Menjaga seorang lelaki pakej – lima Petua zakar yang menyenangkan

Menjaga seorang lelaki pakej – lima Petua zakar yang menyenangkan

Zakar adalah satu aspek penting dalam jiwa setiap manusia, dan ramai lelaki Hakim sendiri oleh saiz, bentuk dan kekerasan. Apa-apa persepsi bahawa zakar adalah tidak cukup apa yang ia patut boleh membawa kepada kehilangan keyakinan diri dan harga diri. Diberi perhatian yang dibayar kepada zakar, ia berdiri dengan alasan menjaga ia seharusnya menjadi keutamaan, tetapi yang menghairankan, majoriti lelaki memberi sedikit perhatian kepada penjagaan zakar dan dandanan luar leret yang dengan sabun di bilik mandi.

Tetapi zakar adalah tertakluk kepada rawatan yang kasar secara berterusan, dan ia mudah dipengaruhi oleh kerengsaan, bukan untuk menyebut bakteria dan mikroorganisma lain yang boleh menyebabkan jangkitan, keradangan dan kekurangan untuk keseluruhan rayuan kepada jantina yang berlawanan. Mujurlah, dengan mengikuti langkah-langkah mudah dan merawat appendage yang penting dengan zakar khusus vitamin dan mineral yang boleh membantu untuk menjaga zakar segar dan bersih, serta memperbaiki keseluruhan tekstur dan penampilan.

1. Pembersihan – langkah ini mungkin kelihatan jelas, tetapi ia adalah satu perkara biasa bagi lelaki untuk slack dalam hal ini, terutama apabila ia datang untuk kering di bawah kulup itu. Sebaliknya, basuh over-enthusiastic mungkin juga menyumbang kepada kerengsaan kulit zakar, jadi sederhana adalah disyorkan. Zakar perlu dibersihkan setiap hari dengan pencuci muka yang lembut (sabun biasa menyebabkan pengeringan dan kerengsaan dan harus dielakkan) dan dicuci dengan sempurna dengan air suam. Lelaki yang berukur harus menjaga untuk menarik balik kulup itu perlahan-lahan dan bilas apa-apa bahan yang telah terkumpul di bawah.

2. Pengantin lelaki – walaupun tidak semua manusia menghargai rupa rapat dipotong, scaped lelaki, ada sesuatu yang dikatakan untuk penyelenggaraan yang sedikit dalam hal ini. Seperti rambut knotted menyediakan Syurga untuk menyebabkan bau bakteria dan lakukan sedikit untuk merayu kepada rakan kongsi yang berpotensi. Walaupun tidak semua lelaki ingin mencukur – dan sebenarnya, bercukur boleh membawa kepada masalah seperti terbakar cukur dan bulu bahagian – ianya tidak idea yang buruk untuk menggunakan sepasang Gunting atau untuk trimmer Tukang untuk menjaga perkara-perkara di bawah kawalan.

3. Melembapkan-sesetengah lelaki mungkin balk pada idea manliest bahagian badan dengan krim pelembab, tetapi usaha boleh benar-benar membayar. Kulit kering boleh memberi zakar yang kasar melihat dan merasa, dan fissures kecil membangunkan mengalami dehidrasi kulit, menjadikannya lebih mudah untuk bakteria untuk menembusi dan menyebabkan jangkitan yang tidak selesa. Yang berkualiti tinggi, Semua pelembap semulajadi seperti mentega shea boleh memperbaiki tekstur dan rupa zakar keseluruhan.

4. Melindungi – ia pergi tanpa mengatakan bahawa perlindungan adalah penting semasa seks pertemuan, terutamanya dengan rakan kongsi baru. Meliputi harus automatik sebahagian rutin penjagaan zakar setiap lelaki; mereka yang mempunyai sensitiviti lateks boleh mencari perlindungan tanpa susu getah, dan menggunakan krim pelembap vitamin selepas pendedahan kepada lateks dan spermicides boleh mengurangkan kemungkinan kerengsaan.

5. Perhatikan untuk bendera merah – akhirnya, lelaki-lelaki semua peringkat umur perlu membuat satu titik untuk mengambil inventori keadaan zakar mereka pada asas tetap. Lelaki perlu memeriksa kulit lebam, Ketuat, ruam dan lain-lain isu yang luar biasa; tanda-tanda lain untuk menonton untuk termasuk aching dalam kerandut atau kawasan disapu, kesukaran memulakan atau mengawal aliran air kencing, dan darah dalam air kencing atau air mani. Apa-apa yang luar biasa perlu diperiksa oleh doktor – menunggu boleh menjadikan masalah lebih sukar untuk dirawat.

Perkataan akhir yang mengekalkan zakar sihat
Untuk membuat tempahan regimen penjagaan zakar, profesional kesihatan sering mengesyorkan dengan zakar Kesihatan formula (seperti minyak lelaki Man1) yang digunakan secara langsung di kawasan sasaran. Vitamin dan mineral yang boleh membantu untuk menghalang bau dan meningkatkan pertahanan badan terhadap jangkitan kulit seperti thrush dan balanitis, semasa bekerja pelembab semulajadi untuk memastikan kulit lembut, licin dan tanpa cacat cela. Krim yang mengandungi antioksidan seperti vitamin C dan alpha lipoic asid juga boleh membantu untuk melindungi alam sekitar dan tanda-tanda awal penuaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *