Menghalang saya Review ekzema – panduan yang paling mudah untuk merawat ekzema dan kulit kering

Menghalang saya Review ekzema – panduan yang paling mudah untuk merawat ekzema dan kulit kering

Sekiranya anda mencari apa-apa cara untuk merawat ekzema anda, Baca daripada artikel ini adalah penting untuk anda. Aku dulu mempunyai tenang ekzema pada muka, kaki, tangan dan leher saya. Percayalah, ada apa-apa yang buruk daripada mempunyai wajah Kering, gatal dan merah. Ia adalah sangat memalukan bagi saya secara peribadi memandangkan pekerjaan saya memerlukan interaksi langsung dengan kanak-kanak. Malangnya, anak-anak tidak berdedikasi individu. Tiada tidak bersalah boleh memudahkan tendangbalas komen dan tulus yang membuat anda berasa benar-benar sengsara. Saya sering diperlukan untuk menangani soalan-soalan yang berterusan mengenai ekzema menangis pada kaki saya. Tetapi, akhirnya saya memutuskan untuk mencari cara untuk menetapkan wabak ekzema saya selain salap yang doktor saya telah menetapkan saya. Tetamu apa, saya menemui satu! Terdapat beberapa langkah mudah yang boleh dilakukan untuk mengurangkan bintik-bintik ekzema dan wabak anda. Walau bagaimanapun, sebelum kita teruskan Mari kita menentukan ekzema.

Apa itu ekzema?

Ekzema mungkin kelihatan tidak sama sebagai individu-individu, tetapi ia biasanya dicirikan sebagai tompok-tompok mengenai kulit kering, merah dan sangat gatal. Sesetengah orang menyampaikan ekzema yang lebih teruk daripada yang lain. Sesetengah orang juga mempunyai ekzema menangis atau oozing. Tetapi, mempunyai ekzema bukanlah penyakit yang dahsyat. Banyak orang mengalami ekzema pada asas harian atau bermusim. Ekzema boleh muncul di hanya kira-kira apa-apa badan utama dan bahan-bahan yang banyak berlaku kepada diakui kerana gatal “mencetuskan” untuk semua orang dengan ekzema. Ekzema adalah sesuatu yang memberi kesan kepada individu-individu daripada semua peringkat umur; dari bayi yang muda untuk orang dewasa.

Perkara-perkara yang perlu anda Elakkan jika anda mempunyai ekzema?

Apa-apa daripada menukar penghawa cuaca detergen hidangan dan fabrik pakaian boleh memburukkan lagi ekzema anda. Jika anda vunerable untuk ekzema, mengelak daripada memakai bulu atau fabrik yang kasar. Fabrik ini hanya akan merengsakan kulit anda Kering, gatal malah lebih-lebih lagi, menyebabkan pakaian rub dan sekerap kulit anda.

Juga, mempertimbangkan untuk mendapatkan ujian Alergi. Walaupun ia dilakukan adalah kadang-kadang rumit, dan malah masalah, anda boleh mencari apa makanan, haiwan, permaidani atau pokok-pokok juga menyebabkan anda flare-ups ekzema. Saya gunakan untuk love mengambil berjalan kaki pagi dalam persekitaran yang dipenuhi dengan bunga Cherry. Tetapi, setiap kali saya pergi berjalan, aku ferociously akan gatal mati. Baik, kerana ia berlaku, bunga Cherry adalah punca kesakitan saya. Saya juga mendapati saya mempunyai reaksi alahan kepada bijirin gandum dan tomato.

Jika anda tidak mampu dengan ujian Alergi yang dilakukan, pertimbangkan untuk menyimpan jurnal. Menjaga log semua yang anda makan, pakai dan lakukan pada hari tertentu. Contohnya, mencatat bahawa anda hanya makan oatmeal, memakai blaus yang poliester dan dibasuh hidangan dengan Palmolive. Kemudian, notate bagaimana anda berasa pada hari itu dan nyatakan hari dan hari yang anda mula gatal. Akhirnya, anda akan menemui pola-pola tertentu. Itulah di mana self-diagnosis boleh mula.

Jadi apa yang boleh saya lakukan untuk merawat ekzema?

Benar-benar tidak ada ubat untuk ekzema. Walau bagaimanapun, Terdapat tan menukarkan losyen, krim, dan mandian. Jika anda ingin penyelesaian yang berkuasa tinggi, anda juga boleh memilih untuk memperoleh beberapa ubat-ubatan yang ditetapkan. Tetapi, terdapat kebaikan dan keburukan bagi kedua-dua opsyen. Berikut adalah beberapa remedi semulajadi dan amat berkesan yang saya dapati kerja terbaik.

Krim semulajadi

Produk terbaik yang saya dapati adalah sebuah semulajadi ekzema kaki tangan & minyak dan krim muka oleh Salun Kecantikan 4 Abu Christian & Kecantikan kesihatan. Saya terpaksa menghabiskan sementara untuk mencari barangan ini; tetapi, anak saya gembira bahawa saya. Jadi, Izinkan saya membantu anda menjimatkan masa dan Wang, dan memberikan anda ada alamat laman web.

Ada tanpa apa-apa produk ekzema semulajadi sana. Semua kehidupan saya saya telah mengambil ubat-ubatan yang ditetapkan, yang sebenarnya steroid. Malangnya, steroid memiliki memberi kesan yang membahayakan kesihatan anda dan penipisan kulit. Oleh yang demikian, saya berumur dengan cepat di muka saya yang bersama-sama dengan Tan stretchmarks. Syor saya, mengelakkan ubat-ubatan yang ditetapkan.

Bagi barangan over-the-kaunter, anda menerima apa yang anda beli. Tempahan produk-produk over-the-counter mendatangkan lebih banyak mudarat daripada kebaikan. Jika ekzema anda apa-apa seperti saya, 10 kortison, Cortaid atau Losyen Calamine, memang tidak cukup. Selain itu, kebanyakan kedai produk mempunyai pengemulsi kimia dan pengawet yang benar-benar membuat kulit kering, seperti Aveeno dan Eucerin. Mereka sedang penyelesaian sementara, tidak berkesan. Pilihan terbaik adalah untuk mencari yang semulajadi krim atau minyak yang mempunyai ciri-ciri utama yang penyembuhan ekzema dan herba. Atas sebab ini saya cadangkan produk kecantikan 4 Abu ekzema. Banyak mengandungi minyak pati dan herba yang lebih kuat dan lebih selamat daripada sebarang alternatif kimia. Plus, produk mereka mengandungi penyembuhan semulajadi aloe-vera kulit dan kulit menembusi semulajadi minyak—dan minyak sebenarnya melembapkan kulit anda lebih baik daripada losyen kerana mereka menembusi dermis di. Jika anda menggunakan Kecantikan 4 Abu, ekzema anda harus mendapatkan sembuh dalam tempoh beberapa minggu. Juga, saham atas zink, B kompleks, minyak ikan dan jus anggur. SUPPLEMEN ini akan membantu kulit anda Kering, gatal dari belakang ke hadapan.

Sekarang, mari kita bercakap tentang menghalang ekzema saya dicipta oleh Scott Warren dan hanya bagaimana ia mungkin membantu anda. Saya berharap mudah menghalang saya ekzema ulasan ini akan membantu anda untuk membezakan sama ada ekzema saya menghalang penipuan atau mungkin yang Genuine.

Jika anda tertanya-tanya tentang menghalang saya ekzema kajian tersebut, produk reputasi pencipta, atau… menghalang saya ekzema penipuan atau artikel yang tulen? Anda telah datang ke tempat terbaik.

“Menghalang ekzema saya” akan memberikan anda jelas, langkah demi langkah, mudah untuk mengikuti sistem yang berfungsi bagi setiap orang tidak kira bagaimana teruk eczema anda. Program ini terus diuji, berulang-ulang kali dan mengandungi tidak pernah gagal! Ia adalah 100% semulajadi juga, ia benar-benar kekal dari mana-mana ubat-ubatan, steroid atau cremes.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *