Mengurangkan Gout dengan Diet zon dan minyak ikan

Mengurangkan Gout dengan Diet zon dan minyak ikan

Gout biasanya adalah penyakit berterusan membangun yang kerana melampau tahap asid urik yang boleh mengakibatkan pembentukan urate Kristal di sendi yang mewujudkan kesakitan yang melampau. Dr. Sears menawarkan produk, Omega RX, yang dibuat dari minyak ikan gred farmaseutikal serta Diet zon yang produktif boleh mengurangkan sakit gout. Terdapat banyak testimonial tentang keputusan rawatan yang selebihnya dari gout. Orang-orang yang menggunakan terapi ini telah menyatakan bahawa kesakitan gout berakhir dengan bantuan dos tinggi minyak ikan dan bahawa sakit yang telah hampir hilang apabila terapi rawatan ditetapkan diterima pakai.

Terapi gejala gout biasa menggunakan colchicines atau NSAID bersama-sama dengan allopurinol (memudahkan lebih rendah darjah urate) tetapi Dr. Sears telah mencadangkan bahawa darah Urea Nitrogen (BUN) perlu dikurangkan ke tahap di bawah 20 dan ini boleh dilakukan menggunakan Diet zon (terus darjah protein yang mencukupi dengan keluar lebihan muatan sistem).

Pengambilan dos yang tinggi (7.5 gram DHA dan EPA) minyak ikan akan mengurangkan penderitaan itu manakala Kristal urate dissipating secara beransur-ansur. Tetapi untuk rawatan serius berkesan; anda perlu berfikir tentang betapa banyak dan kualiti minyak ikan yang digunakan. Ikan-minyak biasa tidak boleh lakukan hanya dengan dengan baik. Dos minima untuk mendapatkan kelegaan daripada gout akan menjadi kira-kira 4.8 gram (beberapa menunjukkan 9.6 gram) ikan minyak gred farmaseutikal.

Jika anda boleh bertolak ansur rasa minyak ikan, ia boleh menjadi sihat untuk memperolehi orang-orang yang dalam botol hanya kerana mereka berkesan membekalkan 12.5% lebih banyak omega 3 dan ia akan menjadi lebih murah. Dalam keadaan di mana sisa yang tidak sesuai dengan anda, minyak ikan cecair boleh termasuk Dr. tahun otak besar goncang (resipi dalam buku di zon RX Omega) atau pilihan shake atau jus.

Betapa banyak minyak ikan yang anda perlu memperolehi setiap hari adalah berdasarkan penilaian peribadi anda selain daripada doktor anda. Dos yang boleh benar-benar bergantung pada kekerapan episod 3 gout. Serangan yang kurang kerap boleh mematuhi rutin mengambil 9.6 gram minyak ikan untuk 60 hari berikut kemudian mengekalkan pada 2.4 gram selepas itu. Walaupun begitu, setiap orang memerlukan dos yang berbeza maka ia mengingatkan untuk mengetahui betapa banyak anda benar-benar mahu.

Jika anda perlu, pesanan minyak ikan gred farmaseutikal, laman web zon Diet menyediakan program Auto-kapal. Apa yang anda perlu lakukan adalah pendaftaran dan apabila mendaftar anda boleh mendapatkan sekitar 20% murah sekitar produk plus ia adalah mungkin untuk menarik diri dari program anda bila-bila masa. Pesanan untuk Amerika Syarikat akan disediakan untuk penghantaran produk tetapi juga untuk pelanggan-pelanggan mereka dari negara, Diet zon akan menghantar pesanan melalui USPS Global keutamaan (perkhidmatan pos Amerika Syarikat) yang akan mengambil masa empat hingga sepuluh hari penghantaran. Terdapat Antarabangsa tab laman web Diet zon yang mana senarai Pertubuhan Bangsa-bangsa. Satu inventori dua bulan mungkin kos kira-kira $200 hingga $400, bersama-sama dengan kos penghantaran dan cukai – ini boleh cukup untuk menentukan jika terapi rawatan ini adalah berkesan untuk Kurangkan kekerapan serangan tersebut dan mengurangkan keradangan dan kesakitan yang disebabkan oleh gout.

Pengurangan Gout dicapai bukan sahaja dengan minyak ikan tetapi dengan dengan Diet zon. Anda mesti mengurangkan pengeluaran asid urik dan ini dilakukan dengan cara-cara diet yang sihat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *