Menjadi banyak lebih sihat – menggali lebih lanjut mengenai senaman kardio yang cepat

Menjadi banyak lebih sihat – menggali lebih lanjut mengenai senaman kardio yang cepat

Sudah tentu, orang telah mengikuti banyak perkara selama bertahun-tahun sekarang – termasuk kecergasan. Dr. Kenneth H. Cooper, penulis buku “Aerobik,” adalah yang bertanggungjawab untuk memperuntukkan semua orang perhatian terhadap kecergasan bermula dari tahun 1960-an Bilakah beliau menyuarakan buku “Aerobik”. Sejak itu era kesihatan dan kecergasan telah menjadi bahagian meningkat daripada kebimbangan kami sehari-hari.

Memandangkan bahawa terdapat sumber-sumber yang boleh didapati, kesihatan purata buddy dan gadis di negeri-negeri yang telah dis-improved hurriedly. Di sisi lain, kita perlu menegaskan bahawa keadaan apabila ia datang untuk kesihatan dan kecergasan adalah tidak lama lagi semakin parah – walaupun kita boleh mendengar dan membaca tentang Kecergasan, Kesihatan, dan diet dalam set semua media conceivably hampir setiap jam.

Hari ini, lad Amerika biasa dan gadis semakin tidak lebih sihat tetapi kurang sihat sebaliknya. Mengapa pula yang benar-benar berlaku?

Anda mungkin tidak mengetahui secara literal tetapi sesuatu yang lain telah membangunkan yang dapat menjelaskan lebih lanjut mengenai misteri ini lebih. Gaya Amerika biasa yang hidup telah mengubahsuai terlalu. Jenis genre pekerjaan yang dia tidak adalah kalangan atas senarai. Serta satu lagi perkara yang anda perlu menjadi biasa dengan adalah bahawa jumlah jam bekerja telah berkembang juga.

Hari orang memperuntukkan lebih banyak masa bekerja pada perniagaan yang kurang dari segi fizikal aktif. Seterusnya, ini menjadikan mereka melabur kurang masa pada perkara-perkara seperti hobi mereka dan perkara-perkara lain yang mewajibkan kekuatan fizikal. Selaras dengan ini, kebanyakan lelaki dan Awek selepas menghabiskan terlalu banyak masa pada perniagaan mereka akan jadi letih bahawa mereka tidak boleh menggunakan lebih banyak masa untuk melakukan sebarang aktiviti fizikal. Mereka bertindak balas terhadap ia sebagai satu wabak.

Dan keputusan – ia mengarahkan badan kita mendapat bentuk, yang tidak sihat, dan mungkin menjadi gemuk.

Memang betul hari ini bahawa kita memukul mereka dengan infomercials gimik kecergasan. Kita memukul mereka hampir setiap hari melalui TV, di majalah-majalah dan melalui dari mulut ke mulut. Hari ini terdapat begitu banyak mesin-mesin Kecergasan, jurulatih, dan kaedah yang boleh diperolehi di semua tempat tetapi ini semua akan membuat putaran kepala anda. Orang-orang geseran di atas permintaan anda untuk melabur banyak jam dalam setiap minggu yang melakukan rancangan serangan untuk memulihkan kesihatan dan kecergasan.

Ini bukan satu penyelesaian. Idea-idea kecergasan ini tidak pasti berfungsi kerana anda tidak perlu yang banyak masa diperuntukan untuk ini. Ia telah gagal selama 40 tahun dan sudah tiba masanya bagi kita untuk mengambil pendekatan yang lebih bijak untuk kecergasan. Anda terbaik telah mengesahkan hakikat bahawa orang tidak mempunyai yang banyak masa untuk mengikuti setiap rejim kecergasan yang akan ditawarkan oleh industri kecergasan sedikit demi sedikit. 95% Rakyat (Ya besar sebahagian penduduk) tercicir. Ia tidak berfungsi.

Halangan ini perlu diselesaikan dan apa yang diperlukan untuk menyelesaikan itulah rejim latihan kecergasan yang dianggap lebih banyak ganjaran berbanding rejim latihan yang lain. Rejim latihan kecergasan yang hanya mahukan orang yang hanya menggunakan masa yang kurang dan pada masa yang sama meningkatkan stamina mereka dalam masa yang singkat. Anda mungkin mengatakan bahawa ini adalah tidak masuk akal. Namun hari ini terdapat beberapa panduan penting Sains yang berasaskan kecergasan yang terutamanya tidak ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *