Meningkatkan Mood anda dan berasa baik secara semula jadi dengan Amoryn

Meningkatkan Mood anda dan berasa baik secara semula jadi dengan Amoryn

Hampir semua orang mengalami beberapa bentuk kemurungan pada beberapa titik dalam kehidupan mereka. Apabila seseorang mendapat lebih tua, dia mengumpul lebih banyak pengalaman, dan tidak terdapat orang-orang yang gembira. Ramai orang mempunyai tekanan hidup yang menyumbang kepada masalah itu. Untuk menambah semua ini, otak manusia tidak boleh membuat bahan-bahan kimia tertentu yang mempengaruhi mood dan emosi yang cukup. Ia adalah sangat biasa bagi orang ramai untuk mengambil antidepresan hari ini disebabkan oleh peningkatan dalam rawatan kesihatan mental serta penurunan awam negatif terhadap penyakit mental.

Walau bagaimanapun, dadah psikoaktif yang banyak membawa risiko kesihatan tertentu dan kesan-kesan sampingan yang tidak boleh diterima untuk sesetengah pesakit. Atas sebab ini ramai orang telah menjadi berminat jadi alternatif kepada ubat-ubatan ini. Amoryn adalah salah satu rawatan herba yang paling popular untuk kemurungan di pasaran kerana ramai pengguna telah menemui pelepasan daripada formula yang unik.

Bahan-bahan di Amoryn semua selamat bagi kebanyakan orang untuk digunakan, dan formula ini benar-benar telah diuji di makmal-makmal Keselamatan dan kualiti. Herba dalam tambahan ini diukur tepat supaya dos yang dipiawaikan. Banyak vitamin dan ubat-ubat herba tidak mempunyai ukuran standard, yang boleh membuat keputusan yang tidak konsisten dari botol ke botol.

Hyperforin adalah bahan utama dalam tambahan ini. Juga dikenali sebagai St. John’s Wort, herba ini diketahui kira-kira mood serta meringankan gejala-gejala kemurungan dengan penggunaan yang berterusan. Ia dikenali untuk merangsang pengeluaran serotonin dan norepinephrine dalam otak, iaitu bahan kimia yang membuat orang berasa gembira dan selesa. Kajian telah menunjukkan bahawa St. John’s Wort boleh sama berkesan sebagai ubat-ubatan preskripsi SNRI.

Beberapa bahan lain ke dalam Amoryn formula berfungsi dengan hyperforin untuk meningkatkan mood pengguna. Satu lagi bahan semula jadi yang dikenali sebagai 5-HTTP juga disediakan untuk membantu otak yang membuat lebih daripada itu neurotransmitter serotonin. Herba utama ketiga dalam campuran adalah cabutan Rhodiola akar. Tumbuhan ini dikenali untuk membantu otak keluaran stabil amaun norepinephrine dan serotonin.

Bahan-bahan sekunder bagi formula ini termasuk nutrien yang membantu menyokong aktiviti otak yang sihat: vitamin B6, B12, C, D, dan asid folik, dan unsur-unsur surih selenium dan zink. Vitamin B yang digunakan untuk meningkatkan pengeluaran pemancar di dalam otak. Inilah sebabnya ramai orang merasa bertenaga setelah suntikan daripada mereka. Ramai orang tidak mendapat cukup Vitamin D akibat penurunan dalam pendedahan cahaya matahari setiap hari. Kekurangan ini boleh menyumbang kepada pengeluaran neurotransmitter yang diturunkan. Selenium, zink dan Vitamin C akan semua nutrien yang membantu dalam penghasilan sel-sel sihat badan dan penting untuk sistem imun. Apabila seseorang tidak mendapatkan unsur-unsur yang cukup, dia akan mungkin berasa penat dan tertekan.

Terdapat banyak orang-orang yang telah bertukar ke Amoryn untuk mengelakkan kesan-kesan sampingan yang negatif ubat antidepresan dan penstabil mood. Ini adalah pilihan peribadi, dan salah satu sentiasa harus membaca label dengan berhati-hati jika menukar preskripsi untuk ubat herba untuk. Ia adalah yang terbaik untuk berjumpa doktor sebelum menghentikan ubat-ubatan semasa kerana ini boleh menyebabkan gejala-gejala pemberhentian dalam kebanyakan kes. Formula ini mungkin tidak selamat untuk digunakan dengan ubat-ubatan lain. Bagi mereka yang ingin mencuba rawatan kemurungan yang semulajadi ini, ia boleh didapati dalam talian dan membawa dasar jaminan yang pemurah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *