Meningkatkan metabolisma dan Libido dengan Yohimbe

Meningkatkan metabolisma dan Libido dengan Yohimbe

Pokok yohimbe boleh didapati tumbuh dalam hutan tropika pantai barat Afrika dari Arab Saudi untuk Gabon. Loji ini yang evergreen yang tinggi. Ia mempunyai daun yang besar, leathery. Menyalak dalam herba telah digunakan secara tradisional untuk merawat angina dan hipertensi. Ia juga adalah salai dan snuffed oleh orang asli untuk kesan hallucinogenic yang disediakan. Di sesetengah kawasan di Afrika Barat, rebusan ini digunakan untuk merawat demam dan gila babi.

Loji ini juga chewed untuk membantu melegakan batuk. Menyalak Yohimbe pertama adalah dibawa kepada perhatian orang Eropah oleh pedagang-pedagang awal. Pedagang-pedagang tersebut belajar tentang pokok yohimbe semasa dalam pengembaraan mereka di Barat Afrika. Mereka mampu untuk memperoleh beberapa menyalak dan kembali dengan Eropah. Minat yang lebih di menyalak yohimbe menyebabkan selepas perjalanan pada masa hadapan, dan tidak lama lagi herba adalah permintaan.

Herba ini telah menjadi sangat popular disebabkan ransangan seks. Sebatian yang terdapat dalam herba ini dikenali sebagai pelopor testosteron. Beberapa Formula Olahraga mengandungi herba ini untuk membangunkan otot dan bina badan. Herba juga boleh membantu dengan kedua-dua pucuk libido lelaki dan perempuan. Beberapa Formula ubat yang merawat mati pucuk mengandungi bentuk yohimbine yang dipanggil yohimbien hydrochloride. Herba ini mengembangkan saluran darah berhampiran kulit, membran mukus, dan organ-organ yang berkaitan. Ini boleh menyebabkan keletihan dalam individu-individu dengan tekanan rendah. Oleh kerana itu, yohimbe harus dielakkan oleh individu-individu yang mempunyai tekanan darah atau jantung penyelewengan.

Menyalak mentah dan yohimbe tulen yang majmuk yang kedua-duanya digunakan sebagai afrodisiak. Ia difikirkan bahawa kandungan yohimbine adalah kira-kira enam peratus. Tambahan mengandungi alkaloid kecil yang didapati dalam herba ini adalah ajmaline, alloyohimbine, corynanthine, quebrachine, dan tetrahydromethylcorynanthein.

Kajian telah ditentukan bahawa herba ini berfungsi besar bagi rawatan lelaki taklik. Yohimbe disenaraikan dalam rujukan Meja doktor sebagai bahan perangsang nafsu, kerana ia membantu meningkatkan keinginan libido. Walau bagaimanapun, fungsi utama s untuk menambah darah mengalir kepada tisu erektil. Herba telah ditemui untuk merawat fisiologi dan mental jenis mati pucuk. Kesan ransangan seks yang dikaitkan dengan herba ini berkaitan dengan dilasi ini. Herba meningkatkan aliran darah dan memperbesarkan kapal-kapal di organ-organ libido.

Ia juga meningkatkan refleks excitability di saraf tunjang yang lebih rendah. Herba ini boleh membuat ereksi yang lebih keras dan lebih kukuh melalui peningkatan edaran ke kawasan. Di samping itu, yang herba membantu mengekalkan ereksi dengan mampatan yang menyebabkan dan juga menghalang darah dari mengalir keluar dari organ. Yohimbe juga boleh membantu untuk meningkatkan pengeluaran norepinephrine dalam badan. Komponen ini dikenali untuk mengurangkan dengan usia dan mempengaruhi pembentukan ereksi. Yohimbe boleh membenarkan bantuan bekalan adrenalin meningkat, yang boleh meningkatkan rangsangan nafsu kepada lelaki.

Ringkasnya, menyalak loji yohimbe digunakan untuk membekalkan sifat afrodisiak. Terutamanya, herba ini adalah sangat berfaedah dalam bertindak sebagai aphrodisiac untuk dan merawat mati pucuk dan pucuk libido. Untuk mendapatkan keputusan yang terbaik apabila menambahkan dengan ini, atau sebarang herba, ia adalah penting untuk berunding dengan pembekal penjagaan kesihatan anda sebelum memulakan apa-apa Rejimen. Untuk maklumat lanjut tentang kesan-kesan berfaedah banyak yang disediakan oleh yohimbe, sila berasa bebas untuk berunding dengan seorang wakil dari kedai makanan kesihatan tempatan anda dengan soalan-soalan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *