Menghilangkan ketagihan anda menggunakan pita bantu diri

Menghilangkan ketagihan anda menggunakan pita bantu diri

Pita pembaikan diri membantu anda mencapai matlamat anda keluar dengan arahan yang terperinci. Sokongan audio penuh boleh membuat perbezaan apabila anda tidak mempunyai masa untuk sesi terapi yang panjang dan tidak mempunyai keistimewaan yang memberi mereka. Saya telah menyertakan beberapa data yang mana ciri-ciri pita dan apa yang ia boleh lakukan untuk membantu anda di sepanjang jalan.

Hypnosis adalah alat yang menakjubkan untuk bantu diri. Ada apa-apa yang menyeronokkan membenarkan diri tenggelam ke dalam yang bagus dan mudah berkhayal dan meditasi dari hypnosis dan imejan berpandu. Pita tidak hypnosis diri ini adalah khusus untuk membantu anda memperolehi kawalan ke atas kehidupan anda dan kesihatan anda dengan hanya duduk di belakang dan membenarkan imejan berpandu membawa anda kepada hidup sihat dan besar diri.

Pita tidak hypnosis diri ini adalah cara yang selamat dan tanpa tenaga untuk membantu dalam matlamat anda untuk kesihatan yang lebih baik dengan menggalakkan keadaan berkhayal. Ia hendaklah digunakan sekurang-kurangnya beberapa kali sehari. Ia adalah penting untuk mencari tempat yang tenang dan selamat untuk mendengar pita hypnosis ini. Ia harus tidak pernah dimainkan semasa operasi kereta dan kerja-kerja terbaik dalam pengasingan lengkap.

Haiwan peliharaan sering mencari berkhayal yang menggalakkan alat seperti pita bantu diri ini menarik dan akan cuba dan menjadi sebahagian daripada itu jadi pastikan mereka berada di luar bilik sebelum mendengar. Saya juga ingin mencadangkan bahawa anda menjaga bilik semi-dark untuk berkhayal kualiti yang terbaik. Biarkan diri anda tidak bekerja keras pada “melakukannya betul.” Apa yang anda perlu lakukan adalah membiarkan diri anda pergi dan menikmati keadaan berkhayal meditasi yang berkembang secara semulajadi.

Pita kendiri atau CD “Attain dan pengalaman Inner Peace dengan – alat untuk hidup yang seimbang”. Ini adalah contoh. “Alat untuk kehidupan seimbang” adalah amalan kesedaran yang membimbing anda ke arah pandangan peribadi, kesedaran badan, postur yoga dan meditasi. Kaedah Sedona akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk memanfaatkan kebolehan semulajadi anda untuk biarkan pergi mana-mana yang tidak diingini pemikiran atau perasaan di tempat walaupun anda betul-betul di tengah-tengah cabaran terbesar hidup.

Ini akan percuma anda dengan cepat dan mudah mempunyai semua yang anda pilih termasuk yang berikut: Keselamatan dalaman kerajaan, lebih banyak wang, hubungan yang lebih baik, lebih berseri kesihatan dan kesejahteraan, lebih berkesan matlamat pencapaian ditambah memecahkan tabiat buruk dan lain-lain tingkah laku yang self-sabotaging, menurunkan berat badan, berhenti merokok dan tidur yang lebih baik.

DALAM TAKUT dan teruskan oleh Susan Jeffers. Anak panah (1987) 1991. Bagaimana untuk menjadikan anda takut dan indecision keyakinan dan tindakan. Serta “Kami sendiri tangan – A buku untuk bantu diri TERAPI” oleh Sheila Ernst dan Lucy Goodison menerangkan semua jenis terapi, dari badan untuk terapi berasaskan psychoanalytically, menunjukkan sensitiviti dengan jelas bagaimana untuk menggunakan teknik-teknik yang boleh benar-benar percuma kami dan membantu kami, memberi latihan dan untuk digunakan dalam keadaan bantu diri.

Ianya juga penting untuk menyedari bahawa meditasi bantu diri dan harga diri pita ini adalah hanya satu bantuan yang amat berkesan dalam rancangan anda untuk mendorong diri berjaya. Program pemakanan yang baik, senaman, dan Akupunktur akan membuat program bantu-diri anda tetap dari masa ke masa. Semua yang anda perlukan adalah untuk menilai masalah-masalah yang anda perlu memberi tumpuan pertama kerana terdapat banyak tajuk-tajuk bantu diri yang mempunyai buku-buku audio.

Disebabkan oleh hakikat bahawa mereka semua mempunyai keputusan yang baik tidak bermakna anda tidak perlu memilih yang elok untuk anda. Handpicking pilihan anda boleh membuat satu perbezaan yang lebih baik dan anda boleh melakukannya di rumah anda sendiri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *