Meningkatkan kuasa zakar dengan Superfoods

Meningkatkan kuasa zakar dengan Superfoods

Pengenalan:

Makanan yang dimakan lelaki mungkin mempunyai kesan yang ketara terhadap kesihatan zakar mereka. Makanan yang mengandungi vitamin dan mineral yang khusus untuk kesihatan zakar yang menyokong fungsi seksual, transmisi saraf dan paras testosterone menurun apabila dimakan selalu. Walaupun ia mungkin untuk menyokong Kesihatan zakar melalui makan superfoods tertentu, ia boleh menjadi sukar untuk mencapai setiap hari. Lelaki perlu makan makanan yang seimbang, menggunakan pemakanan tambahan yang disyorkan dan meneroka crèmes Kesihatan zakar sebagai cara untuk meningkatkan vitamin dan mineral bagi kesihatan reproduktif.

Halia: Halia adalah pemanasan dan menyegarkan tumbuhan yang meningkatkan peredaran extremities ini dan rantau ini pelvis, menyokong ereksi zakar yang sihat dengan meningkatkan aliran darah. Akar pokok halia adalah sumber yang kaya dengan minyak pati, flavonoid dan lain-lain bahan kimia tumbuhan, yang membuka saluran darah sekali ditelan dan juga mengurangkan belat platelet. Dalam satu kajian yang diterbitkan dalam makanan dan Toksikologi kimia pada tahun 2010, penyelidik punca-punca makanan tikus halia 65 hari. Pada akhir kajian, tikus telah meningkatkan tahap testosteron, kiraan sperma meningkat dan motility, dan meningkat berat organ seksual. Ambil akar halia sebagai superfood teh, membeli sebagai ekstrak herba atau mengambil akar segar setiap hari dengan menu anda. Jika anda berada di tengah-tengah atau darah penipisan ubat-ubatan, semak dengan doktor atau ahli farmasi anda sebelum menggunakan produk halia.

Kacang: Makan kacang kacang anda dan untuk kesihatan zakar anda. Kekacang seperti badam, cashews, kacang tanah, kacang brazil dan pecans mengandungi jumlah yang padat nutrien yang penting untuk kesihatan seksual lelaki. Magnesium untuk kesihatan sistem saraf, selenium untuk kesihatan prostat, protein untuk tenaga, kromium bagi tahap gula dalam darah yang berpanjangan, dan asid lemak yang penting untuk penghantaran saraf. Walaupun kacang mengandungi pelbagai asid lemak, asid lemak yang paling biasa ditemui pada kacang adalah asid oleik. Saraf seluruh badan, termasuk di dalam saraf pada zakar, memerlukan asid oleik untuk membentuk satu lapisan pelindung sekitar gentian saraf. Tanpa sarung perlindungan ini, dikenali sebagai myelin, mesej saraf menjadi keliru dan gagal untuk menghantar dengan sewajarnya. Mengambil segelintir kecil kacang campuran setiap hari untuk meningkatkan kesihatan saraf dalam tahap tenaga anda zakar dan pancutan.

Cendawan: Cendawan telah digunakan untuk Kecergasan, panjang umur dan kesihatan seksual bagi beribu-ribu tahun. Manakala cendawan butang putih paling biasa mengambil cendawan boleh dimakan, dunia dipenuhi dengan beratus-ratus spesis cendawan yang boleh dimakan dan ubat-ubatan, ada yang mungkin berguna untuk kesihatan zakar. Dan superfood perubatan cendawan dari Himalaya, Cordyceps sinensis, telah banyak dikaji untuk mengekalkan kesihatan yang banyak mempromosikan hartanah, termasuk peningkatan seksual. Cordyceps mempunyai kesan yang positif terhadap nitrik oksida (NO) pada zakar, yang bertindak dalam cara yang sama untuk ubat Viagra. Ia juga meningkatkan tahap testosteron dan menurut satu kajian pada tahun 2009, Cordyceps mempunyai kesan yang baik terhadap prestasi seksual dan kesuburan haiwan. Mendapati cordyceps kering dari sayur untuk Asia atau mengambil Cordyceps dalam bentuk ekstrak yang kering.

Buah-buahan: Makan buah-buahan mungkin tidak kedengaran sangat maskulin, tetapi kebanyakan buah-buahan yang penuh vitamin yang akan menyokong kesihatan seksual yang mantap. Oren, nectarines, epal, lada merah, beri, rosehips, mangga dan buah kiwi adalah sangat baik sumber vitamin c dan bioflavonoids edaran sihat ke zakar, pembaikan tisu penghubung yang berkesan untuk zakar kulup, meningkatkan pengeluaran testosteron dan perlindungan antioksidan untuk prostat. Tomato juga merupakan sumber vitamin A dan likopena kesihatan reproduktif lelaki, dan raisins mengandungi magnesium yang penting untuk kesihatan sistem saraf. Tembikai, oren dan avocados mengandungi arginine asid amino, yang menyokong Kesihatan erektil dan prestasi seksual. Makan pelbagai jenis buah-buahan setiap hari untuk mendapat manfaat daripada sokongan pemakanan mereka.

Meningkatkan kesihatan zakar dengan pemakanan

Vitamin, mineral dan antioksidan yang penting untuk kesihatan zakar dan kejantanan lelaki. Walaupun terdapat banyak superfoods dan ubat-ubat herba luar sana yang menyokong Kesihatan sistem reproduktif lelaki, kaedah terbaik untuk menyokong Kesihatan zakar memang makan diet yang seimbang dan pelbagai. Jika anda berada di mana-mana ubat-ubatan atau mempunyai masalah kesihatan, semak dengan ahli farmasi anda atau lain-lain profesional kesihatan untuk mendapatkan khidmat nasihat.

Sokongan yang meningkat pemakanan ramai lelaki mengambil multivitamin dan mineral. Tambahan ini akan dipecahkan dan diserap dalam saluran penghadaman kepada darjah yang berlainan dalam individu yang berbeza, tetapi anda boleh menggunakan formula Kesihatan zakar yang (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki Man1) mengandungi vitamin C, vitamin A, arginine dan minyak semulajadi. Formula Kesihatan zakar membawa nutrien ke dalam aliran darah tempatan, meningkatkan fungsi seksual, pengeluaran testosteron dan kesihatan tisu penghubung dengan cepat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *