Menghapuskan sel-sel lemak dari punggung paha usus lengan dan muka anda

Menghapuskan sel-sel lemak dari punggung paha usus lengan dan muka anda

Siapa lagi mahu menghapuskan sel-sel lemak dari punggung, paha, usus, lengan dan muka?

Jika anda cuba untuk kehilangan paun, atau mencari abs 6 pek anda; anda akan mahu setiap kaedah diperolehi yang tersedia apabila anda mula untuk menghapuskan sel-sel lemak dari punggung, paha, usus, lengan dan muka. Jika anda bercadang untuk hanya menggunakan satu taktik anda akhirnya mungkin pergi ke sana, tetapi ia ragu. Terutamanya Bilakah kebanyakan kaedah hanya mengecutkan sel-sel lemak. Apa yang anda mahu terbukti teknik-teknik untuk menghapuskan sel-sel lemak.

Hari ini anda boleh api sehingga lemak anda membakar berpotensi. Terlebih dahulu anda perlu memahami asas-asas metabolisma; Ia mempunyai segala-galanya dilakukan dengan membakar lemak. Metabolisma ialah proses biokimia yang berlaku di dalam tubuh; Ia merupakan pecahan daripada nutrien selepas pencernaan, mengakibatkan pengeluaran tenaga, pertumbuhan tisu baru dan pelepasan sisa.

Badan anda mempunyai trilion sel-sel – sel saraf, sel-sel otot, sel-sel lemak, sel-sel kulit, dan lain-lain. Sel-sel ini memerlukan tenaga kerana mereka mendapat mereka pekerjaan yang dilakukan dalam badan berfungsi dengan betul. Apabila memperlahankan metabolisma dan anda tetap memberikan pengambilan kalori sama – badan anda akan menyimpan lemak, ianya semudah itu.

Satu berita baik ialah metabolisme anda boleh bertukar dengan ketara. Terdapat beberapa komponen yang mempengaruhi metabolisma seperti senaman, penghadaman makanan, jenis makanan yang ditelan, suhu badan anda dan aktiviti hormon anda.

Berikut adalah lima cara-cara yang paling mudah untuk meningkatkan metabolisma anda supaya anda boleh berkesan menghapuskan sel-sel lemak dari punggung, paha, usus, lengan dan muka.

1. Memberi perhatian kepada makanan yang anda makan. Terdapat beberapa makanan yang benar-benar meningkatkan metabolisma anda. Secara umum, protein yang baik untuk meningkatkan metabolisma, karbohidrat tidak baik. Rempah tertentu boleh membantu anda membakar lebih banyak kalori dengan ketara oleh mencetuskan sebuah rakaman termodinamik yang boleh berlanjutan beberapa jam selepas makan.

2. Masa yang anda makan. Masa yang terbaik untuk makan hidangan yang besar adalah Sarapan Pagi. Cuba makan 4-5 kali sehari tetapi menurunkan kuantiti. Peningkatan kekerapan terus badan anda dalam mod metabolisme yang lebih tinggi. Jika anda mempunyai terlalu banyak makanan dalam perut pada satu-satu masa, ia akan melambatkan lemak penulisan turun, benar-benar mengalahkan tujuan. Jika anda skip Sarapan Pagi, metabolisme anda akan lembab sepanjang hari.

3. Berapa banyak yang anda makan. Jika anda cuba untuk kebuluran diri sendiri, badan anda akan ke mod survival dan memperlahankan sendiri menyediakan kebuluran boleh didapati. Jadi Snek adalah ok, hanya pastikan anda adalah Snek pada makanan yang akan meningkatkan metabolisma tidak melambatkan anda ke bawah. Di best Diet fad kalori yang rendah akan membantu anda kehilangan 10 kilogram berat badan air dan berat otot. Ini adalah sebab 85% daripada orang-orang yang cuba untuk menurunkan berat badan mendapatkan itu semua kembali dalam tempoh masa yang singkat.

Sila faham jika anda ingin menurunkan berat badan untuk kebaikan anda mesti menghapuskan sel-sel lemak, bukan hanya mengecut mereka seperti kebanyakan Diet.

4. Untuk membakar lemak secara berkesan, anda perlu melakukan senaman meningkatkan metabolisme. Otot yang besar adalah di mana semua kalori yang dibakar semasa senaman, dan lebih cekap otot-otot pada pembakaran lemak – penurunan berat badan lebih cepat boleh dicapai.

Menjadi pembakar lemak berkesan yang anda tidak perlu untuk meningkatkan otot anda jisim. Perkara utama yang perlu diingat adalah bagaimana anda menggunakan otot-otot anda, dan apa yang anda akan melatih mereka bagi. Apa-apa jenis aktiviti membakar kalori, tetapi apa yang anda mahu adalah penghapusan sel-sel lemak.

Berita terbaik adalah anda tidak perlu menghabiskan 30 – 60 minit setiap hari bersenam. Senaman aerobik adalah mati jika anda sedang mencari untuk hati yang kuat atau untuk menghapuskan sel-sel lemak dari punggung, paha, usus, lengan dan muka. Apa yang anda mahu lakukan adalah berfikir seperti pelari yang tidak merupakan seorang atlet jarak jauh. Pilih senaman anda dan pendek pecah sebagai keras dan pantas anda boleh sehingga anda perlu berhenti untuk mendapatkan nafas anda 2-3 minit. Kemudian Ulangi. Proses ini mengambil masa 7-12 minit dan metabolisma anda akan disetkan untuk membakar lemak sepanjang hari. Ia juga merupakan satu amalan yang baik untuk mula bersenam setiap pagi walaupun dengan calisthenics mudah.

5. Bernafas dengan betul. Menyedut melalui hidung anda dan exhaling melalui mulut akan membantu menstabilkan denyutan jantung anda, meningkatkan pengeluaran toksin dan memperbaiki kelonggaran dan jelas dalam pemikiran.

5 Tips ini akan membantu anda memulakan proses anda menghapuskan sel-sel lemak dari punggung, paha, usus, lengan dan muka. Jika anda melekat dengan tips ini, dan menjadikan mereka sebahagian daripada hari – badan anda akan memberi ganjaran anda dengan sel-sel lemak yang kurang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *