Meningkatkan kualiti tidur dengan menggunakan seorang pengawal malam

Meningkatkan kualiti tidur dengan menggunakan seorang pengawal malam

Terdapat ubat-ubat supaya anda boleh mencari kelegaan daripada malam Bruxism dengan menggunakan seorang pengawal gigi mulut pengisar. Bagaimana anda tahu bahawa anda mempunyai keadaan ini? Juga, Adakah anda mendapati diri anda bangun di tengah malam yang menyedari bahawa rahang anda ketat, gigi anda akan tergenggam, dan otot-otot tepi sakit muka anda? Jika ya, anda boleh mempunyai satu keadaan yang dikenali sebagai tidur Bruxism. Secara saintifik ditakrifkan, ini dikenali dan ditakrifkan keadaan perubatan yang anda mengisar, gnash atau clench gigi anda. Sila sedar bahawa ini adalah satu tindakan bawah sedar, anda lakukan ini tanpa walaupun menyedari dan hal ini terutama berlaku jika anda mempunyai keadaan tidur. Jika anda melakukannya pada waktu siang, anda mendapati bahawa anda kerap perlu unclench gigi anda, dan berehat rahang anda, kerana anda sedar bahawa anda telah mencanai gigi anda. Tiada boleh mencari seorang pengawal mulut gigi pengisar untuk kegunaan hari masa, walaupun mereka tidak mudah seperti pengawal malam.
Sekarang, sedar bahawa terdapat Gred-gred yang berbeza daripada Bala ini, dan anda mungkin tidak memerlukan sebuah pengisar gigi mulut pengawal. Bruxism boleh minimum dan memerlukan rawatan tiada pada semua, dan hanya boleh menuntut bahawa anda belajar untuk berehat otot rahang anda. Anda lihat, kemungkinan besar anda mengisar gigi anda kerana tekanan sepanjang hari anda. Satu cara untuk menangani tekanan ini adalah dengan mengamalkan beberapa kelonggaran dan teknik pernafasan. Mengambil walaupun beberapa minit setiap hari, dan belajar untuk berehat kami boleh membantu anda mengembalikan rasa ketenangan dan keamanan dalam kehidupan seharian anda. Cara untuk melakukan ini adalah untuk amalan meditasi. Saya tidak bercakap mengenai beberapa aktiviti yang mistik di sini, hanya sesuatu yang sangat mudah seperti pembelajaran perlu peka dengan persekitaran anda, dan mengambil kawalan pemikiran bangsa itu melalui fikiran. Jika anda belajar untuk mengira anda bernafas semasa anda melakukan ini, dan tarik nafas sedalamnya dari diafragma anda, anda boleh dengan cepat bertenang dan berehat otot rahang anda. Perkara yang menarik adalah bahawa anda boleh belajar untuk mengamalkan teknik relaksasi ini di mana sahaja anda berada, siang atau malam.
Gigi pengisaran juga boleh menjadi lebih serius dan memerlukan rawatan. Bagi sesetengah orang ia boleh menjadi begitu teruk bahawa ia membawa kepada gangguan serius rahang, kerosakan gigi, sakit kepala yang berterusan, dan masalah-masalah lain juga. Apa yang membuatkan Bruxism lebih mengecewakan adalah bahawa anda boleh mempunyai keadaan ini untuk masa yang lama dan tidak menyedarinya kerana ia berlaku semasa anda tidur malam. Ia adalah penting untuk memahami tanda-tanda cerita beritahu keadaan ini supaya anda boleh mengesannya sebelum membangunkan komplikasi serius seperti TMJ. Mendapatkan penjagaan gigi yang kerap boleh membantu menghalang masalah-masalah ini sebelum mereka mula melakukan kerosakan rahang atau gigi anda. Doktor gigi anda boleh menetapkan bagi seorang pengawal mulut gigi pengisar sebagai langkah pertama untuk melegakan ketidakselesaan anda Bruxism.
Jika anda mendapati bahawa anda mengalami malam Bruxism, ada peranti mudah yang anda boleh cuba dipanggil seorang pengawal mulut gigi pengisar. Pengawal mulut ini adalah perkataan pada waktu malam, di dalam mulut anda, dan gigi anda memberi dan jaw perlindungan ketika anda sedang tidur. Apa yang mereka adalah pada dasarnya adalah plastik gred makanan acuan yang anda meletakkan antara gigi anda. Apabila anda membeli anda gigi pengisaran pengawal mulut anda biasanya dunk ia dalam air panas untuk setengah minit, kemudian memasukkannya ke dalam mulut anda dan menggigit ke bawah untuk mendapatkan satu adat yang patut. Anda hanya meletakkan peranti dalam mulut anda tidur, dan ia menyediakan kusyen untuk gigi dan rahang anda seperti yang anda clench bila tidur. Ramai orang mencari kelegaan segera yang menggunakan pengawal ini, dan ia boleh memberikan anda penyelesaian kepada anda malam Bruxism.
Jika anda mendapati bahawa anda memerlukan bantuan dari malam Bruxism langkah pertama yang mudah dan berkesan adalah untuk memperoleh satu
Mengetahui lebih banyak maklumat, Ulasan, dan ketersediaan bagi seorang pengawal mulut gigi pengisar oleh pelawat

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *