Menghilangkan Pseudo Gynecomastia

Menghilangkan Pseudo Gynecomastia

Gynecomastia atau Pseudo Gynecomastia, kadang-kadang dikenali sebagai “Moobs”, adalah satu keadaan yang tidak diingini kosmetik yang boleh mempengaruhi lelaki muda remaja. Sesetengah orang, pakar kajian telah dilaporkan bahawa antara 15-25% daripada semua lelaki remaja, ke tahap yang tertentu mempunyai lelaki buah dada!

Apakah buah dada lelaki? Mereka adalah accumalation yang naik lemak berlebihan yang mengelilingi kawasan dada. Dalam sesetengah kes, ini membawa kepada tisu payudara bulat, kembung sedikit, tetapi dalam kes-kes yang lebih teruk, kawasan dada boleh kelihatan kembung dan sangat serupa dengan buah dada wanita. Selain daripada mempunyai kawasan dada terlalu besar beberapa orang juga pengalaman yang menyakitkan atau sensitif bengkak, takbur atau memutarbelitkan puting.

Mungkin dua cara terbaik untuk mengurangkan atau menghapuskan keadaan yang memalukan ini adalah melalui diet dan borang rutin senaman yang betul. Menghilangkan buah dada lelaki latihan perlu lakukan salah satu daripada perkara berikut atau sebaik-baiknya kedua-duanya:

1. Membangunkan dan pukal-up otot-otot pectoral yang atas untuk mencapai rupa yang lebih kukuh dan sahaja yang agak rata dan dada atas batang.

2. Menghilangkan sebagai banyak lebihan dada flab sebanyak mungkin.

Pertama boleh dilakukan dengan latihan berat bangku cenderung untuk, dan yang kedua boleh dicapai dengan senaman kardiovaskular seperti aerobik. Tetapi rutin yang terbaik untuk menghilangkan moobs?
Apakah bentuk senaman anda perlu memberi perhatian kepada kebanyakan?

Well, jawapannya adalah: kedua-duanya.

Untuk cepat Tauhid “lelaki buah dada Uluhiyah” anda harus semua cara menggabungkan kedua-duanya berat badan latihan dan kardiovaskular rutin ke kecergasan anda bersenam. Tetapi tidak melakukan apa-apa jenis latihan berat yang lama: anda perlu sentiasa fokus kepada dada atas latihan seperti cenderung bench press, lalat cenderung dada, atau bahkan push-ups dengan kaki anda yang berada di kerusi atau bangku, tidak pernah melakukan exercisers berat dada sambil berbaring rata, ini boleh membuat anda lelaki melihat buah dada yang lebih besar. Apabila anda melakukan senaman kardio, anda harus bertujuan untuk menggandakan kadar nadi anda untuk sekurang-kurangnya dua puluh minit pada satu masa yang anda boleh cuba: berenang, berjalan, cepat atau kuasa berjalan kaki, Berbasikal, atau bahkan menyertai pasukan sukan seperti: bola keranjang, bola sepak dan lain-lain, malah hampir apa-apa bentuk latihan fizikal akan dilakukan.

Walau bagaimanapun jika anda berada di luar keadaan dan telah dilaksanakan untuk beberapa waktu kemudian sentiasa periksa dengan doktor anda terlebih dahulu hanya untuk mendapatkan “bersih Rang undang-undang dan Kesihatan”.

Jika anda benar-benar serius untuk menyingkirkan payudara lelaki anda kemudian anda mesti tidak lebih melihat manfaat daripada diet yang sihat yang berlaku. Berdiet tidak perlu menjadi satu perkara yang rumit dan anda tidak perlu lakukan apa-apa benda yang keras seperti “diet 500 kalori” anda hanya perlu mengurangkan pengambilan karbohidrat anda adalah cara terbaik untuk melakukan ini untuk mula mengurangkan atau berhenti makan “tinggi carb” makanan seperti: pasta, roti putih yang halus, biskut, gula-gula dan gula tepu minuman seperti soda, cordials dan bir.

Satu cara lagi untuk mempercepatkan kehilangan buah dada lelaki anda akan cuba secara semulajadi mempercepatkan metabolisme anda dengan bantuan suplemen meningkatkan metabolik semulajadi seperti: ekstrak Maqi berry, Acai berry tambahan atau Cina walaupun teh hijau

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *