Menjadi sebuah Powerlifter dengan peralatan Louie di

Menjadi sebuah Powerlifter dengan peralatan Louie di

Powerlifter yang diraikan seperti Louie Simmons memerlukan pengenalan tiada. Pengetahuan yang luas tentang bagaimana untuk menghasilkan kekuatan adalah hasil daripada beliau selama 27 tahun pengalaman dalam pelbagai organisasi powerlifting. Selain menjadi ahli angkat besi yang hanya di atas 50 tahun 920 bercangkung dan sebanyak 2100, Louie adalah salah satu powerlifters kepada jumlah Elite dalam 5 kelas berat. Terdapat lima powerlifters lain yang dicapai tugas.

Seperti beliau pencapaian powerlifting, Louie di dinamik latihan kaedah dan teknik-teknik mengangkat juga dihargai kalangan lifters itu. Malah kaedah latihan dan pengetahuan beliau telah membantu melahirkan 25 dunia dan juara negara setakat ini. Reynolds Butch, pemegang rekod dunia dash 400 meter, juga diikuti kaedah latihan Louie di. Di samping itu, kaedah-kaedah latihan powerlifting Louie Simmons telah membantu untuk mencipta powerlifters 27 yang telah berjumlah lebih daripada 2000 pound, 800 lb ditambah setinggan, dua puluh lapan tiga puluh tiga 550 lb Pembangku, lapan belas 600 lb Pembangku, sepuluh 900 lb plus setinggan dan lima Pembangku 700 lb sehingga tarikh.

Simmons, melalui beliau Westside Barbell legenda, menyokong penggunaan kaedah conjugate. Kaedah powerlifting ini berasaskan sistem selari conjugate, seperti yang dicadangkan oleh beberapa jurulatih kekuatan bekas Kesatuan Soviet. Westside Barbell latihan minggu termasuk empat sesi seminggu. Dalam sesi pertama dua fokus utama adalah kerja-kerja di bahagian atas badan. Bench press digunakan terutamanya untuk bekerja di bahagian atas badan. Ketika bekerja pada badan lebih rendah, yang termasuk dalam lain-lain dua sesi, mencangkung dan deadlift adalah fokus utama. Peti squats digunakan dengan beban yang ringan dan kelajuan cepat.

Berikut adalah beberapa peralatan khas yang digunakan oleh Louie Simmons:

Mesin bercangkung tali pinggang: Yang sebenar Louie asal, tali pinggang mencangkung Mesin membolehkan ahli angkat besi yang untuk mendapatkan senaman yang penuh bercangkung untuk kaki dan kawasan glute. Lebih baik lagi, anda tidak perlu meletakkan sebuah bar di belakang anda. Terdapat Pasak berat di mana anda perlu memuatkan plat dan langkah ke platform. Anda akan dapati tali pinggang bercangkung yang dibekalkan untuk menyambung kabel. Tali pinggang boleh ditukar untuk lampiran lain serta; dan mesin serba guna ini juga boleh digunakan untuk tarik-melalui hanya dengan sepasang mengendalikan web yang disertakan. Untuk setiap cengkaman mendalam V-genggaman boleh digunakan dan untuk kerinting, berturut-turut dan tricep sertakan cengkaman tangan yang tunggal.

Abah-abah Zercher: Mencangkung Zerchers, di mana anda perlu tekan bar di crook lengan, adalah kaedah latihan yang dinamik yang diikuti oleh banyak powerlifters. Abah-abah Zercher Louie ini datang dengan dua pelarasan yang memberikan bar depan ketersediaan bercangkung. Ketika melakukan mencangkung Zercher yang anda perlukan untuk mengangkat bar di siku anda dan cuba untuk pergi serendah mungkin. Anda boleh sama ada rendah bar anda unit ia pada lutut anda atau anda boleh mengurangkan lebih lutut anda. Sekali lagi, pergi serendah yang mungkin dan kemudian lepaskan pinggul anda rendah untuk meregangkan belakang anda dan berdiri.

WheelFarrow: Louie sempena mesin ini dengan reka bentuk Tom Farrow. Anda boleh melakukan beberapa latihan dengan bantuan wheelfarrow yang termasuk baris yang dihadapi menekan tentera, menolak setiap standard, statik memegang dan genggaman kerja, dan menekan bangku.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *