Menikmati terapi urut kerusi di Maplewood, Bloomingdale, Riverview dan Brandon 33511

Menikmati terapi urut kerusi di Maplewood, Bloomingdale, Riverview dan Brandon 33511

Ya, anda kini boleh menikmati terapi urut kerusi betul-betul di tempat kerja anda di Maplewood, Riverview, Bloomingdale dan Brandon 33511. Sudah tentu, ianya tidak sama seperti terapi urut Sweden, terapi urutan tisu yang mendalam, terapi urutan sukan dan terapi urut kehamilan yang anda boleh mendapatkan kegemaran anda urutan klinik di Maplewood, Riverview, Bloomingdale dan Brandon 33511 tetapi mempunyai kerusi urut betul-betul tiada di pejabat anda sememangnya dialu-alukan dalam merawat untuk sesiapa sahaja.

Terdapat banyak faktor-faktor mendorong stres di tempat kerja korporat. Perkembangan yang lebih positif seperti pertumbuhan Syarikat dengan perubahan yang disertakan dalam struktur korporat boleh menjadi sangat tertekan. Begitu juga projek-projek besar, jadual yang ketat dan hanya keperluan harian kerja ditambah pula dengan daya saing pejabat. Sindrom terowong Karpal, sakit leher, sakit bahu, sakit belakang dan keletihan keseluruhan adalah aduan biasa. Tekanan juga melemahkan sistem imun pekerja, membuat mereka terdedah kepada penyebaran Wabak influenza, selsema dan jangkitan virus lain.

Terapi urut lama telah terbukti untuk melegakan ketegangan berkaitan kerja dan tekanan semasa pengukuhan sistem imun. Ini melegakan keadaan kesihatan yang berkaitan dengan kerja dan penyakit.

Jika pekerja diberikan urutan terapeutik yang ditaja oleh Syarikat, ini boleh menyebabkan tekanan darah diturunkan, diturunkan kejadian penyakit, kurang ketidakhadiran, tahap tekanan diturunkan, penghargaan yang lebih besar untuk syarikat yang mereka bekerja untuk dan, oleh yang demikian, moral pekerja yang tinggi dan pengekalan pekerja yang lebih baik. Pekerja yang sihat akan bahagia. Jika mereka berhutang mereka kesejahteraan kepada majikan mereka, mereka akan berasa dihargai dan, seterusnya, akan lebih produktif, mencapai kecemerlangan dalam tugas-tugas mereka dan memberikan prestasi puncak. Kos penjagaan kesihatan Syarikat begitu juga diturunkan apabila pekerja sihat. Apabila sebuah syarikat juga sekali gus mengambil orang-orang yang baik, ia keuntungan reputasi yang baik sebagai majikan dan menjadi lebih berdaya saing dalam pengambilan pekerja.

Program korporat Perkhidmatan Urutan terapi kesihatan yang akan menjadi salah satu pelaburan yang terbaik untuk syarikat yang boleh membuat. Ia tidak menghairankan, oleh itu, bahawa syarikat-syarikat yang terkenal di Fortune 500 menawarkan pekerja urut di program manfaat mereka. Orang-orang yang telah dilakukan supaya melaporkan bahawa pekerja-pekerja mereka mengalami kurang sakit kepala, sakit belakang dan keletihan. Mereka juga mendapati bahawa kebolehan menyelesaikan masalah yang lebih baik antara mereka orang, moral yang tinggi dan kadar perolehan yang lebih rendah.

Sebagai sebahagian daripada program kesihatan terapi urutan korporat, ahli terapi urut yang berkelayakan boleh datang dan memberikan urutan kerusi di pejabat-pejabat korporat. Ini menyelesaikan masalah pekerja-pekerja yang tidak mempunyai cukup masa untuk mendapatkan urutan selepas bekerja. Mereka hanya perlukan beberapa minit mahal untuk duduk, berehat dan menghilangkan tekanan melalui urutan profesional kerusi sana di premis Syarikat. Harian sakit dan sakit lega serta-merta dan kesan kekal dalam jangka masa panjang.

Kerusi urut boleh juga dimasukkan ke dalam aktiviti-aktiviti Syarikat khas. Ia adalah hampir suatu keperluan untuk acara-acara Olahraga yang Korporat seperti maraton dan pertandingan golf. Ia juga akan menjadi satu tarikan yang pasti dan akan menjana perhatian dalam Konvensyen dan pameran, menggalakkan penyertaan dan kehadiran yang maksimum. Ia boleh juga dimasukkan dalam fundraisers, pihak-pihak dan mana-mana korporat peristiwa, menghantar mesej kesihatan pekerja dan Kesihatan adalah keutamaan syarikat.

Jika anda berada dalam pengurusan, ia akan melakukan Syarikat anda mempertimbangkan menawarkan kerusi urut terapi untuk anda betul-betul pekerja di tempat kerja anda di Maplewood, Riverview, Bloomingdale dan Brandon 33511. Jika anda daripada fail dan pangkat, mungkin ia adalah masa untuk menghantar cadangan ini kepada pihak pengurusan. Lagipun, klinik urut biasanya menawarkan kadar keahlian korporat Kumpulan yang menjadikan ia lebih kos efektif. Memandangkan kesan positif yang besar korporat Perkhidmatan Urutan terapi Kesihatan program akan mempunyai Syarikat, terdapat ada sebab untuk mana-mana Syarikat untuk menolak.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *