Menghilangkan jerawat cepat – mudah cara untuk menghapuskan Jerawat dan mencegah kecacatan daripada berlaku!

Menghilangkan jerawat cepat – mudah cara untuk menghapuskan Jerawat dan mencegah kecacatan daripada berlaku!

Mungkin anda telah memikirkan strategi untuk mengelakkan atau melambatkan wabak jerawat, tetapi masih belum berjaya dalam usaha ini. Berita baik adalah bahawa sesungguhnya terdapat satu kaedah yang mudah untuk menghilangkan jerawat cepat, bersama-sama dengan menghapuskan kecacatan baru daripada terbentuk.

Rencana ini mengandungi pelbagai tips dan petua untuk membantu anda dalam usaha Pencegahan jerawat anda. Walau bagaimanapun, sebelum kita Terjun ke dalam arena ini, saya akan meletakkan sedikit asas kerana ia berkaitan dengan beberapa kebenaran asas mengenai penyakit kulit ini.

Seperti yang anda mungkin sudah tahu, banyak pilihan rawatan jerawat telah muncul di hadapan membasmi dan mencegah jerawat. Sebagai esthetician yang, saya fikir saya telah mempunyai beberapa penglibatan dengan hanya kira-kira segala-galanya di pasaran untuk cuba untuk membantu individu-individu yang membasmi jerawat Nya.

Saya telah membuat kesimpulan, apakah majoriti produk rawatan jerawat kualiti memberikan sedikit bantuan atau bantuan, Walau bagaimanapun, majoriti penyelesaian jerawat ini bukan faktor jenis kulit seseorang.

Sebagai contoh, seorang yang mempunyai kulit berminyak acneic keperluan pelan rawatan yang sama sekali berbeza daripada seorang yang mempunyai kulit kering yang mempunyai jerawat. Ini sudah tentu akan mempunyai kesan ke atas bagaimana seseorang kulit bertindak balas atau bertindak balas kepada produk, bersama-sama dengan hasil yang keluarkan.

Garis bawah dalam membasmi jerawat dan pencegahan adalah bahawa tidak ada satu saiz sesuai semua, sehingga untuk berbicara. Walau bagaimanapun, terdapat perkara-perkara tertentu yang boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja yang mempunyai jerawat, yang akan menyebabkan kulit acneic mempunyai tindak balas yang positif tanpa mengira jenis kulit anda dan tidak kira keterukan jerawat.

Jerawat dan Diet

Profesion perubatan secara perlahan-lahan tutup kelemahan yang mengenai kaitan antara diet dan jerawat. Jika apa yang kita makan boleh mempunyai kesan negatif ke atas kesihatan tubuh badan dari segi kolestrol yang tinggi atau penyakit jantung, hanya untuk menamakan beberapa Kesihatan isu, maka mengapa menginap satu berfikir ia tidak mempunyai kaitan atau menyumbang kepada punca jerawat. Kita adalah apa yang kita makan dan diet yang terdiri daripada apa-apa tetapi gula, makanan diproses, soda dan makanan ringan akan akhirnya mencerminkan gambar kesihatan yang buruk.

Jerawat dan tekanan

Terdapat hubungan yang jelas antara jerawat dan tekanan, hanya kerana terdapat hubung kait antara tekanan dan kesihatan badan anda. Apabila badan ditekankan, adrenalin yang mendadak, yang seterusnya boleh menyebabkan wabak jerawat.

Juri dibahagikan sebagai sama ada tekanan menyebabkan jerawat berlaku, atau jika tekanan hanya menjadikan jerawat sedia ada lebih teruk lagi. Cara sama ada ianya tidak dalam keadaan yang baik dan hasilnya adalah peningkatan dalam pengeluaran minyak, yang akhirnya clogs liang dan menyebabkan jerawat tersebut.

Berikut adalah beberapa contoh tekanan, yang terhasil daripada keadaan emosi:

Kematian atau kesihatan yang tersayang.
Kebimbangan yang berpunca daripada ujian yang akan datang, temuduga kerja, perkahwinan atau lain-lain acara yang besar.
Hidup dalam hubungan yang kesat.
Overworked dan di bawah dihargai.

Berikut adalah beberapa contoh tekanan, yang terhasil daripada keadaan fizikal:

Kekurangan tidur.
Rokok atau salah guna dadah.
Gaya hidup – hidup yang slug.
Over-exercising. Terlalu banyak yang baik perkara yang boleh memberi kesan negatif.

BAGAIMANA SAYA MENYINGKIRKAN JERAWAT CEPAT?

Dengan mudah, jika anda bersedia untuk membuat beberapa perubahan gaya hidup.

Minum banyak air dengan badan daripada toksin.
Makan makanan yang seimbang yang terdiri daripada banyak buah-buahan segar dan sayur-sayuran, bijirin penuh dan protein sihat.
Mengambil multi-vitamin yang berasaskan makanan setiap hari untuk melindungi tubuh anda menerima nutrisi perlu yang diperlukan.
Mendapat sekurang-kurangnya 8 jam tidur setiap malam, Walau bagaimanapun, jika badan anda memerlukan lebih banyak, kemudian sesuaikan jadual anda untuk tidur lagi.
Badan anda akan membersihkan dan pulih dengan sendirinya semasa tidur. Berusaha untuk mengurangkan dan/atau menghapuskan tekanan dalam hidup anda.
Berusaha untuk hidup yang baki. Sebagai contoh, anda tidak mahu menjadi tidak aktif, tetapi pada masa yang sama, anda tidak mahu dapat bersenam sepanjang hari.
Menendang dalam tabiat buruk seperti Merokok, dadah dan pengambilan alkohol berlebihan.

Hakikatnya, anda boleh menghilangkan jerawat cepat jika anda tahu apa yang perlu dilakukan. Selain daripada itu, semak kotak sumber di bawah untuk mengetahui bagaimana anda boleh mula mendapat kawalan jerawat anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *