Meningkatkan saiz payudara anda dengan cara yang asli

Meningkatkan saiz payudara anda dengan cara yang asli

Adakah anda mahu buah dada yang lebih besar? Adakah anda fikir senaman mungkin memberikan mereka kepada anda? Jika ya, di sini adalah cerita benar yang mungkin menarik minat anda. (Tentu saja, kami meminta keizinan untuk mencetak cerita ini untuk anda, dan nama berubah untuk melindungi privasi).

Seorang wanita muda bertanya saya, mengenai latihan senaman dan kecergasan peribadi. Soalan beliau adalah “jika saya berlatih bersama anda, akan payudara saya mendapat lebih besar? Akan mereka mengangkat diri mereka sendiri, menjadi lebih kukuh dan fuller seperti dulu ketika saya masih muda? Secara jujur, saya hesitated seketika, sebelum menjawab ini. Ya, saya benar-benar ingin mendorong beliau, serta mendapatkan khidmat beliau sebagai klien kecergasan baru. Dan, saya juga ingin merangsang keinginan yang sedia ada untuk re-kindle beliau Bomba dan minat untuk senaman. Kepuasan peribadi terbesar saya datang daripada melihat orang lain memperbaiki diri mereka, terutama sekali apabila kebaikan mereka datang dari nasihat, pendidikan, cadangan, dan/atau teknik-teknik latihan yang saya telah membawa kepada mereka.

Walau bagaimanapun, saya adalah cukup jauh lebih kuat daripada keinginan saya untuk keuntungan. Etika dalam pemakanan, senaman dan kecergasan peribadi latihan industri adalah satu komoditi yang amat berharga. Mereka menunjukkan ciri-ciri dan hasrat untuk menyediakan perkhidmatan yang berkualiti. Oleh itu, saya bijak hesitated sebelum menjawab soalan wanita muda. Saya dapat melihat rupa di mata beliau. Dia mungkin mahukan saya, sebagai seorang jurulatih, berkata, “Ya, sudah tentu payudara anda akan menjadi lebih besar, lebih kukuh dan lebih lengkap, sama seperti dulu. Apa yang anda perlu lakukan adalah latihan.” Yang benar, bagaimanapun, adalah agak mengejutkan dan mungkin bertentangan dengan jangkaan kemungkinan anda.

Seperti yang saya mula menyelidik subjek, “payudara peningkatan semula jadi”, banyak kebenaran menjadi jelas, hampir serta-merta. Sudah tentu, anda mendapati anda balasan yang paling segera daripada sumber-sumber Internet. Ahli-ahli masyarakat umum, ramai tidak mempunyai akreditasi, pendidikan formal, atau kepakaran latihan jangka panjang, adalah bebas untuk membuat apa-apa jawapan yang sangat opinionated. Walaupun individu-individu (dan beberapa perniagaan yang kecil, terlalu) mungkin bermakna baik, mereka hanya kekurangan ketepatan, terutamanya dalam seni dan Sains menjalankan penyelidikan yang mahir.

Sekarang, Biar saya beritahu anda apa yang saya perhatikan segera. Atas pertanyaan saya yang pertama pada payudara peningkatan semula jadi, beberapa laman web dipaparkan maklumat yang konflik. Contohnya, satu tapak berkata bahawa herba, mineral dan vitamin yang akan mengakibatkan payudara wanita untuk besarkan. Laman web ini seterusnya berkata bahawa “senaman” akan meningkatkan saiz payudara dengan sekurang-kurangnya satu “Surat.” Ketiga berkata, “tidak” akan membantu kerana genetik sahaja ditentukan saiz payudara. Keempat mendakwa bahawa memakai Pengapit tekanan sepanjang hari akan meningkatkan payudara dengan saiz cawan yang sekurang-kurangnya dua.

Seperti yang anda mungkin lihat, tawaran, balasan, dan cadangan termasuk pelbagai alternatif, kaedah, dan teknik. Terdapat sedutan dan tekanan peranti, krim, terkandung produk hormon, imun sistem “enhancers,” suplemen nutrien, dan lain-lain. Beberapa tapak walaupun dengan bongkaknya mengenai “khas senaman rahsia.” (Tentu saja, anda terpaksa membayar terlebih dahulu sebelum mereka memberitahu anda apa unik, baru “khas rahsia senaman ini” adalah, jika ada.) Industri Sains senaman berkata apa-apa tentang “payudara Khas peningkatan latihan.” Maklumat jenis ini adalah hanya gembar-gembur. Jangan membeli ke dalamnya. Melekat dengan sains. Melekat dengan sumber-sumber maklumat yang bertauliah. Mengekalkan pengetahuan anda melalui profesional berlesen, terlatih secara rasmi. Terutamanya, hanya berurusan dengan pakar-pakar yang mengekalkan tahap “etika”.

Anda mungkin berminat untuk tahu ini. Inilah hasil asas perbandingan antara bahan-bahan semulajadi pelbagai yang berkaitan dengan “Kesihatan payudara.” Bahan-bahan ini adalah berbeza daripada orang-orang yang mendakwa untuk meningkatkan “payudara saiz.” Jika anda calon untuk produk tersebut, anda mesti teliti tentang pernyataan huraian tersebut. Ada pepatah di internet itu, “Engkau sudah tahu apa yang anda mahu, sebelum awda boleh mencarinya.” Dalam erti kata lain, meminta untuk “payudara Kesihatan” memberikan anda keputusan yang berbeza daripada “payudara peningkatan” atau “pembesaran payudara,” ataupun “buah dada semulajadi.”

Sebagai contoh, sifat-sifat zat mendakwa menggunakan fungsi “anti-kanser”. Namun, lain-lain telah dilaporkan mendakwa membuat payudara berkembang (atau sekurang-kurangnya “kelihatan”) swell saiz. Sudah tentu, anda boleh merasionalkan berikut. Sesetengah nutrien memang cenderung untuk melindungi sel daripada kerosakan. Sekurang-kurangnya, ada yang boleh mengimbangi pembentukan sel-sel kanser. Ini, Walau bagaimanapun, tidak secara automatik bermakna dan/bahawa tisu akan kelihatan lebih besar atau membesar. Apabila anda perhalusi “tujuan” anda, anda akan lebih cenderung untuk mencari sesuatu yang boleh memberikan anda penyelesaian yang memuaskan.

Adakah anda mahu garis bawah pada pembesaran payudara yang “Semulajadi”?

Benar-benar ada “” disediakan dan praktikal yang akan memberikan anda keputusan tersebut. Satu-satunya perkara yang mungkin datang dekat dengan mencapai ini anda adalah konsep “tekanan diri”. Iaitu anda memakai Pengapit tekanan sepanjang hari untuk kira-kira 20 hingga 30 hari tanpa henti. Sesungguhnya, anda boleh melihat berapa ramai orang tidak dapat mengatur masa untuk aktiviti tersebut. Kemudahan sememangnya salah satu faktor yang memberi kesan kepada anda. Dan, anda boleh menahan ketidakselesaan ini jenis teknik pembesaran payudara? Sekurang-kurangnya, idea ini mempunyai merit beberapa, tetapi ia masih tidak anda penyelesaian yang paling praktikal dan boleh dicapai. Kini, pertimbangkan yang berikut.

Dengan cara yang “semulajadi”, tidak ada wujud yang sebenarnya akan menjadikan payudara anda lebih tegas, lebih lengkap atau lebih besar. Anda boleh, bagaimanapun, melindungi “Kesihatan semulajadi” payudara anda. Di samping itu, dengan senaman, anda boleh secara semulajadi meningkatkan saiz dan kekuatan lapisan otot di bawah payudara anda. Ini lapisan otot (dipanggil “pectorals”) boleh memberikan penampilan yang sedikit lebih kukuh. Hal ini berlaku hanya kerana otot-otot mereka menjadi lebih kukuh, tidak anda kelenjar mammary. Hakikatnya, payudara terdiri daripada tisu lemak, otot tidak. Lemak jarang boleh “firma” apabila disentuh, dan lemak adalah hampir tidak mungkin untuk memberikan penampilan yang teguh dan kukuh.

Sekarang, “berfikir di luar kotak” untuk tunggu sebentar. Kembali ke garisan cerita asal kami, perkara yang ironik ialah bahawa wanita itu anda membaca tentang sudah memiliki buah dada yang sangat besar.
Beribu-ribu wanita “layak bersaiz” akan “membunuh” mempunyai apa yang dia sudah ada. Walau bagaimanapun, perasaan bahawa payudara anda mungkin tidak cukup bagus juga datang dari fakta-fakta yang lain. Bahagian-bahagian badan yang sekitarnya anda boleh juga kekurangan mereka betul bentuk dan simetri. Kecergasan anda keseluruhan (termasuk nisbah lemak badan, fleksibiliti, kekuatan dan daya tahan) boleh menjadi lemah atau di bawah purata.

Jadi, di sini adalah penyelesaian pembesaran/peningkatan/Kesihatan payudara yang anda boleh mengira secara maya, selama-lamanya. MENJADI BENAR-BENAR SIHAT. Sebagai contoh, dengan wanita anda membaca kira-kira di atas, mengurangkan saiz pinggang sebaliknya akan meningkat penampilan saiz payudara. Adakah anda memahami cara ia berfungsi? Dalam bidang Sains Sukan, ada sesuatu yang dipanggil nisbah “pinggang kepada pinggul”. Ia mengukur risiko kardiovaskular anda juga. Walau bagaimanapun, dengan nisbah pinggang kepada pinggul yang sangat baik, badan anda “kelihatan” hebat, terlalu. Dalam erti kata lain, mengurangkan ukuran pinggang anda untuk meningkatkan kedudukan bahagian atas badan, penampilan dan rayuan.

Seterusnya, terdapat anda “komposisi badan.” Ini adalah untuk mengukur approximated jumlah lemak yang anda bawa dalam lapisan subkutan anda (dengan serta-merta di bawah permukaan kulit anda luar). Ini adalah nisbah lemak untuk otot badan anda membawa. Melalui praktikal mana-mana kombinasi aktiviti aerobik, bina badan, ketahanan, toning atau kekuatan senaman, anda boleh meningkatkan komposisi badan anda sangat. Ini, seterusnya, meningkatkan saiz pinggang anda, serta bentuk batang tubuh anda, dan oleh yang demikian, kemunculan buah dada anda. Di sinilah terletaknya anda “pembesaran payudara,” “secara semulajadi.”

Sudah tiba masanya untuk melatih cara anda kepada penampilan yang lebih menyenangkan, dan lebih tinggi tahap stamina yang datang bersamanya. Ia adalah situasi menang-menang untuk anda, tanpa komplikasi perubatan, dan dengan tiada kesan sampingan yang negatif. Membantu “alam semulajadi” mengambil kursus dengan membantu badan anda melakukan apa yang ia sepatutnya lakukan – iaitu untuk melaksanakan. Hubungi tenaga pengajar atau pakar pengurusan berat badan anda dan mendapatkan maklumat lanjut. Kemudian, langkah ke gear yang lebih tinggi dengan menyeronokkan dan berkesan diet, senaman dan kecergasan fizikal aktiviti. Payudara anda akan berkata, “Terima kasih.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *