Menjaga seorang peguam di penahan

Menjaga seorang peguam di penahan

Dalam dunia hari ini, mendapatkan perkhidmatan peguam seolah-olah menjadi satu perkara yang tidak dapat dielakkan. Salah satu cara atau yang lain, akan datanglah beberapa kali Bilakah kita akan memerlukan perkhidmatan perundangan dan perwakilan. Kita memerlukan mereka untuk membantu kami dalam beberapa urusan perniagaan kami. Kami mungkin memerlukan perkhidmatan peguam kami akan menguruskan dan menyelesaikan perkara-perkara yang perlu supaya akan ada apa-apa untuk bimbang tentang. Membeli sedikit harta, anda juga mungkin perlu khidmat Peguam untuk mewakili anda atau memberi nasihat undang-undang.

Apa pun ini yang akan kita perlu pada masa hadapan; perkara terbaik yang perlu dilakukan adalah untuk memilih Peguam Perkhidmatan yang akan memberikan anda keputusan terbaik. Bagaimana anda memilih peguam, anda akan mendapat perkhidmatan adalah sangat penting dalam mendapatkan perkhidmatan prabayar peguam.

Tetapi, benar-benar Apakah perkhidmatan prabayar peguam? Pada dasarnya, ini adalah jenis perkhidmatan undang-undang yang mana anda perlu membayar bulanan atau Tahunan (bergantung kepada bagaimana caj firma undang-undang) untuk keahlian. Ini telah wujud selama lebih empat dekad kini dan masih popular di kalangan ramai orang. Walau bagaimanapun, ramai di antara kita tidak mempunyai walaupun tahu satu apa ini adalah semua tentang.

Perkhidmatan peguam prabayar yang menjelaskan

Seperti yang dinyatakan di atas, Perkhidmatan peguam ini memerlukan anda untuk membayar yuran keahlian sebagaimana yang ditetapkan oleh firma guaman. Sebagai balasan, anda akan mempunyai akses tanpa had ke peguam mereka serta perkhidmatan undang-undang firma itu bagi apa-apa keperluan undang-undang. Perkhidmatan jenis ini juga dikenali sebagai Pelan prabayar undang-undang. Tanpa pelan ini, anda biasanya perlu membayar jumlah yang besar bagi setiap kes.

Berfikir tentang hal itu, mendapat perkhidmatan peguam prabayar adalah berfaedah. Walau bagaimanapun, anda tidak harus ia sepenuhnya. Terdapat kes-kes yang ini jenis perkhidmatan tidak boleh menyelesaikan. Isu-isu undang-undang yang berterusan atau litigasi bukanlah sesuatu yang boleh anda hubungi anda prabayar undang-undang perancangan.

Mengapa? Ia adalah kerana perkhidmatan yang ditawarkan di anda pelan sahaja tumpuan menghalang konflik undang-undang serta perundingan bagi masalah undang-undang yang anda takut mungkin muncul pada masa hadapan. Oleh itu, dalam kes-kes seperti perceraian, tuntutan atau KEBANKRAPAN, Perkhidmatan prabayar peguam hanya boleh membantu anda sedikit sebanyak.

Manfaat pelan prabayar undang-undang

Berikut adalah beberapa perkara menarik yang anda boleh mendapatkan dari mempunyai prabayar Perkhidmatan peguam;

• Anda boleh memilih untuk mempunyai keahlian yang membayar sama ada bulanan atau tahunan; dengan cara ini, anda tidak perlu bimbang tentang yuran Perkhidmatan peguam setiap kali anda yang memerlukan perwakilan guaman

• Sebaik sahaja anda akan menjadi ahli, anda boleh mempunyai akses kepada hampir apa-apa nasihat undang-undang pencegahan. Oleh itu, anda tidak perlu bimbang tentang isu-isu undang-undang mana-mana yang mungkin datang.

• Oleh kerana anda mempunyai kebebasan untuk memilih firma di mana anda akan mendapat keahlian anda, anda boleh memilih untuk keahlian di sebuah firma yang boleh dipercayai untuk jadi pastikan bahawa anda akan mendapat hanya yang terbaik perkhidmatan undang-undang.

• Anda biasanya akan simpan jumlah besar dengan yuran keahlian tidak seperti apabila anda bayar bagi setiap kes

• Sebagai ahli, anda mempunyai kelebihan untuk rundingan percuma walaupun pada telefon; tanpa perlu membayar yuran tambahan.

Jenis-jenis peguam prabayar Perkhidmatan pelan

Terdapat rancangan untuk perkhidmatan prabayar peguam. Ia kebanyakannya bergantung pada apa yang sesetengah firma menawarkan. Berikut adalah dua yang paling biasa;

• Pelan keluarga/individu – ini adalah rancangan paling biasa yang ditawarkan

• Rancangan perniagaan – ini adalah sesuai untuk mereka yang memerlukan seseorang untuk menjaga beberapa perniagaan yang penting tawaran yang mungkin memerlukan perkhidmatan undang-undang

Terdapat masih banyak rancangan yang disediakan. Anda hanya perlu meminta pejabat undang-undang pilihan anda sebelum mendapat keahlian. Anda juga boleh meminta nasihat pada peguam prabayar apa Perkhidmatan pelan yang anda perlu mendapatkan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *