Meningkatkan hasil dalam industri penjagaan kesihatan oleh Perkhidmatan bil perubatan berasaskan Web

Meningkatkan hasil dalam industri penjagaan kesihatan oleh Perkhidmatan bil perubatan berasaskan Web

Bil perubatan adalah satu perkara yang penting dalam industri penjagaan kesihatan yang memerlukan ia perlu cekap dan kos rendah bil, meningkatkan fleksibiliti untuk mencapai Carta pesakit dan doktor Nota-nota untuk mempercepatkan proses dalam industri penjagaan kesihatan. Perkhidmatan bil perubatan, proses berasaskan web memberi kita arahan penuh dan penglihatan bagi kemas kini yang lengkap. Ia tidak terhad kepada komputer pejabat tetapi sesiapa sahaja yang mempunyai internet, beliau boleh mencapai carta dengan kemudahan itu.

Web berdasarkan tumpuan Perkhidmatan bil perubatan kemudahan dan kebolehpercayaan; bermakna bahawa anda sentiasa mempunyai akses yang apa sedang diproses lebih awal kerana kadang-kadang ia menjadi kerumitan untuk menyemak data dalam 20-30 hari yang lalu. Ia terus menjejaki anak setiap perincian setiap pesakit seperti insurans, perlantikan dan semua data sulit, mengikut individu; dalam Perkhidmatan ini, Terdapat banyak belanjawan dan bil pelan untuk menarik pesakit lama dan yang dapat meningkatkan lagi hubungan semasa pesakit klinik juga.

Untuk mengakses sistem ini, ianya tidak memerlukan memasang perisian apapun, anda boleh menjalankan ia dari mana-mana komputer. Perkhidmatan tersebut memberikan keselamatan yang hebat dan belakang perlindungan antivirus dan data pemantauan memastikan kami bagi data yang selamat dan terjamin dengan sandaran.

Bil perubatan merupakan teknologi terkini yang memberi manfaat kedua-dua pelanggan dan kakitangan pejabat; Perkhidmatan pengurusan bil perubatan akan mudah untuk pemula dengan sambungan internet berkelajuan tinggi, 24/7 mengakses dan mengurangkan kos operasi bagi pihak pelbagai strategi seperti insurans pengangguran, manfaat pekerja dan kos penyelenggaraan yang berlainan jenis. Dalam penjagaan kesihatan persekitaran, penyumberan luar boleh penyelesaian yang paling berkesan untuk Perkhidmatan bil perubatan. Perkhidmatan bil perubatan opthomology mengurangkan bil kos dan peningkatan produktiviti dengan mempunyai sekumpulan pakar bil ophotomology yang cukup berpengalaman untuk meningkatkan aliran tunai dan mengurangkan tuntutan elektronik.

Persatuan profesional bil perubatan akan Persatuan bil perubatan Amerika (AMBA), bil penjagaan kesihatan dan pengurusan Persatuan (HBMA), Persatuan Billers Perubatan (MAB), Persatuan Pengurusan Kumpulan Perubatan (MGMA) dan American Association of Healthcare pentadbiran pengurusan (AAHAM).

Kumpulan Perubatan pengurusan Persatuan merupakan Persatuan bagi amalan Kumpulan Perubatan; amalan profesional meningkatkan kerjaya mereka dengan alat-alat pengurusan MGMA. American Persatuan penjagaan kesihatan pentadbiran pengurusan adalah sebuah pusat sumber-sumber utama maklumat, pendidikan dan sokongan. Matlamat utama Persatuan ini berkata oleh pembangunan profesional ahli-ahli. Persatuan ini menyediakan pelbagai peluang untuk meningkatkan kemahiran, pengetahuan dan kesedaran yang perlu dalam persekitaran penjagaan kesihatan hari ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *