Menukar jadual dan dapatkan Ex anda kembali dengan membuat mereka berasa terdesak untuk anda lagi!

Menukar jadual dan dapatkan Ex anda kembali dengan membuat mereka berasa terdesak untuk anda lagi!

Anda panik mencari beberapa kaedah untuk dapatkan Ex anda kembali dalam hidup anda? Keadaan terdesak adalah perasaan yang paling biasa ditemui di kalangan orang-orang yang kehilangan rakan-rakan mereka selepas perpecahan yang jahat, tetapi jika anda ingin berjaya dalam wining rakan balik anda perlu bertindak bijak dan meletakkan akhir panggilan telefon yang merengsa anda telah telah membuat hari demi hari. Bagaimana jika anda diberitahu bahawa terdapat beberapa cara untuk menukar jadual dan membuat bekas anda rasa terdesak dan anda mahu kembali? Untuk menjadikan yang mustahil menjadi realiti, berikut adalah beberapa teknik:
Menyatukan saraf distraught anda:
Berdebar-anda telah telah debar minda anda dengan berfikir berulang-ulang kali tentang perpecahan dan memikirkan cara-cara untuk menukar ini, sejak perpecahan berlaku. Dalam apa-apa keadaan mental yang tertekan membuat satu keputusan rasional adalah terlalu banyak untuk meminta daripada anda, maka ambillah berehat! Anda boleh mempunyai cahaya yang berbual dengan seorang sahabat lama atau meluangkan masa dengan anjing haiwan kesayangan anda, tidak kira apa anda hanya menjadi lebih baik untuk saraf anda, atau anda tidak akan mendapat Ex anda kembali!
Manfaatkan masa lapang:
Walaupun bergerak dalam kehidupan selepas kehilangan pasangan anda akan menjadi agak cuba, tetapi ia bukanlah mustahil. Sekarang bahawa anda adalah satu lagi, Manfaatkan masa anda dan cuba untuk berkelakuan seperti satu. Bertemu dengan semua tempahan box office hits yang anda tidak mencari masa untuk menonton kerana anda terlalu sibuk dalam kehidupan cinta anda. Membaca buku adalah satu lagi cara yang produktif untuk mendapatkan fikiran anda daripada kenangan buruk. Sama ada anda memilih novel-novel fiksyen atau memutuskan untuk belajar bahasa asing, hanya perlu diingat bahawa hidup ini terlalu singkat untuk membelanjakannya dengan memikirkan tentang orang lain. Sekarang adalah masa untuk boleh jadi sedikit mementingkan memenuhi semua keinginan anda lama withstanding.
Menjadikan diri anda menarik lagi:
Tekanan mental ini selepas perpecahan yang mungkin mempunyai kesan yang buruk pada kesihatan fizikal anda. Anda perlu mengembalikan kesihatan anda dan menurunkan semua lemak tambahan anda telah menyimpan di dalam badan anda. Sertai di gimnasium yang terdekat di kawasan anda dan mula memberi perhatian yang lebih kepada diet anda. Yang sihat diet dan cepat mengubah gaya hidup anda sihat lagi. Anda juga boleh mula bereksperimen dengan rambut anda dan memilih warna-warna yang lebih cerah di pakaian anda. Hanya ingat, anda telah dikurangkan kepada peringkat ini hanya kerana anda telah berhenti mengambil berat untuk sedikit kegembiraan dalam hidup, jadi jangan melakukan kesilapan ini pernah lagi, dan menyimpan sesuatu yang baru yang berlaku dalam hidup anda!
Mengekalkan jarak anda dari bekas kekasih anda:
Semasa anda pergi pada memperbaiki diri sendiri dan sedar anda hilang kepastian kepada diri sendiri, anda boleh dengan mudah menggugat hidup anda lagi dengan berkomunikasi dengan bekas kekasih anda lagi. Mengekalkan jarak akan memberi manfaat kepada kedua-dua anda dan Ex anda kerana anda perlu memanggil ‘masa’ dan memikirkan tentang apa yang akan menjadi terbaik untuk masa depan.
Selepas menghabiskan masa Ex anda dan membuat kenyataan bahawa anda boleh hidup hidup bebas, muncul semula di tempat kejadian. Bekas kekasih anda akan perasan perubahan berbeza dalam personaliti anda dan akan tertanya-tanya mengapa anda tidak sedih atas perpecahan lagi. Takut kehilangan anda selama-lamanya akan mula aliran pemikiran dalam fikiran bekas kekasih anda dan beliau akan didorong untuk memanggil anda terlebih dahulu dan menyampaikan perasaan sebenar beliau. Sekarang anda akan siap untuk dapatkan Ex anda kembali dalam hidup anda untuk selama-lamanya!
Ia didapati masih cukup untuk dapatkan ex anda kembali tanpa mengira sama ada mereka eloped dengan orang lain atau tidak. Sudah tentu, anda perlu tahu bagaimana untuk melakukannya dengan berkesan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *