Menjadi banyak lebih sihat – mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai senaman produktiviti

Menjadi banyak lebih sihat – mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai senaman produktiviti

Selama bertahun-tahun banyak banyak individu telah memburu kecergasan. Ia terletak di akhir 1960-an yang kami telah digerakkan untuk memperuntukkan tumpuan perhatian kita kepada kecergasan kami apabila Dr. Kenneth H. Cooper pertama dikeluarkan buku “Aerobik”. Dan oleh sebab itu, kini semua orang meletakkan kesihatan dan kecergasan sebagai sekeping Pusat kemusykilan harian utama mereka.

Meskipun ramai orang telah menjadi prihatin dengan kesihatan mereka, lelaki biasa dan kesihatan wanita di Amerika telah terlalu teruk. Dengan jelas perkara-perkara yang semakin teruk walaupun kita boleh mendengar dan membaca tentang kesihatan dan kecergasan mungkin sepanjang hari dalam semua jenis media – cetak, TV, radio, dan lain-lain.

Hari ini, orang Amerika yang biasa dan gadis semakin tidak lebih sihat tetapi kurang sihat sebaliknya. Mengapa pula yang sebenarnya berlaku?

Sebagai hakikatnya misteri ini boleh lagi diselesaikan untuk mengesahkan keasliannya. Juga cara mereka hidup telah telah mengubah berkali-kali. Secara lebih khusus, kita bercakap tentang sifat bentuk kerja-kerja yang dilakukannya. Apakah lebih jumlah jam bekerja menghabiskan telah berkembang.

Ramai orang hari ini menghabiskan terlalu banyak masa untuk perdagangan yang dianggap sebagai perkara-perkara yang memerlukan kurang fizikal aktiviti. Ini bermakna bahawa mereka menghabiskan lebih banyak masa berbanding dengan perkara-perkara yang mereka suka seperti masa mereka dan aktiviti-aktiviti fizikal yang lain. Selain itu banyak lelaki dan wanita muda akan jadi letih waktu kerja yang tidak merasa bertanggungjawab untuk menyertai sebarang aktiviti fizikal mereka. Mereka menganggap ia sebagai penyakit.

Ini mendapat kepada kami semua mendapat sangat daripada bentuk, tidak sihat dan mungkin gemuk.

Ia terletak betul-betul hari kita memukul mereka dengan infomercials gimik kecergasan. Kita boleh mendengar dan melihat orang-orang hampir setiap jam melalui TV, majalah, dan sudah tentu melalui dari mulut ke mulut. Hari ini terdapat begitu besar bilangan mesin-mesin Kecergasan, jurulatih, dan pola-pola yang boleh diakses di mana-mana tetapi ini semua akan membuat putaran kepala anda. Masing-masing menuntut anda untuk menghabiskan beberapa jam menggunakan pesanan mereka mengulang kesihatan dan kecergasan anda.

Ini bukan satu penyelesaian. Kami tidak mempunyai yang banyak masa untuk menghabiskan kepada jenis ini bermaksud kecergasan. Ia telah gagal selama 40 tahun dan sudah tiba masanya bagi kita untuk mengambil pendekatan yang lebih bijak untuk kecergasan. Anda harus mengakui hakikat bahawa orang tidak mempunyai yang banyak masa untuk mengikuti setiap rejim kecergasan yang akan ditawarkan oleh industri kecergasan secara berturutan. 95% Rakyat (sebahagian besar Ya penduduk) tercicir. Ia tidak berfungsi.

Apa yang kita perlukan hari ini sebuah rejim latihan kecergasan, yang sangat generative, yang hanya berdoa untuk anda menghabiskan masa yang sangat sedikit, yang seterusnya meningkatkan tenaga individu yang membuat dia rasa baik dan mendapatkan semula kesihatan mereka. Anda mungkin mengatakan bahawa ini adalah mustahil. Tetapi hari ini terdapat beberapa garis panduan asas Sains yang berasaskan kecergasan yang betul-betul doe ini.

Hakikatnya cepat menarik pelan senaman akan mantra terbaru dari tahun-tahun akan datang. Ini pasti akan membetulkan kehidupan rakyat, jadi anda perlu bersedia dan mula belajar tentang rutin senaman yang cepat dan mencapai kecergasan yang menggunakan sedikit masa dan usaha.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *