Meningkatkan senaman zakar – gunakan Corpora Cavernosa latihan

Meningkatkan senaman zakar – gunakan Corpora Cavernosa latihan

Apabila orang membincangkan tentang meningkatkan zakar senaman, kebanyakan mereka biasanya bermaksud bersenam di corpora cavernosa. Bahagian Anatomi lelaki terdiri daripada 2 Dewan yang panjang keseluruhan zakar anda. Ini dipenuhi dengan tisu yang lembut, mampung yang mendapat dipenuhi dengan darah apabila seseorang itu terangsang. Ereksi itu dicipta apabila otot-otot banduan membolehkan darah untuk tergesa-gesa ke dalam Dewan itu. Panjang dan ketebalan zakar anda benar-benar bergantung pada saiz maksimum anda corpora cavernosa apabila ia diisi dengan darah.

Bekerja dengan corpora cavernosa satu untuk meningkatkan saiz zakar tidak hanya dilakukan melalui senaman. Anda mungkin berminat untuk ambil perhatian bahawa terdapat satu prosedur pembedahan di mana di corpora cavernosa dibuang dan digantikan dengan implan belon yang meniru fungsi di corpora cavernosa. Daripada belon yang padan dengan saiz anda corpora cavernosa, lebih besar yang boleh digunakan ke dalam zakar anda, menjadikan ia lebih panjang dan lebih besar. Pembedahan ini Walau bagaimanapun, tidak digalakkan untuk tujuan kosmetik dan bertujuan untuk lelaki yang mengalami mati pucuk. Apabila meningkatkan saiz zakar, melakukan senaman masih pilihan yang paling selamat saya tahu.

Apa yang membuatkan di corpora cavernosa begitu istimewa ialah bahawa ia adalah mungkin untuk menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru dalam bidang ini badan anda. Apabila anda menggalakkan sel-sel baru tumbuh, kemudian anda boleh membuat ia lebih besar dan lebih panjang. Untuk menggalakkan sel-sel yang baru berkembang, anda boleh melakukan senaman yang merangsang aliran darah meningkat ke kawasan tersebut.

Salah satu senaman yang anda boleh lakukan untuk meningkatkan saiz zakar anda adalah jelquing. Anda hanya perlu menggunakan tangan anda, dan senaman ini adalah benar-benar selamat dan semulajadi. Langkah-langkah untuk melakukan senaman tersebut adalah seperti berikut:

1. Dapatkan ke dalam pendirian yang 40% hingga 50%.

2. Dengan ibu jari dan jari telunjuk anda, membuat kalangan yang kelihatan seperti tanda OK. Jari tengah, jari cincin perlu meregangkan.

3. Menggunakan pelinciran sederhana jika anda mahu. Tanda tempat OK pada pangkal zakar anda. Kemudian, dengan genggaman yang kukuh, perlahan-lahan gerakkan tangan anda ke arah kepala zakar. Anda perlu melakukan ini tanpa gelongsor tangan anda ke atas kulit zakar anda.

4. Setelah anda mencapai jarak maksimum yang tangan anda boleh bergerak di sepanjang batang tanpa mengalih keluar genggaman anda, lepaskan ia.

5. Anda pada mulanya harus lakukan kira-kira 20 hingga 30 ulangan pelaksanaan apabila anda mula keluar, kemudian bekerja secara beransur-ansur sehingga 50 ulangan setiap sesi. Anda boleh bergilir tangan anda jika anda mahu.

Ramai lelaki yang telah cuba ini membuat laporan bahawa mereka melihat hasil daripada senaman mereka dalam hanya beberapa minggu. Hampir sesiapa sahaja boleh melakukan senaman ini mudah, tetapi orang yang mempunyai masalah kesihatan yang teruk harus berunding dengan doktor mereka terlebih dahulu sebelum melakukan senaman.

Jika anda berfikir menggunakan senaman ini semula jadi untuk diri sendiri, mendapat nasihat yang berkualiti tinggi akan membolehkan anda untuk mendapatkan keputusan yang diingini anda lebih cepat – Laman web percuma seperti ini selalunya bukan cara terbaik untuk belajar tetapi boleh menjadi cara terbaik untuk mendapatkan gambaran keseluruhan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *