Menjimatkan kos insurans kesihatan anda dengan kod promosi PlanPrescriber

Menjimatkan kos insurans kesihatan anda dengan kod promosi PlanPrescriber

Bos saya yang bekas memberikan saya bercakap untuk menyedarkan tentang kepentingan membuat pelaburan pada kesihatan saya pada hari yang lain. Kita bertemu untuk makan malam di kehidupan masing-masing. Ia adalah kali pertama kami telah lama bercakap selepas saya bersara dari pekerjaan saya dan mengejar kerjaya sebagai penulis bebas.

Selepas kami dikemaskini antara satu sama lain pada projek-projek yang sedang kami mengendalikan dan bagaimana hidup kita telah berubah sejak kali terakhir kita melihat antara satu sama lain, dia bertanya kepada saya jika saya sudah dapat diri saya satu pelan insurans kesihatan. Mengambil soalan secara jujur, saya terkejut. Sejak saya insurans kesihatan adalah dibatalkan berikutan perletakan jawatan saya dari kerja saya sebelum, saya tidak pernah peduli mendapatkan pelan insurans kesihatan individu untuk diri sendiri. Sebenarnya, pemikiran pelan insurans kesihatan yang tidak pernah terlintas di fikiran saya sampai bos saya yang bekas sebutkan itu kepada saya.

Jadi saya jujur menjawab soalan beliau dan mengatakan bahawa saya tidak pernah peduli mendaftar untuk pelan insurans kesihatan saya sendiri selepas kerja terakhir saya. Yang memulakan ceramah beliau panjang mengapa saya harus mendaftar dan tidak menunggu sehingga saya mula mendapat sakit atau ada kecemasan perubatan. Dia memberitahu saya bahawa dia telah operasi Tempahan dan sangat berterima kasih bahawa dia mempunyai insurans kesihatan yang meliputi semua bil perubatan beliau. Beliau berkata bahawa hanya berfikir tentang jumlah yang sangat besar di hospital yang dikenakan bagi operasi beliau dan bil-bil perubatan yang lain sudah dibuat beliau merasakan yang woozy, dan dia di hanya benar-benar bersyukur bahawa dia tidak perlu membayar peratus bil hospital yang lebuhrayanya.

Dia memberitahu saya bahawa saya tidak perlu berfikir dua kali tentang pelaburan pada kesihatan saya kerana ia adalah sesuatu yang saya benar-benar akan bersyukur atas apabila Yakinlah bahawa keluarga berlaku. Katanya, Terdapat beberapa syarikat insurans kesihatan yang menyediakan pelan kesihatan yang hebat dan bahawa saya perlu mencari satu yang sesuai dengan keperluan saya.

Perbualan kami benar-benar sampai kepada saya dan saya yakin bahawa saya perlu benar-benar mendapatkan pelan kesihatan untuk diri sendiri secepat mungkin. Jadi saya memulakan penyelidikan pada pelan-pelan insurans kesihatan disediakan untuk melihat apa yang mereka ada untuk menawarkan. Itulah apabila saya terserempak dengan beberapa kod kupon PlanPrescriber dan melihat penjimatan hebat yang mereka menawarkan kos insurans kesihatan.

PlanPrescriber dikenali sebagai sumber utama maklumat dan bantuan mengenai insurans kesihatan berkaitan Medicare. Dengan menyediakan kadar sebut harga dan lain-lain maklumat yang berguna, PlanPrescriber menyediakan cara yang terbaik untuk pelanggan-pelanggan untuk menjadi berilmu dan bermaklumat mengenai kesihatan Medicare tersedia pilihan dan mendapat petunjuk dalam membuat keputusan mereka.

Saya bercadang untuk mendapatkan kod promosi PlanPrescriber dalam memilih pelan insurans kesihatan yang betul untuk saya. Ia seolah-olah menjadi cara terbaik bagi saya untuk mendapatkan tawaran yang terbaik pada pilihan saya insurans kesihatan. Saya bercadang untuk berbuat demikian tidak lama lagi supaya masa yang akan datang, saya bertemu dengan bekas bos saya, saya akan mempunyai berita baik untuk berkongsi dengannya. Saya pasti dia akan sangat gembira bahawa saya mendengar nasihat dia Bunyi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *