Menghadapi kecemasan perubatan: Hubungi tekan sini

Menghadapi kecemasan perubatan: Hubungi tekan sini

Unit penjagaan kesihatan telah menjalankan semua pusingan jam, tanpa mengira apa-apa dan segala-galanya. Semua panggilan ke pejabat doktor akan dijawab adalah satu kemestian dan begitu juga perkhidmatan menjawab 24 jam. Panggilan di sini tidak boleh pergi sahaja tidak terjawab, untuk sebab-sebab yang jelas. Tetapi selalunya ia tidak mungkin untuk barangan, overburdened dengan lain-lain tanggungjawab yang sama penting untuk menghadiri setiap panggilan. Di sini meletakkan kepentingan Perkhidmatan menjawab perubatan yang ditawarkan oleh Pusat-pusat panggilan. Dan kerana hal-hal unit penjagaan kesihatan yang dihalang oleh mereka tugas-tugas lain tidak mampu menghadiri semua panggilan telefon sendiri, cara keluar untuk mendapatkan khidmat tugas untuk BPO yang terkenal.

Apakah Perkhidmatan menjawab perubatan yang ditawarkan oleh mana-mana BPO mempunyai?

Ia boleh menjadi sangat umum menjawab perkhidmatan perubatan lebih banyak seperti penyambut tetamu untuk memastikan bahawa unit penjagaan kesihatan menjalankan semua pusingan jam, jika tidak berfungsi sepenuhnya boleh sekurang-kurangnya menghadiri pesakit melalui telefon. Ia sangat baik mungkin kembali sehingga Perkhidmatan tetap penting.

• Memberi kesihatan yang sangat awal penyelesaian penjagaan
• Penjadualan temu janji dengan doktor
• Mengekalkan pangkalan data dengan assorting semua dokumen perubatan dan laporan pesakit supaya bila-bila masa ianya diperlukan di masa hadapan, doktor berkenaan mempunyai butir-butir lepas pesakit tertentu.

Selain umum menjawab perkhidmatan tertentu khusus disediakan-

• Maya menjawab perkhidmatan perubatan. Selain Perkhidmatan menjawab perubatan tradisional, Perkhidmatan yang semua ini merangkumi beberapa tanggungjawab yang tidak konvensional.

• Bila-bila masa yang diperlukan, mesej akan disampaikan kepada jururawat atau doktor yang berkenaan. Isyarat kecemasan disediakan untuk memaklumkan kepada doktor dan jururawat.

• E-mel yang bertindak walaupun pada waktu siang sahaja untuk memastikan bahawa pesakit kekal berhubung dengan semua pakar perubatan perlu Tempahan ganjil.

• Bahagian yang terbaik ialah bahawa apabila pusat panggilan yang diupah untuk mengambil alih tanggungjawab Perkhidmatan menjawab 24 jam, ejen biasanya dilatih untuk menghadiri penduduk Hispanik, iaitu, ia boleh menawarkan sokongan dwibahasa.

• Pusat Panggilan biasanya mempunyai rangkaian yang sungguh baik. Unit penjagaan kesihatan itu menikmati buah-buahan itu rangkaian yang melibatkan Syarikat-syarikat peralatan perubatan, penjaga dan pendaftaran kejururawatan Pusat dan banyak lagi.

Salah satu perkara yang pertama dan paling penting untuk dijaga ketika menyewa sebuah pusat panggilan untuk menawarkan – adalah untuk memastikan bahawa ejen Pusat Panggilan dilatih; mereka harus mempunyai pengetahuan minima tentang istilah-istilah perubatan. Undang-undang memerlukan mereka untuk menjalankan tugas mereka dengan mematuhi peraturan-peraturan JACHO kemudahan dan perkhidmatan yang HIPPA. Apabila Kesihatan dipertaruhkan, tidak ada peluang kedua, walaupun kesilapan yang kecil boleh membuktikan boleh membawa maut. Bila-bila diperlukan ejen Pusat Panggilan perlu mendapatkan bimbingan pakar penyelia beliau. Jika penyelia tidak berupaya untuk menangani keadaan, seorang doktor perlu dirujuk segera.

Selain kepakaran ejen pusat panggilan yang memerlukan sesuatu yang lain. Itulah apa-apa tetapi unsur-unsur murni kesabaran. Pesakit apabila terganggu dengan masalah kesihatan yang sering menjadi histeria tolol dan panic-stricken. Ianya benar-benar pada agen untuk berurusan dengan keadaan berhemah.

Perkhidmatan menjawab perubatan 24 jam pasti akan meningkatkan kecekapan unit penjagaan kesihatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *