Meningkatkan Sabit anda dengan jus Wheatgrass

Meningkatkan Sabit anda dengan jus Wheatgrass

Tanpa Sabit manusia dan haiwan akan mati hampir serta-merta. Pernafasan adalah dianggap Hadiah kehidupan. Dan wujud hubungan yang antara pernafasan dan Sabit yang bertanggungjawab ke atas sebab mengapa kita hidup, bernafas dan kerja manusia. Jus Wheatgrass dan lain-lain kecambah telah digunakan berkurun untuk sembuh, dan ia mempunyai keupayaan untuk meningkatkan Sabit dan besi dalam darah. Pada dasarnya, jika anda menambah satu anda akan meningkat lagi.

Sabit “hidup” di dalam sel-sel darah merah kita. Ia bertanggungjawab bagi mengangkut oksigen ke setiap bahagian badan kita. Kalau kita tidak sah sabit, kami tidak sah hidup. Setiap molekul Sabit bertanggungjawab mengangkut 4 atom oksigen. Atom oksigen akan dijemput di dalam alveoli paru-paru. Pada masa ini di “meninggalkan arteri dalam sel darah merah dan bergerak ke dalam kapilari kecil mendalam di dalam tisu-tisu badan, dan sekitar perubahan sel darah merah.” Di kawasan-kawasan badan, ini, ianya lebih panas, dan lebih berasid kerana karbon dioksida. Semua isyarat-isyarat ini memberitahu yang Sabit molekul di dalam sel darah merah untuk melepaskan oksigen.

Sebagai balasan, Sabit yang menjemput karbon dioksida untuk kembali kembali ke paru-paru. Sel-sel darah merah anda akan mengulangi proses ini, beribu-ribu kali dalam jangka hayat dan 120 hari.  Darah yang buruk besi secara langsung berkaitan dengan Sabit kerana nukleus yang. Pusat Sabit adalah besi. Malah, “tanpa atom besi penting yang empat dalam yang Sabit molekul, atom yang 10,000 dalam molekul adalah sia-sia.”

Pusat Pusat molekul klorofil yang kebanyakan adalah magnesium. Apabila memeriksa dengan teliti ilustrasi dua molekul anda akan nampak menarik resemblances. Dr. Hans Fisher dan sekumpulan rakan-rakan beliau menerima Hadiah Noble untuk kerja-kerja mereka pada sel-sel darah merah. “Para saintis melihat bahawa manusia darah yang membawa oksigen ke semua sel-sel kita, hampir seiras klorofil pada peringkat molekul.”

Dan, pada tahun 1930, Dr. A Zin menunjukkan bahawa suntikan klorofil meningkat kiraan sel darah merah haiwan yang dipaparkan kiraan Sabit yang normal dan sihat. Dr. J.H. Hughs dan vitamin a Latner dilaporkan dalam jurnal fisiologi dalam tahun 1936 bahawa haiwan yang mereka sengaja dibuat berkemungkinan mendapat penyakit anemia boleh ke arah aras Sabit 50% lebih tinggi daripada purata, dan dapat menghampiri nilai darah sebelumnya dalam masa hanya dua minggu. Saintis-saintis yang kemudian membuat kesimpulan dalam laporan mereka bahawa: “Nampaknya, oleh itu, badan haiwan yang mampu menukar klorofil untuk Sabit.”

Klorofil yang terbaik untuk digunakan untuk tujuan ini adalah klorofil mentah, mentah dan bertapis. Ini boleh didapati dalam jus wheatgrass dalam jumlah yang membimbangkan. Malah, 70% jirim pepejal dalam jus wheatgrass adalah klorofil mentah, mentah. Jus Wheatgrass mengandungi cecair oksigen. Ia juga merupakan sumber utama vitamin seperti asid folik dan mineral seperti besi, kalium dan tembaga yang baik. Semua perkara-perkara ini, oksigen dan seterika semua diperlukan untuk mengekalkan sel-sel darah merah yang sihat dan tahap Sabit. Betul pengoksigenan darah anda yang jus wheatgrass menyampaikan “merangsang penghadaman (pengoksidaan makanan), pemikiran yang jelas (otak menggunakan 25 peratus dari bekalan oksigen badan), dan pengoksigenan perlindungan darah (Pertahanan terhadap bakteria anaerobik. Ia juga menggalakkan peredaran darah, akhirnya menyuburkan setiap sel dalam badan yang lebih baik.” Jus Wheatgrass boleh digunakan sebagai satu blok bangunan yang luar biasa apabila merawat anemia atau darah hilang.

Daripada mempunyai darah pemacu, dan mengumpul gelen darah dari hos manusia, kita boleh drive wheatgrass, di mana kita membekalkan jus segar wheatgrass kepada pesakit-pesakit yang mengalami anemia atau pelbagai penyakit darah yang lain. Jus Wheatgrass telah terbukti untuk membantu Janakan semula dan membina darah. Ia membekalkan oksigen dan besi, yang penting untuk pertumbuhan semula sabit, dan bertanggungjawab untuk membekalkan oksigen kepada semua organ dan tisu-tisu badan. Ia boleh digunakan sebagai rawatan alternatif bagi orang yang memilih rawatan no-darah, dan sebagai satu cara untuk menghapuskan darah yang ditanggung patogen yang dihantar melalui pemindahan darah. Jus Wheatgrass adalah cara terbaik untuk meningkatkan tahap Sabit anda dan kesihatan anda, memberikan anda cara yang lebih baik dapat baik.

Sumber: “buku daun gandum” oleh Ann Wigmore

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *