Menukar Portfolio anda dengan pelaburan wain yang kukuh

Menukar Portfolio anda dengan pelaburan wain yang kukuh

Pakar-pakar kewangan peribadi tidak pernah penat untuk individu-individu yang mencadangkan bahawa ia tidak pernah cukup untuk semata-mata meletakkan diri wang untuk akaun simpanan dan membuat satu dana besar begini. Tidak kira berapa besar jumlah wang tunai yang anda masukkan ke dalam akaun bank yang mungkin, ia tidak akan menjadi satu idea yang wajar untuk mengelakkan mereka daripada menghasilkan sama banyak faedah yang mereka boleh. Wang diperolehi dengan susah payah anda punya potensi untuk meningkat apabila anda membuat pelaburan yang sangat baik dan menyediakan anda dengan jumlah yang semakin meningkat secara berterusan seperti tahun-tahun berlalu. Keputusan adalah milik anda untuk menerokai bidang pelaburan tertentu yang anda percaya anda akan menjadi paling berjaya di mana-mana. Bagi ramai orang, pelaburan harta tanah menunjukkan kemungkinan paling berjaya; individu boleh membeli sebuah rumah atau bahkan sebuah apartmen, menyewa ia kepada pihak-pihak yang berminat dan memperolehi pendapatan secara tetap.

Bagi sesetengah individu, Walau bagaimanapun, meneroka perairan canggih pasaran hartanah hartanah mungkin terlalu banyak untuk kawalan, jadi mereka beralih kepada Keselamatan setanding bon dari selamat organisasi atau kerajaan untuk mendapatkan. Orang-orang yang agak positif tentang mempunyai ancaman boleh Terjun ke dalam ekuiti saham amat berisiko yang, oleh kerana itu, mempunyai pulangan kemungkinan yang agak tinggi juga. Dana bersama merupakan pilihan pelaburan yang baik; dengan bekerja dengan pakar, ia adalah mungkin untuk melabur wang diperolehi dengan susah payah anda tanpa perlu mempunyai masa dan pengalaman soalan penting dalam memilih pelaburan yang kukuh. Jika tiada pilihan ini rasa terbaik untuk anda, maka pilihan lain hanya mungkin jawapan yang anda mencari: satu pelaburan wain.

Akhir-akhir ini, tiada pesat berkembang berminat wain sebagai peluang pelaburan yang selamat. Pembuat arak hanya dapat menghasilkan isipadu terhad botol setiap tahun, yang membayangkan harga jualan melonjak sebagai bekalan menjadi terhad. Ini, meletakkan bersama-sama dengan yang sangat tinggi di seluruh dunia perlu bagi item, membuat wain antik mahal pilihan yang baik bagi seorang pelabur cantuman. Eropah, U.K., dan juga Amerika Syarikat semua mempunyai pasaran yang sangat well-proven bagi wain, tetapi China sememangnya dijangka menghantar potensi terbesar untuk kemajuan negara. Eksport ke Amerika Syarikat, India dan Brazil juga berkembang dengan pesat dan bernilai menonton bagi.

Pengendalian penjual arak yang diiktiraf dan boleh dipercayai serta broker kewangan yang profesional amat penting untuk mencapai kejayaan dalam industri melabur dalam wain. Bordeaux wain wain merah yang mempunyai rekod bagi sangatlah mungkin paling cemerlang hasil-membual membuat sehingga 95% daripada semua pelaburan wain dan oleh itu adalah hak bagi pelaburan wain yang pertama anda. Selepas membeli wain dari penjual arak bereputasi, botol mesti disimpan dalam simpanan yang profesional, sebaik-baiknya di tempat menyimpan yang terikat. Wain yang sangat responsif kepada suhu dan cahaya terang; prosedur Menyimpan tidak betul boleh menjejaskan dengan ketara kualiti arak.

Wain pelaburan adalah pilihan yang sempurna untuk pengumpul wain yang baik, pelabur-pelabur swasta, bank pelaburan, operasi dana wain, dan dana super buat. Agensi-agensi pelaburan wain membantu pelanggan sepanjang fasa-fasa yang berbeza tempatan dan luar negara yang melabur kerja, dari pelbagai wain untuk perolehan, dari pengangkutan dan penyimpanan untuk jualan dan penilaian. Untuk pelanggan-pelanggan yang merancang untuk meluaskan profil pelaburan mereka dengan sumber yang konkrit yang mempunyai permintaan yang berterusan, penyelesaian yang terletak di luar biasa disediakan vintaj wain berkualiti terbaik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *