Menghilangkan buah dada lelaki

Menghilangkan buah dada lelaki

Ia adalah mimpi terburuk setiap lelaki: lelaki Melayu. Anda melihat di episod Seinfeld, “Mansierre The,” di mana Cramer dibangunkan coli bagi orang-orang yang telah mengalami sedikit terlalu banyak perkembangan payudara.

Mari kita hadapi: lelaki tidak mahu memakai coli. Mendapatkan buah dada lelaki akan membuat anda rasa menarik, dan akan memberikan anda harga diri yang rendah. Setiap lelaki yang tahu yang terbaik cara untuk menarik seorang wanita adalah dengan yakin, jadi bagaimana anda boleh menang lelaki ini pertempuran orang bodoh?

Ia datang untuk mendapat kawalan diet anda dan melakukan program senaman. Dan ingat: Jika anda tidak melekat, masa yang akan datang, anda memukul pantai, anda mungkin mendapati diri anda menyerupai teman wanita anda lebih daripada lelaki itu dengan batu keras pecks. mengapa anda mendapatkan lelaki Melayu terdapat dua sebab utama lelaki mendapatkan lelaki buah dada. Yang pertama datang dari sekadar menjadi berat badan berlebihan. Buah dada lelaki, atau “moobs,” terdiri daripada tisu lemak yang disimpan ke atas otot-otot pectoral. Mitos biasa adalah bahawa anda boleh spot mengurangkan buah dada lelaki anda, tetapi, Malangnya, anda tidak boleh memilih dan memilih di mana badan anda akan menumpahkan lemak, jadi anda hanya perlu mengurangkan keseluruhan.

Untuk menghapuskan deposit lemak dari badan anda, anda perlu mematuhi kardio dan program senaman latihan kekuatan dan mengikuti diet yang betul. Anda mesti mencipta defisit kalori yang sedikit untuk menurunkan berat badan. Ini bermakna pengeluaran lebih banyak kalori daripada yang anda mengambil melalui senaman, atau makan kurang kalori daripada yang anda membelanjakan dengan mengubah diet anda. Jika anda bijak, anda akan melakukan kedua-duanya.

Sebab kedua lelaki mendapatkan lelaki buah dada adalah disebabkan oleh keadaan perubatan yang dipanggil Gynecomastia. Ini adalah satu keadaan hormon di mana badan menghasilkan peningkatan jumlah estrogen dan jumlah testosteron yang berkurangan. Gynecomastia boleh sering berlaku akibat daripada mengambil ubat-ubatan tertentu yang mempengaruhi tahap hormon badan. Ia juga boleh menyebabkan jika seseorang mengalami tumor testicular, yang menyebabkan pengeluaran estrogen meningkatkan dengan ketara.

Untuk merawat masalah ini, nasihat perubatan harus dicari. Kebiasaannya pesakit akan diambil dari ubat-ubatan tertentu atau diberi rawatan anti-estrogen. Pembedahan mungkin diperlukan sekiranya masalah ini tidak bertambah baik.

Latihan yang menghalang lelaki boobsCardio:

Kardiovaskular akan membolehkan anda untuk membakar jumlah kalori yang ketara dalam tempoh yang ditetapkan masa, membantu anda untuk mencapai defisit kalori yang diperlukan untuk kehilangan lemak.

1-Interval latihan: latihan Interval adalah pilihan terbaik anda kerana ia akan menendang metabolisma kepada gear tinggi. Kerana ia begitu hebat, badan anda akan membelanjakan banyak kalori–walaupun selepas anda sudah selesai bekerja luar–untuk membaiki dan membina semula tisu-tisu otot yang telah rosak.

Sesi latihan interval anda perlu dilakukan selama kira-kira 20 hingga 25 minit, di mana anda bekerja pada nisbah 1:3 dalam keras vs mudah. Sebaik-baiknya, matlamat untuk 20 hingga 30 saat daripada latihan keras dan 1 hingga 2 minit kardio yang mudah, dan mengulangi nisbah ini 8 hingga 15 kali.

2-Berjalan: secara umumnya, cara terbaik senaman kardiovaskular lakukan untuk kehilangan lemak sedang berjalan; Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai masalah sendi atau benar-benar benci menjalankan ada beberapa kaedah lain yang boleh digantikan.

3 – Mendayung: pilihan yang baik adalah untuk menggunakan sebuah mesin dayungnya, atau sebenarnya pergi mendayung di luar. Mendayung adalah satu bentuk yang besar senaman untuk memerangi buah dada lelaki kerana ia ketara merangkumi otot bahagian atas badan anda, membolehkan anda untuk mengukir dada anda pada masa yang sama seperti yang anda membakar lemak.

4 – Mesin elliptical: manakala Berbasikal adalah senaman kardiovaskular yang baik, ia memberi tumpuan lebih khusus lagi tubuh yang lebih rendah. Ramai orang kini beralih kepada Mesin elliptical sesi kardiovaskular mereka. Mesin ini adalah perakam kalori yang besar kerana ia menggunakan kedua-dua tangan dan kaki dan ia mudah pada sendi.

5 – Bermain sukan: Jangan lupa tentang sukan juga. Aktiviti-aktiviti seperti Tenis, bola jaring, hoki, bola sepak adalah senaman kardiovaskular yang besar, kerana mereka biasanya melibatkan pecah supaya pergerakan yang disertai dengan tempoh rehat pendek. Bermain sukan pergi jauh dalam membantu anda membakar lemak badan yang degil, sekali gus menghalang pembangunan buah dada lelaki. Jadi Sertai pasukan bola sepak itu dan mendapatkan raket tenis yang lama keluar dari almari anda

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *