Meningkatkan sensitiviti zakar–Kuasa rahsia Acetyl L Carnitine

Meningkatkan sensitiviti zakar–Kuasa rahsia Acetyl L Carnitine

Sensitiviti zakar adalah satu isu yang rumit, namun kebanyakan manusia mengambil ringan. Malah, walaupun zakar seolah-olah untuk membuat persembahan pada umum ia adalah biasa, kelajuan, aktiviti seksual yang terlalu bersungguh-sungguh – pelbagai solo dan duet – boleh sebenarnya merosakkan zakar dan mengurangkan keupayaannya untuk mengesan rangsangan deria, yang akhirnya boleh membawa kepada satu pusingan bawah tahap prestasi. Dengan tumpuan pada deria tisu dan penjagaan kulit zakar, lelaki boleh membantu untuk mengurangkan risiko zakar hilang perasaan.

Apabila ia datang untuk menjaga tisu halus ini, acetyl L carnitine menonjol sebagai salah satu komponen yang paling vital dalam mengekalkan fungsi dan mempromosikan kegiatan seks.
Apakah Acetyl L Carnitine
Acetyl L carnitine, dikenali sebagai ALCAR, sering diambil dalam bentuk tambahan oleh pembina badan. ALCAR adalah asid amino penting–blok bangunan untuk protein. Ia membantu badan menghasilkan tenaga, bersama-sama dengan lain-lain faedah perubatan dan kesihatan yang penting. ALCAR adalah satu elemen yang penting dalam keupayaan badan untuk menghasilkan bahan api untuk sel-sel. Ia membantu melambatkan proses penuaan badan dan menggalakkan penyembuhan dari penyakit tertentu. ALCAR juga manfaat kesihatan seksual seorang lelaki dan membantu mengekalkan – dan dalam beberapa kes meningkatkan – kesihatan tisu saraf zakar.
Faedah-faedah Acetyl L Carnitine

ALCAR bukan hanya berguna dalam menjanakan zakar, ia mempunyai banyak fungsi-fungsi lain dalam tubuh termasuk:

• Kesihatan mental: ALCAR digunakan untuk rawatan pelbagai isu-isu kesihatan mental. Ia adalah berguna dalam meningkatkan gejala-gejala Penyakit Alzheimer, kehilangan ingatan berkaitan umur, kemurungan dalam hidup di masa hadapan, kekurangan kognitif yang diakibatkan oleh ketagihan arak, dan memikirkan masalah yang disebabkan oleh penyakit Lyme dan sindrom Down.

• Masalah nerve: individu-individu yang menderita dengan masalah yang disebabkan oleh kencing manis, ubat HIV, nerve dan kemoterapi boleh mendapat manfaat dari ALCAR, kerana ia telah terbukti untuk mengurangkan kesakitan yang dikaitkan dengan apa-apa syarat.

• Gula dalam darah dan kencing manis: kajian telah menunjukkan bahawa ALCAR boleh memperbaiki dan menstabilkan paras gula darah yang tinggi di prediabetics selepas tempoh yang singkat masa tambahan. ALCAR juga boleh membantu badan menggunakan insulin dengan lebih cekap, meningkatkan kesihatan pesakit kencing manis.

• Tenaga: ALCAR sering digunakan di dalam badan yang membina masyarakat. Kerana ia mempunyai keupayaan untuk menjadikan lemak minyak, banyak mencari ALCAR untuk manfaat berganda dan mengurangkan paras lemak badan meningkat otot besar-besaran secara serentak.

• Kesihatan zakar: ALCAR mempunyai banyak fungsi penting dalam kesihatan seksual lelaki. Ia telah didapati meningkatkan motility sperma, menjadikan ia berguna dalam merawat kemandulan lelaki. ALCAR juga telah membantu dalam mengurangkan pembentukan plak dan; dengan itu, mengurangkan kelengkungan zakar lelaki yang mengalami keadaan sakit yang dikenali sebagai penyakit Peyronie’s. ALCAR juga telah ditemui untuk menjadi neuroprotective terhadap kerosakan saraf periferi zakar, yang boleh disebabkan oleh aktiviti seksual yang agresif dan boleh mengurangkan sensitiviti keseluruhan zakar.

Di mana untuk mendapatkan Acetyl L Carnitine

ALCAR berlaku secara semulajadi dalam badan. Ia boleh didapati dalam otak, hati dan buah pinggang. Ia juga didapati dalam makanan tertentu, terutamanya haiwan protein berasaskan daging lembu, ayam, susu dan keju. Dari segi makanan tambahan, ALCAR boleh ditemui dalam serbuk, pil dan protein shake borang. Manakala pemakanan Diet memberi satu keseimbangan di antara ALCAR, satu mungkin tidak akan menerima penuh manfaat tambahan, seperti asid amino yang tidak diserap sepenuhnya melalui saluran penghadaman. Bagi lelaki yang ingin mendapatkan bang kebanyakan buck mereka – dan menerima penyerapan ALCAR yang disasarkan bagi manfaat maksimum zakar – formula vitamin zakar yang dirumus khas yang mengandungi acetyl L carnitine (paling profesional mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki) adalah cara terbaik untuk meraih faedah daripada asid amino. Krim zakar yang digunakan secara langsung kepada kawasan sasaran boleh lebih mudah diserap melalui kulit, memastikan keberkesanan yang maksimum. Crème dirumus dengan betul zakar yang menyihatkan dan mengembalikan keadaan kulit, meningkatkan sensitiviti dan membantu melawan tanda-tanda penuaan untuk zakar, membolehkan yang mungkin pengalaman seksual yang memuaskan tempahan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *