Mengikuti dengan Eu, peristiwa-peristiwa Brussles yang penting untuk kejayaan perniagaan

Mengikuti dengan Eu, peristiwa-peristiwa Brussles yang penting untuk kejayaan perniagaan

Dengan hampir 500 juta orang-orang yang bercakap Bahasa 23 27 ahli Syarikat, Kesatuan Eropah merupakan rumah kepada pelbagai syarikat-syarikat dan industri, termasuk beberapa dunia yang menerajui syarikat-syarikat multinasional. Allianz, syarikat perkhidmatan kewangan terbesar di dunia dari segi hasil, Airbus, yang menghasilkan kira-kira separuh daripada kapal terbang di dunia, udara Perancis-KLM, syarikat penerbangan terbesar di dunia, InBev Anheuser-Busch, dunia terbesar bir Syarikat, Syarikat produk kecantikan L’Oreal Kumpulan, pembuat telefon bimbit Nokia Corp, dan Royal Dutch Shell semua panggilan EU rumah. Industri yang pelbagai seperti pertanian, pelancongan, pembuatan, farmaseutikal, penjagaan kesihatan, pembinaan dan kewangan adalah pemandu-pemandu yang kukuh ekonomi pelbagai EU.

Dengan kepelbagaian dan kerumitan yang wujud dalam sesebuah ekonomi yang besar seperti EU, mengikuti berita, peristiwa-peristiwa semasa, dan Mesyuarat-mesyuarat yang akan datang boleh menjadi satu tugas yang mudah. Mempromosikan acara untuk kawasan pilihan raya yang pelbagai ini boleh sama-sama menakutkan. Pada mana-mana hari yang diberikan, di Brussels dan seluruh Kesatuan Eropah dan dunia, beberapa mesyuarat, persidangan, seminar, perbicaraan dan rangkaian peristiwa-peristiwa yang mempengaruhi anda dan perniagaan anda akan berlaku. Dengan agensi kawal selia, NGO, agensi-agensi kerajaan, entiti-entiti korporat yang semua penajaan dan menghadiri acara, sesuatu yang terikat kepada slip lepas radar anda. Dan dalam persekitaran perniagaan yang semakin sukar dan berdaya saing, menghadiri Mesyuarat-Mesyuarat berkaitan dan publicising acara anda kepada khalayak yang sesuai adalah kunci untuk mendapatkan masa depan.

Terdapat banyak penyelesaian kepada masalah ini. Anda boleh menghabiskan jam setiap hari membaca akhbar, majalah, penerbitan perdagangan dan laman web NGO. Dan jika anda mempunyai acara anda sendiri untuk menghebahkan, anda boleh menghabiskan jam dan sumber yang terhad yang mengeluarkan bahan-bahan pemasaran, menghantar e-mel dan panggilan telefon. Mujurlah, Terdapat satu penyelesaian yang inovatif, cepat masalah ini: Laman web yang agregat dan senarai peristiwa-peristiwa yang akan datang, lokasi mereka, dan bagaimana untuk mendaftar, termasuk sebuah laman web baru yang dipanggil BrusselsAgenda.eu.

Jenis laman web yang membenarkan anda untuk mencipta profil yang berprestasi tinggi dan akan memberitahu anda apabila acara sepadan dengan minat anda. Ini menjimatkan masa dan usaha untuk mengimbas berpuluh-puluh Laman web, Surat khabar dan majalah untuk mengetahui apakah peristiwa yang berlaku di Kesatuan Eropah dan seluruh dunia. Laman web tidak hanya membuat anda tetap memenuhi acara-acara yang akan datang, ia juga menyediakan semua maklumat yang anda perlukan untuk menghadiri mana-mana acara – berdekatan Hotel, peta dan memandu arah, berhampiran Lapangan Terbang dan hab-hab pengangkutan, dan ia boleh menterjemah senarai banyak Bahasa EU yang utama secara automatik. Laman web jenis ini juga boleh menjadi penyelesaian kepada menggalakkan anda persidangan atau mesyuarat – mana-mana pengguna berdaftar boleh menghantar acara dengan cepat dan mudah secara percuma.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *