Menulis semula teks untuk esei, istilah kertas kerja dan sinonim menggunakan kandungan laman web

Menulis semula teks untuk esei, istilah kertas kerja dan sinonim menggunakan kandungan laman web

Penulis rencana, istilah kertas kerja dan esei dan pembangun Laman web, memerlukan kaedah-kaedah untuk menulis dan menulis semula teks mengenai pelbagai topik – dengan cepat dan cekap. Terdapat banyak atur cara dan menulis semula Perkhidmatan disediakan, kedua-dua dalam talian dan luar talian. Ini meliputi alat-alat gantian sinonim yang pelbagai – kedua-dua kaedah automatik dan lain-lain yang menyediakan senarai reverse-up bagi setiap perkataan. Perkataan-oleh-perkataan – memilih dan pilih kaedah mungkin adalah yang terbaik, tetapi mereka sangat lambat. Menulis semula Biro Perkhidmatan adalah sangat baik, tetapi mahal. Menggunakan terjemahan ke bahasa yang eksotik dan kembali ke bahasa Inggeris sering menghasilkan keputusan yang miskin. Kaedah terjemahan ini rahsia digunakan oleh alat-alat tulis yang banyak, tetapi kaedah yang digunakan jarang didedahkan. Kedua-dua kaedah penggantian automatik dalam yang menggunakan sinonim dan prosedur penterjemahan boleh menghasilkan keputusan yang miskin. Frasa dan kata-kata yang baru biasanya tidak sesuai dan menjana karut dalam konteks ayat. Cara yang lebih baik diperlukan.

Cara yang biasa menulis sesuatu artikel atau kertas, atau teks untuk sebuah laman web, adalah untuk sumber bahan dari laman web, bergabung ini di bawah satu siri tajuk, dan kemudian untuk menulis setiap bahagian dalam kata-kata anda sendiri. Pada dasarnya anda bermula dengan idea-idea dan ungkapan-ungkapan bahan rujukan, membangunkan idea-idea baru dan kata-kata sebagai pengganti, dan menjadikan ia kata-kata anda sendiri. Kaedah penggantian yang lebih baik diperlukan untuk memperbaiki penggantian. Kaedah-kaedah tersebut perlu mempunyai sinonim bagi kira-kira 5,000-kurangnya kata-kata yang paling sering digunakan dalam Bahasa Inggeris. Apa-apa bilangan perkataan yang tinggi diperlukan untuk meningkatkan ketumpatan penggantian. Tujuannya adalah untuk menggantikan kira-kira separuh daripada perkataan asal. Perkataan ini perlu dipilih dengan teliti untuk penggantian. Ini bermakna memilih kata-kata yang boleh ditukar secara konsisten tanpa mengubah makna asas frasa-frasa dan ayat-ayat atau membuat sampah. Menggunakan sinonim tidak akan bebas dari kesalahan, kerana perkataan-perkataan Bahasa Inggeris yang begitu banyak digunakan sebagai perkataan kata kerja, kata sifat bahasa, adverbs, dan lain-lain dengan makna yang berbeza. Juga banyak perkataan mempunyai banyak makna yang berbeza dalam pelbagai konteks. Walau bagaimanapun, dengan berhati-hati memilih kata-kata untuk dimasukkan dan sinonim mereka, proses itu boleh dioptimumkan. Peliknya, ini akan bermakna bahawa banyak kata-kata yang digunakan secara rutin perlu ditinggalkan, kerana mereka mempunyai beberapa makna dan kegunaan. Masalah yang timbul dari kata-kata yang boleh digunakan sebagai perkataan dan kata kerja, dengan makna yang berasingan, sebagai contoh: kerja, laporan, melawan, Anugerah, pinjaman, menyewa, berjalan kaki, kembali, perlu, merancang, mogok, menandakan, Nilaikan, penjagaan dan belajar. Menukar perkataan ini akan tidak boleh dipercayai kerana atur cara tidak dapat menentukan bila untuk menggunakan versi ‘kN’ atau ‘kata kerja’. Perisian untuk melakukan ini akan menjadi terlalu sukar dan terlalu lambat. Kata-kata lain yang mempunyai terlalu banyak maksud dan kegunaan perlu sesuai, sebagai contoh: Bahagian, adil, baik, miskin, skala, pasaran, boleh, sesuai, ke atas, kerja-kerja, Peti Deposit Keselamatan pertembungan, selamat, buat dan merawat. Menukar perkataan ini akan berisiko dan biasanya akan menghasilkan keputusan yang tak bererti. Oleh itu perkataan ini harus dibiarkan untuk memastikan bahawa kira-kira 75 tahun pengganti untuk bekerja secara automatik.

Jangan cuba untuk menggunakan alat ini sebagai satu kaedah penggantian automatik, tetapi menggunakannya sebagai satu cara menonjolkan bahagian-bahagian artikel anda boleh dimasukkan ke dalam kata-kata anda sendiri dan meminda untuk dengan input anda sendiri. Anda akan mendapati bahawa ini adalah satu prosedur yang lebih baik dan lebih cepat daripada cuba untuk menulis bahan sumber dari awal. Oleh itu mencari alat gantian sinonim dalam talian yang baik untuk anda merangka seterusnya, penulisan atau menulis semula tugasan. Pilih satu yang mempunyai sejumlah besar sinonim dengan teliti terpilih dan bersesuaian.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *