Menjadi sihat!

Menjadi sihat!

Adakah anda mahu untuk belajar bagaimana untuk menyembuhkan tubuh, minda, dan roh?

Ya, anda boleh! Menyertai Program Kesihatan Emway, Sains & seni yang baik dan bahagia, oleh Samia Amado, guru Kesihatan

Kesihatan terletak betul-betul di hujung jari anda. Anda boleh belajar bagaimana untuk hidup kehidupan yang lebih sihat dan gembira!Anda hanya tidak tahu bagaimana untuk menjayakannya.Anda perlu belajar dari yang terbaik.Biarkan Samia Amado guru kesihatan yang memberi panduan kepada anda untuk mengetahui cara-cara yang mudah, berkesan, dan mengubah kehidupan untuk mencapai kesihatan yang multi-dimensi untuk badan, minda dan semangat anda.Dengan pen merah lemak, tanda tarikh di kalendar anda: pada 17 Mei 2008, dari jam 9.00 pagi hingga 4.00 petang, Guru Kesihatan Amado Samia akan berkongsi unik Emway Kesihatan Program beliau, berdasarkan penemuan terbaru fizik kuantum, diiktiraf, neuro-imunologi, dan penyembuhan modaliti berasal daripada tenaga psikologi, serta disiplin kerohanian yang tradisional seperti sembahyang dan refleksi.Program Kesihatan Emway ini adalah merupakan satu bengkel intensif yang akan menyediakan anda dengan tidak pernah mendengar pandangan peribadi manusia berfungsi dan paradigma anjakan dalam bidang Kesihatan, perhubungan, dan juga kekayaan. (Lagipun, wang adalah satu dimensi yang penting kehidupan yang menyumbang kepada kesihatan atas.)

Belajar terapi sentuhan tenaga (ETT) untuk menyembuhkan diri sendiri dan orang lain

Menjadikan Bengkel ini sangat unik di antara lain seminar kesihatan hari ini ia merupakan satu-satunya yang menggabungkan ETT atau terapi sentuhan tenaga, do-it-yourself transformasi penyembuhan sistem yang anda boleh lakukan bila-bila masa dan di mana sahaja! Dalam seminar ini, anda akan mempelajari bagaimana untuk melepaskan tenaga “gembira” berkunci-up dengan hanya menggunakan jari anda, suara dan menyenangkan pergerakan badan (juga dipanggil kinesiology Gunaan).Pembelajaran ini mudah, berkesan, dan berkuasa Penyembuhan teknik sudah membuat seminar ini nilai immeasurable. Tapi itu hanya salah satu manfaat sampingan program.

Menerima kesihatan dalam setiap bidang kehidupan

Berikut adalah lain-lain hal besar yang akan berlaku kepada anda dalam Program ini. Kerana Kesihatan merangkumi semua dimensi hidup anda…
• Anda akan mengalami Self-Transformation dan Pemerkasaan.
• Anda akan menemui identiti sebenar anda dan birthrights sebagai anak Tuhan.
• Anda akan mendapat kuasa peribadi, tujuan dan keamanan dalam hidup anda.
• Anda akan belajar rahsia utama untuk menjadi gembira dalam semua bidang kehidupan anda.
• Anda akan mengamalkan pendekatan berpusatkan jantung dalam manifesting impian anda.
• Anda akan mempunyai idea di mana termostat kebahagiaan anda disetkan dan anda akan belajar bagaimana untuk menyesuaikan ia untuk mendapatkan lebih banyak kualiti hidup anda!
• Anda akan menerima Emway Kesihatan Program eksklusif kursus Manual, yang anda sentiasa boleh rujuk kepada selepas seminar itu berakhir. Seperti yang anda membangunkan tabiat kebahagiaan sepanjang masa, anda akan menarik kesihatan dan banyak yang anda tidak pernah alami dalam seumur hidup anda. Mengapa? Kerana proses ini akan membantu anda untuk menyelaraskan segala-galanya yang anda lakukan dengan prinsip-prinsip kerohanian yang tertinggi dan dengan kebijaksanaan Allah.

Melabur dalam Kesihatan daripada penyakit!

Guru-guru kesihatan yang lain dari Amerika Syarikat akan melawat negara ini dan mengenakan bayaran $200 untuk setiap peserta untuk menghadiri ceramah-ceramah mereka. Dan orang akan membayar kerana mereka tahu bahawa adalah penting untuk melabur dalam kesihatan mereka dan mencegah penyakit. Kerana kemahiran dan kepakaran, Amado Samia perlu mengenakan jumlah yang sama sebagai rakan-rakan beliau Amerika. Selama 30 tahun yang lalu, telah membantu orang yang dalam perubatan pencegahan, pengurusan tekanan, teknologi kinesiology, Neuro-imunologi, Neuro Linguistik pengaturcaraan (NLP), dan terapi sentuhan tenaga (ETT).

Tetapi hasratnya untuk membantu lebih ramai orang, Program Kesihatan Emway beliau pada 30 Ogos 2008, akan pada harga bersubsidi P1, 975 sahaja setiap peserta — sebahagian semata-mata apa yang anda akan bayar jika ia telah diberi oleh guru-guru lain. (Ini akan merangkumi semua makanan dan makanan ringan, serta Manual kursus eksklusif Emway Kesihatan Program.)

Hubungi Beckie di Tel: (02) 7229562 (waktu pejabat hari Selasa hingga Jumaat, 9 pagi hingga 5 petang) atau e-mel pada segera. Kerana kami menghantar jemputan ini keluar, kami telah menerima banyak panggilan mengenai seminar ini. Kami hanya akan menerima bilangan peserta yang terhad. Jangan berlengah! (Nota: kami juga menawarkan diskaun P200 untuk pendaftaran awal.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *