Mengubati tetap ejakulasi pra-matang dan mati pucuk secara semula jadi

Mengubati tetap ejakulasi pra-matang dan mati pucuk secara semula jadi

Setiap manusia ingin memanjangkan pertemuan seks beliau. Tetapi ramai di antara mereka yang gagal untuk mengawal klimaks dan ejaculate sebelum penuh kepuasan. Disfungsi seksual ini lebih kerap dilihat antara lelaki di bawah umur lima puluh. Terdapat beberapa remedi rumah yang mudah untuk ejakulasi pra-matang dan mati pucuk yang boleh meningkatkan stamina seksual anda serta kawalan cepat klimaks.

1. Tambah satu sudu biji bawang hijau ke dalam segelas air, kacau dan menghirup sebelum setiap hidangan. Ini adalah salah satu remedi yang rumah berkesan untuk pancutan pramatang.

2. Campurkan ashwagandha, bala dan vidari dalam jumlah yang sama untuk membuat satu formula herba. Ambil setengah sudu teh campuran ini dua kali sehari dengan susu kambing suam. Susu lembu adalah boleh diterima jika anda tidak dapat mencari susu kambing, tetapi susu kambing adalah lebih berkesan.

3. Ginseng adalah ubat herba yang membantu untuk pancutan pramatang. Ia mempunyai sifat-sifat yang menyerupai ashwagandha di. Ambil setengah sudu teh selepas makan tengahari dan makan malam dengan susu kambing suam. Sekali lagi, susu lembu adalah boleh diterima jika anda tidak dapat mencari susu kambing segar.

4. Saffron aphrodisiac yang ringan dan membantu dalam meningkatkan libido. Rendam badam sepuluh semalaman dalam air. Pada waktu pagi Kupas dari kulit, letakkan badam di dalam pengisar yang, dan tambah 1 cawan panas lembu susu dan sedikit setiap, Halia, car­damom dan saffron. Minum susu badam setiap pagi.

5. PE sering mengiringi masalah prostat seperti radang, atau ia mungkin menjadi amaran bagi membangunkan masalah. Untuk membantu dengan ini, urut di kawasan kelenjar prostat dengan minyak kastor. Memohon sedikit minyak ke dalam perineum, kawasan itu di antara dubur dan betina. Pertama rub dalam pergerakan membulat, dan kemudian selesai dengan sebatan tanduk dubur ke arah pangkal zakar. Jangan tekan keras; menggunakan angin ahmar ringan.

6. Mendapat senaman yang kerap. Fungsi-fungsi hanya yang menyihatkan tubuh badan yang lebih baik, jadi mendapat senaman yang kerap untuk meningkatkan kesihatan kardiovaskular dan aliran darah. Mempunyai fizikal yang sihat juga membantu dengan beberapa aspek mental ejakulasi pra-matang dengan meningkatkan keyakinan dan harga diri anda.

7. Bernafas. Sensasi penembusan mungkin semua yang diperlukan untuk tubuh anda untuk memulakan proses ejakulasi. Jika ini Bunyi seperti anda, anda perlu untuk memperlahankan dan bernafas. Selepas memasukkan, hanya bernafas dan biarkan badan anda merasa sensasi sebelum anda menambah gerakan dan geseran.

8. Melibatkan pasangan anda. Apa pun anda, bercakap dengan pasangan anda, terutamanya jika anda ingin mencuba sesuatu yang baru supaya anda boleh bertahan lebih lama. Ianya dibuka dengan pasangan anda boleh membantu membuang beberapa tekanan anda dan anda boleh melakukan percubaan bersama-sama, yang membawa keseronokan kembali ke dalam Bilik tidur.

9. Amalan meditasi untuk kawalan. Kawalan bahagian mental, jadi mempertimbangkan dalam pernafasan dan meditasi latihan untuk meningkatkan kawalan keseluruhan anda.

10. Cuba senaman kegel untuk lelaki. Senaman Kegel menguatkan otot pelvik dan telah disyorkan untuk wanita selama beberapa dekad, tetapi sedikit menyedari pilihan sama ada untuk lelaki. Latihan ini melibatkan mengetatkan otot-otot pelvik dan pegangan mereka beberapa kali sehari sehingga otot-otot yang lebih kuat dan anda mempunyai kawalan yang lebih besar.

11. Melabur masa dalam mukaddimah. Jika pancutan pramatang anda adalah hanya satu perkara yang dapat bertahan selagi wanita anda, tidak stres. Wanita biasanya mengambil masa untuk mencapai orgasme berbanding lelaki. Anda boleh membantu beliau bersama-sama dengan meluangkan lebih banyak masa bersama mukaddimah sebelum acara utama.

12. Amalan. Meluaskan keupayaan anda untuk yang terakhir akan mengambil amalan. Membina otot kawalan dan kawalan mental melalui melancap anda jika anda terlalu gementar untuk bekerja dengan rakan kongsi anda. Daripada melancap untuk keluaran cepat, menarik keluar proses dan yang akan mengajar anda bagaimana untuk mengawal ejakulasi. Mengamalkan kawalan anda apabila anda sahaja dan anda akan dapat menggunakan kawalan itu apabila rakan anda menyertai anda.

13. Menggunakan ubat-ubatan preskripsi sebagai pilihan terakhir. Bukan sahaja anda hanya membaca tentang rawatan pancutan pramatang yang boleh bekerja untuk anda, Terdapat juga ubat-ubatan yang boleh membantu memanjangkan masa ereksi dan pancutan anda. Walau bagaimanapun, Terdapat beberapa kesan sampingan yang berbahaya kepada banyak ubat-ubatan. Hanya cuba ini selepas kaedah lain gagal dan anda telah berunding dengan doktor anda.

14. Hendaklah kamu bersabar. Anda boleh berjaya dalam menghentikan pancutan pramatang tetapi ia akan mengambil amalan dan kesabaran.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *