri anda haiwan

Menurunkan berat badan dan mendapat kesihatan yang menggunakan naluri anda haiwan

Diet tidak berfungsi. Antara orang-orang yang melakukannya, 99% daripada orang mendapatkan berat badan kembali. Juga tekanan tidak makan seberapa banyak yang anda mahu menjadikan sistem anda lebih banyak asid. Ini baik untuk kesihatan dan menyebabkan anda perlukan lebih banyak gula, garam dan lemak. Kemudian makan perkara-perkara ini yang anda perlukan, menyebabkan anda benci diri sendiri dan menjadi lebih tertekan. Tetapi banyak makanan yang anda suka rasa diperoleh.

Di sini ialah bagaimana ia berfungsi. Tiada siapa mengajar haiwan apa yang perlu makan dan apa yang tidak boleh makan. Haiwan yang tahu naluri apa yang baik untuk makan dan apa yang buruk untuk makan. Manusia juga mempunyai naluri yang sama. Cara ia berfungsi hanyalah makan apa pun rasa enak dan yang akan sihat untuk anda dan fattening. Itulah sebabnya mengapa bayi rasa segala-galanya. Jadi sekali lagi apa-apa rasa baik, adalah baik untuk anda. Inilah sebabnya anda akan meludah keluar susu rosak.

Saya suka makan kubis luluh dari salad bar di seluruh makanan. Mereka akan di pasaraya makanan semulajadi terbesar di negara ini. Luluh kubis mengandungi Kobis merah dan hijau, dihiris badam, biji poppy, scallions (bawang hijau), cuka epal dan minyak zaitun. Kubis adalah salah satu makanan yang sihat untuk kesihatan usus besar dan menghalang kanser.

Satu masa yang aku ada. Sebaik sahaja saya memasukkannya ke dalam mulut saya, saya meludah ia. Ia adalah rosak. Tetapi saya mendapat wang saya kembali dan mereka mempunyai seseorang yang pergi ke sana untuk mengeluarkannya. Sila ambil perhatian bahawa garam boleh membosankan anda deria rasa.

Tetapi tunggu! Lelaki mempunyai teknologi untuk mencipta racun tikus. Ia mempunyai rasa seperti makanan yang sihat (rasa baik) tetapi membunuh tikus. Jadi manusia telah melakukannya untuk anda. Nota–apa-apa makanan yang unaltered oleh manusia (belum masak) yang rasa baik, adalah baik untuk anda. Jadi jika anda akan terkandas di hutan, yang adalah bagaimana anda tahu apa yang makan. Hanya merasai segala-galanya yang mentah dan anda akan meludah keluar tumbuh-tumbuhan yang beracun kerana mereka akan merasai dahsyat.

Terdapat cendawan beracun yang dipanggil toadstool cendawan. Jika anda meletakkan beberapa orang-orang yang mentah dalam mulut anda, anda akan meludah mereka kerana mereka rasa dahsyat. Tetapi mereka memasak dan Tambah garam dan anda boleh makan yang cukup mereka membunuh anda. Haiwan karnivor suka rasa darah dan daging yang mentah, kerana itulah apa yang mereka sepatutnya untuk makan.

Jadi, manusia telah mencipta buah-buahan yang palsu. Ia mempunyai rasa seperti buah-buahan yang wujud dalam alam semula jadi, tetapi ia adalah ketagihan, fattening dan dahsyat untuk kesihatan. Ia dikenali sebagai gula-gula. Jadi, ia adalah semulajadi seperti gula-gula yang sebenar, yang dikenali sebagai buah-buahan, seperti bayi yang tidak. Tetapi mereka telah menipu anda deria rasa, sama seperti tikus yang tertipu. Tetapi mereka tidak mahu membunuh anda. Mereka mahu anda menjadi gemuk, jadi anda akan membeli lebih daripada makanan mereka. Ini dipanggil perniagaan yang baik.

Anda boleh dapatkan semula rasa anda dalam makanan dan re-learn bagaimana untuk makan. Kemudian anda boleh makan semua besar merasa makanan yang anda mahu dan menjadi kurus, sihat dan cergas untuk hidup. Sila lihat Laman web di bawah untuk maklumat lanjut mengenai perkara ini dan maklumat saya karbohidrat baik dan karbohidrat tidak baik. www.phifoundation.org

Hakcipta Terpelihara 2006 oleh Chuck Bluestein

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *