Meningioma Tumor –Surviving otak yang Operation|Gejala-gejala ketumbuhan otak meningioma meminta Surgery|Coli

Meningioma Tumor –Surviving otak yang Operation|Gejala-gejala ketumbuhan otak meningioma meminta Surgery|Coli

Tumor otak meningioma aku bertanya? Bagaimana palang pintu itu pula yang berlaku? Berapa besar Adakah ia? Kenapa saya punya ia? Adakah pembedahan saya pilihan terbaik? Okay, maka Mari kita buat!
Saya masukkan dunia sedar kesibukan hospital selepas 4 jam pembedahan, di mana saya sedar orang-orang yang bergerak saya tubuh badan dari katil yang satu kepada yang lain. Saya nampak suami saya di dalam Bilik dan jururawat akan melampirkan saya untuk keping pelbagai peralatan. Kateter yang mahir dimasukkan ke dalam kedudukan dan titisan cecair yang disetkan dalam gerakan dan salah satu Pasak lucu yang melekat pada jari saya.

I am berbohong pada sudut yang sedikit tinggi dan saya mendengar neurosurgeon ini dan anesthetist yang memanggil nama saya dan bertanya jika saya boleh dengar mereka. Saya menjawab YA dan memandang mereka kedua-duanya berdiri di hujung katil yang masih gowned sehingga. Mereka tersenyum dalam dan kemudian hilang bersama-sama. Saya kemudian melihat suami saya dengan betul seperti yang beliau mendekati sisi saya dengan senyuman dan ciuman.

Lagu Ronan Keating – ‘ apabila anda berkata apa-apa pada setiap ‘ datang dalam kepala saya. Kebimbangan dan tekanan pada mukanya yang masih ada tetapi senyuman beliau berkata kepada saya.

Saya berasa sangat woozy dan diseret keluar masuk tidur. Saya sedar perlu di kedudukan yang sama kerana tiub dan wayar. Terdapat bunyi bip untuk incessant dari monitor di sebelah saya membaca semua tanda penting saya, segala-galanya yang disampaikan daripada tambatan ini merengsa pada jari saya.

Fenomena Tempahan mengejutkan kepada saya adalah bahawa saya hanya mempunyai seseorang yang mengambil bahagian atas kepala saya dan menyelidiki dalam untuk membuang tumor otak meningioma 3 sentimeter dan saya rasa tiada rasa tidak selesa atau sakit pada semua. Tidak, benar-benar, saya saya tidak bergurau. Apa yang menyakitkan!

Saya sedar bahawa saya mempunyai pembalut yang dibalut di sekitar bahagian atas kepala saya. Saya panas tetapi saya tidak mempunyai sakit kepala. Saya mempunyai cannula yang di kedua-dua tangan, satu titisan cecair yang dan lain-lain untuk ubat-ubatan. Saya mempunyai elektrod-elektrod yang melekat pada dada saya dan satu tiub longkang yang datang daripada sebelah kepala saya tetapi tidak menyakitkan. Ini adalah menakjubkan! Adalah ia kerana saya drowsy, Adakah kerana saya numbed? saya tak peduli. Biar saya bangun perlahan-lahan dan jika ada akan menjadi sakit, biarkan ia menunggu sehingga esok. Mungkin saya hanya bermimpi bahawa saya menghidap tumor otak meningioma?

Apa yang saya tahu tertentu adalah bahawa suami saya menginap oleh sebelah saya sepanjang malam, tidur fitfully atas kerusi sementara saya slip keluar masuk tidur dan kakitangan kejururawatan menukar menitis dan mentadbir ubat pada jangka masa yang tetap.

Pada keesokan harinya, pertama masa saya melihat matahari naik dan saya am jubilant. Saya lihat, saya boleh bercakap, saya boleh memindahkan semua anggota saya dan ia akan hidup dan bebas daripada penjajahan tumor otak meningioma saya.

Meningioma gejala-gejala ketumbuhan otak adalah berbeza bagi setiap orang. Sesetengah orang mempunyai sakit kepala; ada Sawan, kabur penglihatan untuk menamakan beberapa. Ketumbuhan otak yang sangat rumit ini masih mempunyai penyelidik terkejut dan tiada seorang pun belum muktamad menunjukkan mengapa mereka muncul atau mengapa mereka memilih mangsa-mangsa mereka. Saya mempunyai sebuah twitch di kaki saya. Ketumbuhan saya semakin meningkat dan menyebabkan tekanan kepada fungsi berkaitan saraf di otak saya. Saya telah pembedahan dan berjaya menghilangkan diri saya sendiri bahawa meningioma tumor otak.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *