Menjadikan perkahwinan anda ke acara permaidani merah

Menjadikan perkahwinan anda ke acara permaidani merah

Apabila anda berfikir tentang permaidani merah, apa yang datang ke fikiran? Jika anda seperti mana-mana orang yang purata, anda mungkin berfikir Hollywood, bintang-bintang filem, kamera, keindahan, sparkles, dan gaya. Sebagai salah satu pengeluar terkemuka aksesori Kristal dan barang kemas perkahwinan, resepi Kristal sekarang membuat headway ke kemasyhuran. Sepanjang tahun 2006 Anugerah Akademi, Diane Kruger mempamerkan beg-tangan Kristal resepi beliau sahih. Gaun indah dan menakjubkan Pemungut bintang beg beliau bertukar kepala yang banyak seperti beliau berjalan anggun ke bawah permaidani merah.

Resepi telah bekerjasama dengan kempen satu kebenaran dan koleksi pakaian merah 2007 untuk meningkatkan kesedaran menjaga kesihatan jantung wanita. American Idol, Katherine McPhee, berpeluang indah menghadiri minggu fesyen Mercedes-Benz 2007 di New York. Pakai merah hari kebangsaan, beliau memakai Daniel Swarovski satu-of-a-jenis merah ruby koktel gaun yang diilhamkan oleh kempen kesedaran kebangsaan satu kebenaran. Syarikat resepi lebih menghasilkan kualiti tertinggi dan beg tangan, barang kemas perkahwinan, aksesori rumah. Pakaian koktel yang menakjubkan yang dipakai oleh Katherine McPhee adalah buatan tangan di Paris. Menyokong kesedaran kesihatan jantung di kalangan wanita, pakaian menarik perhatian satu-of-a-jenis ini adalah adat direka dengan Kristal ruby lebih lebihkurang 78,000 orang. Walaupun ia mengambil masa lebih sebulan untuk membuat, ia adalah untuk sebab yang layak.

Syarikat resepi pasti menaikkan bar. Bukan sahaja mempunyai resepi yang menguasai fesyen, aksesori dan barang kemas perkahwinan, tetapi juga telah memasuki ke alam yang baru Reka bentuk. Pasukan pengeluaran yang ditetapkan untuk Anugerah Akademi 2007 bekerjasama dengan resepi untuk mencipta karya Agung Reka bentuk untuk langsir pentas. Belum lagi didedahkan, ini kerja Kristal Austria tersuai 34-kaki seni dibuat lebih 50,000 resepi Kristal. Dengan projek magnitud itu, tidaklah menghairankan resepi mempunyai lebih 9,000 kakitangan.

Jika anda seorang perempuan moden yang mencari sedikit bergemerlapan dan banyak gaya dalam perkahwinan anda, anda tidak perlu untuk berjalan di permaidani merah untuk memakai perhiasan resepi Crystal. Dengan garis Pilih produk yang boleh didapati di kedai-kedai dan dalam talian, resepi komited untuk menyokong selebriti, kempen-kempen kesihatan jantung wanita dan Pengantin biasa seperti anda. Resepi Kristal telah melihat permaidani merah dan boleh menjadi sebahagian daripada hari istimewa anda. Baris indah perhiasan perkahwinan yang meningkatkan walaupun gaun pengantin drabbest. Siapa tahu? Anda hanya mungkin tempat perhiasan Kristal resepi yang ditetapkan sama pada permaidani merah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *